48MP. Detalji su važni.
Ultra jasna AI trostruka kamera

Holografski dizajn stakla
Graciozno zakrivljeno
Senzor slike Sony 48MP
DxO fotografije na vrhunskom nivou
Svetska premijera za Qualcomm® Snapdragon™ 855
Vodeći procesor
Potpuno novi širokougaoni objektiv sa makro fotografijama
Sa još širom perspektivom
Zaštitno staklo kamere od safirnog stakla
Ultra jako i izuzetno otporno na habanje
Samsung AMOLED ekran
90.7% odnos ekrana prema telu
Brzo bežično punjenje od 20W
Praktično i brzo bežično punjenje
Unapređen senzor za čitanje otiska prsta na ekranu
25% brže otključavanje

Još moćniji Snapdragon™ 855

Brže bežično punjenje od 20W

Budite prvi koji će iskusiti nove mogućnostiNeverovatno brz Snapdragon™ 855 procesor
20% brži doživljaj igranja, 45% poboljšanje CPU performansi, 300% AI performansi.
Najveća nadogradnja Qualcomm® Snapdragon™-a u istoriji

Кroz istoriju pametnih telefona, Snapdragon™ je bio tu kao motor koji je pokretao svetske uređaje. Sada, Snapdragon™ 855 predstavlja još jedan korak napred u performansama. Napravljen sa 7nm procesnom tehnologijom, predvodi čopor, a mi smo ponosni što smo vam ga prvi predstavili preko Mi 9.

6GB | do 128GB

* Izjave na ovoj stranici u vezi sa Qualcomm® Snapdragon™ 855 procesorom,
uključujući 20% brže igranje, 45% poboljšane performanse CPU-a, i 300% moćniji AI, su dobijene na
zvaničnom sajtu kompanije Qualcomm.

* Poređenje sa procesorom prethodne generacije odnosi se na Qualcomm® Snapdragon™ 845.

Superbrz Snapdragon™ 855
Sa dve Turbo tehnologije za duplo ubrzanje

Optimizacija sistema čini performanse brzine još bržima. MI Turbo duboka optimizacija garantuje
da će telefon održavati idealan status godinu i po dana, a Game Turbo omogućava još veću brzinu
za izvanredna iskustva igranja.

 


I dalje radi glatko nakon duže upotrebe
Mi Turbo ubrzanje sistema

Optimizovano iskustvo igranja
Game Turbo ubrzanje


* Gorenavedeni podaci su dobijeni iz Xiaomi laboratorija, a rezultati mogu varirati u zavisnosti od razlika u okruženju, verzije softvera i izdanja proizvoda.Napunite telefon brže sa prvim svetskim bežičnim brzim punjenjem od 20W
Bežično punjenje kakvo niste videli do sad

Dani sporog bežičnog punjenja su prošlost. Inovacije su omogućile puno punjenje za 90 minuta bežičnog dopunjavanja - brže i od tradicionalnog 18W žičanog punjenja

*Gorenavedeni podaci su dobijeni iz Xiaomi laboratorije. Poboljšanja u brzini su u poređenju sa prethodnom generacijom Xiaomi telefona, a rezultati se
mogu razlikovati u zavisnosti od razlika u okruženju, verzije softvera i izdanja proizvoda. Mi bežični punjač od (20W) je neophodan za brzo punjenje od 20W bežičnim putem. (bežični punjač nije uključen u prodajno pakovanje)

Mi 9 20W bežični punjač je 37% brži od standardnog
bežičnog brzog punjača od 10W


Mi 9 20W bežični punjač je 37% brži od standardnog žičnog
brzog punjača od 18W


Sony 48MP senzor slika

Ultra širokougaona AI trostruka kamera

Izuzetan kvalitet, ocenjen najvišim nivoom na svetu

Do sad najsnažniji svetski senzor slika za pametne telefone
4 puta veća rezolucija, 3 puta veća osetljivost na svetlost

Šta znači imati kameru sa 4 puta više piksela od tipičnog 12MP pametnog telefona? To znači da kada zumirate, još uvek imate dovoljno detalja za kreiranje kvalitetne fotografije. Sa senzorom za svetlo od pola inča i 4 u 1 1.6μm velikim pikselima, fotografije su živahnije boje. U stvari, kamera Mi 9 snima fotografije sa više detalja od 4К televizije.


Potpuno nova AI trostruka kamera - više od samo još jednog objektiva
Širi ugao i bliži snimak
Tajna zadivljujuće fotografije? Tri esencijalna objektiva: širokougaoni, telefoto i ultra širokougaoni. Mi 9 ima objektiv sa pogledom koji je širi od tipičnih objektiva, a kamera je sposobna da ispravi izobličenja. Čak podržava i makro fotografiju, tako da ne postoji ograničenje vaše kreativnosti.

   
Široki ugao od 117° vam omogućava da snimite čitave pejzaže u jednom kadru

 

Fotografiši mesec
Moćni noćni i Moon režimi

Sa senzorom za svetlo od pola inča i 4 u 1 1.6μm velikim pikselima, Mi 9 podiže Xiaomi Night režim na viši nivo. Zatim, u Moon režimu možete da zumirate kako biste videli zrake meseca na fotografijama.

*Telefoni koji se prodaju u inicijalnim serijama možda neće uključivati Moon režim, koji će biti dostupan kasnije putem OTA ažuriranja. Ažuriranja mogu
imati različite stope napretka; Molimo vas da pogledate zvaničnu MIUI web stranicu (en.miui.com) za buduća izdanja.


Snimljeno sa Mi 9 Moon režimom


Standardna fotografija sa pametnog telefona

20MP Beautify kamera za ulepšavanje selfija
Prednja kamera sa AI portretnim režimom

Senzor visoke rezolucije od 20 megapiksela može inteligentno da kombinuje piksele u jedan veliki piksel od 1.8μm, čineći fotografije svetlijim pri slabom osvetljenju. Uz poboljšani Beautify algoritam i zamućenje pozadine u AI portretnom režimu, svaka selfi fotografija postaje remek-delo iz snova.

 

Holografski dizajn stakla

Lagano zakrivljeni dizajn

Neopisivo iskustvo

Holografska šema boja
Ne jedna boja, već spoj metalne refleksije i duginih nijansi
Osetite budućnost sa bojama koje se kreću i lelujaju na svetlu

Ako ste ikada bili zaintrigirani tajnama zvezdanog noćnog neba, onda će vam se svideti izgled ovog telefona. Napravljen sa nanometarskom laserskom tehnologijom, završna obrada donosi sve boje svetlosti, stvarajući spektakularan prizor.

Lagano zakrivljeni dizajn
Više nego samo zakrivljena površina - neopisiv osećaj u vašim rukama

Xiaomi je prvi put zakrivio stakleno telo. Zakrivljena linija leđa daje telefonu elegantan izgled, ali i više od toga - jedinstven osećaj. Udoban za držanje, savršeno se uklapa u liniju vašeg dlana.

6.39" Samsung AMOLED Dot drop Full Screen ekran
90.7% odnos ekrana prema telu, donja ivica ekrana od 3.6 mm

Кao rezultat naše neumorne posvećenosti evoluciji Full Screen ekrana, Mi 9 daje zadivljujuće iskustvo koje je omogućeno kroz prilagođavanje: senzor u ekranu, minijaturna selfi kamera i ultrazvučni senzor blizine nam omogućavaju da donju ivicu na ekranu učinimo 40% užom, sve do samo 3.6mm.

90.7%
odnos ekrana prema telu
3.6mm
uska brada
> 60000:1
odnos kontrasta
NTSC 103.8%
široka paleta boja

 

Odnos ekrana prema telu od 90.7% je dobijen iz Xiaomi laboratorijskih podataka. Metode merenja i rezultati mogu varirati unutar industrije.

Lepota pouzdanosti
Corning® Gorilla® Glass 6
243mm² jednodelni poklopac za kameru od safirnog stakla

Lepota Mi 9 telefona nije samo u njegovim bojama, već i u izdržljivosti. Corning® Gorilla® Glass 6 daje ekranu pouzdanu zaštitu. Poklopac kamere je izrađen od safirnog stakla koje pruža trajnu zaštitu uz poboljšanje transparentnosti.

Unapređen senzor otiska prsta u ekranu
GPS sa dvostrukom frekvencijom i nezavisno AI dugme
Čak 108 poboljšanih iskustava nadogradnje

Optičko prepoznavanje otiska prsta na ekranu, 25% brže
Praktičnije i zgodnije

Кoristeći optički senzor otiska prsta u ekranu, vaš otisak prsta se skenira pomoću veoma preciznog dinamičkog fokusiranja, čime se obezbeđuje da skeniranje ne bude pod uticajem jakog svetla ili suvih ruku.

Nezavisni AI taster
Još jedno dugme čini razliku

Jednostavno pritisnite da biste aktivirali Google pomoćnika. Dugme je takođe prilagodljivo - Želite lakši pristup kameri? Uvek uključujete režim čitanja? Sada možete podesiti AI dugme da to uradi za vas kada ga dvaput dodirnete. Кada to isprobate, nećete želeti da se toga odreknete.

 

Načini plaćanja
NFC
Podržava Android Pay

 

Navigacija
Unapređeni GPS sa dvostrukom frekvencijom
Visokoprecizno navigaciono pozicioniranje

Napomene:
*Izjave na ovoj stranici u vezi sa Qualcomm® Snapdragon™ 855 procesorom, uključujući 20% brže igranje, 45% brže operacije i 300% snažniji AI, dobijaju se sa zvaničnog sajta kompanije Qualcomm. Poređenje sa procesorom prethodne generacije odnosi se na Qualcomm® Snapdragon™ 845. * Stvarna slobodna memorija i kapacitet mogu varirati zbog različitih faktora. Кako operativni sistem zauzima deo RAM-a, stvarna raspoloživa memorija je manja od navedene. Pošto telefon dolazi sa unapred instaliranim aplikacijama, stvarna veličina skladišta je manja od navedene. Svi podaci o punjenju i trajanju baterije na ovoj stranici se dobijaju iz Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od razlika u verziji softvera, okruženja i izdanja telefona i ne moraju se odražavati na stvarni proizvod. * Što se tiče Full Screen ekrana, Xiaomi telefoni imaju zakrivljeni dizajn sa graciozno zaobljenim uglovima. Prilikom merenja pravougaonika, formiranog od najudaljenijih krajeva svakog ugla, ekran ima dužinu dijagonale 6.39 inča (stvarna površina prikaza može biti nešto manja). Termin "Full Screen ekran" označava da telefon ima visok odnos ekrana prema telu u poređenju sa tradicionalnim Xiaomi telefonima. Odnos između ekrana i tela od 90.7% je dobijen iz Xiaomi laboratorijskih podataka. Metode merenja i rezultati mogu varirati unutar industrije; Telefoni koji se prodaju u inicijalnim serijama možda neće uključivati višebojni Always-On Display, koji će biti dodat kasnije putem OTA ažuriranja. Ažuriranja mogu imati različite stope napretka; Molimo vas da pogledate zvaničnu MIUI web stranicu (en.miui.com) za buduća izdanja. * Što se tiče kamere, "Top level DxO photo score" se odnosi na DxOMark foto rezultate pametnih telefona. Za više informacija pogledajte: https://www.dxomark.com; Telefoni koji se prodaju u inicijalnim serijama možda neće uključivati praćenje pokreta ili Moonlight režim, koji će biti dodat kasnije putem OTA ažuriranja. Ažuriranja mogu imati različite stope napretka; Molimo vas da pogledate zvaničnu MIUI web stranicu (en.miui.com) za buduća izdanja. * Što se tiče prepoznavanja otiska prsta, telefoni koji se prodaju u inicijalnim serijama možda neće uključivati optimizaciju slabog osvetljenja, koja će kasnije biti dodata putem OTA ažuriranja. Ažuriranja mogu imati različite stope napretka; Molimo vas da pogledate zvaničnu MIUI web stranicu (en.miui.com) za buduća izdanja. * Dvostruki 4G SIM zahteva podršku lokalnih operatera i možda neće biti dostupan u svim regionima. VoLTE podržavaju samo određeni regioni i operateri. * Sva poređenja na ovoj stranici su napravljena sa tipičnim telefonima i odnose se na tipične Xiaomi telefone; Osim ako nije drugačije naznačeno na stranici proizvoda Mi 8, svi podaci dolaze iz Xiaomi laboratorija, specifikacije dizajna proizvoda i podataka dobavljača. Podaci testiranja se mogu neznatno razlikovati između različitih test verzija i okruženja za testiranje. Svi podaci prikazani na stranici proizvoda su samo za referencu i ne moraju odražavati stvarni proizvod. * Ovo je samo ilustracija i dizajn stvarnog proizvoda se može razlikovati.
Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se