Redmi Note 11 Pro+ 5G (plavi) + poklon Redmi Watch 2 Lite

Dostupan online

Ovaj paket proizvoda sadrži:
1
x
Redmi Watch 2 Lite Crni

Prvo brzo punjenje od 120W na Redmi Note seriji

Redmi Note 11 Pro+ 5G je prvi Redmi Note pametni telefon ikada opremljen sa 120W podrškom za brzo punjenje punjenje, sposobnost da napuni masivnu bateriju od 4.500mAh do 100% za samo 15 minuta. Uz pumpu sa dvostrukim punjenjem poboljšava i ubrzava protok struje u bateriju, dok istovremeno generiše manje toplote kako bi punjenje bilo bezbednije.

Izuzetno jasna kamera od 108MP, 9-u-1 pikselsko spajanje sa velikim pikselima od 2,1mm

Uz sistem za snimanje od 108 MP, glavna kamera na Redmi Note 11 Pro+ 5G ima Samsung HM2 senzor veličine 1/1,52" i podršku za tehnologiju binninga za 9-u-1 pikselsko spajanje, koje nudi velike piksele od 2,1mm. Sa dvostrukim izvornim ISO, jasnim i teksturiranim slikama čak i u uslovima slabog osvetljenja, omogućava kvalitetne fotografije sa više detalja. Pored toga, uređaj je opremljen ultraširokom kamerom od 8 MP i macro kamerom od 2 MP za snimaje iz različitih perspektiva i velikih pejzaža.

Izuzetno vizuelno iskustvo sa AMOLED ekranom od 120Hz
Opremljen AMOLED ekranom sa DCI-P3 gama bojama, Redmi Note 11 Pro+ 5G donosi živopisan kvalitet slike i neverovatne detalje u boji na dohvat ruke. Nudi ravnomerno vrhunsko iskustvo na ekranu sa visokom brzinom osvežavanja od 120 Hz i stopom uzorkovanja dodira od 360 Hz. Uređaj poseduje senzore ambijentalnog svetla od 360 stepeni i ekran Sunlight sa prilagodljivom osvetljenošću za optimalno gledanje, dok režim čitanja obezbeđuje udobnost za vaše oči.

Redmi Note 11 Pro+ 5G donosi najbolji zvuk Redmi Note serije uz SOUND By JBL

Prvi telefon Redmi Note serije do sada sa dva zvučnika omogućava odlično audio iskustvo. SOUND By JBL pruža neverovatan kvalitet zvuka bez dodatnog hardvera. Uz Dolby Atmos, prostorni i stereo kvalitet je još više poboljšan.

Vrhunske performanse umotane u elegantan dizajn ravnih ivica
Redmi Note 11 Pro+ 5G pokreće osmojezgarni MediaTek Dimensity 920 procesor visokih performansi. Ovaj procesor koji podržava 5G nije samo izuzetno moćan, već i omogućava energetski efikasan 6nm proces koji vam daje visoke performanse uz poboljšanje trajanja baterije, sa linearnim motorom X ose i LiquidCool tehnologijom omogućava najbolje korisničko iskustvo Redmi Note serije do sada.

Elegantan novi dizajn Redmi Note 11 Pro+ 5G

Redmi Note Pro+ 5G dolazi sa novim dizajnom ravnih ivica sa staklom koje pokriva obe strane, i zaštitom ekrana Corning Gorilla Glass 5. Dolazi u tri izvanredne boje grafitno sivoj, šumski zelenoj i zvezdano plavoj.