Mi LED Stona lampa

Pametna stona lampa sa 4 svetlosna profila

Bez treperenja | Intuitivno podešavanje osvetljenosti i temperature boje | 4 različita režima osvetljenja | Izdržljiva konstrukcija i minimalistički dizajnDoživite novo iskustvo osvetljenja

Mi LED Stona lampa je specijalno dizajnirana da smanji treperenje koje izaziva zamor očiju i druge štetne efekte. Možete podesiti temperaturu boje i intenzitet osvetljenja u skladu sa vašim potrebama ili koristite 4 unapred podešena režima osvetljenja koji odgovaraju različitim scenarijima. Sve ove karakteristike su smeštene u jednostavno, elegantno i prelepo metalno kućište koje je izuzetno izdržljivo i precizno izrađeno.


Osvetljenje bez treperenja
Stabilan izvor svetlosti, ravnomerna osvetljenost, ne emituje UV zrake.
Podesite osvetljenost i temperaturu boje
Odgovara potrebama i zahtevima većine korisnika
Različiti režimi osvetljenja
Na raspolaganju su vam različiti režimi osvetljenja, koji automatski podešavaju temperaturu boje i intenzitet svetla tako da odgovaraju različitim uslovima.
Izdržljiva konstrukcija i minimalistički dizajn
Elegantnog izgleda, napravljena da traje.

Čisto osvetljenje bez treperenja

Mi LED Stona lampa prolazi kroz RC filter i čip za prigušivanje svetla, koji proizvodi relativno ravan DC signal koji osigurava konstantnu struju za LED sijalice, tako da je treperenje značajno umanjeno. Čak i u slučajevima kada se javlja lagano treperenje, ono je primetno smanjeno kako bi se ublažio zamor očiju, posebno kod kratkovidih osoba.

Uporedni test treperenja

U skladu sa „China Quality Certification CKC1601-2013“ standardom za sertifikaciju svetlosnih uređaja sa maksimalnom frekvencijom do 1.000 Hz

4 različita načina osvetljenja

Na osnovu opsežnih istraživanja, posebno smo podesili 4 različita načina osvetljenja, koji odgovaraju različitim potrebama korisnika.

Režim za fokusiranje (koncentraciju)

Korisnici mogu samostalno definisati periode za fokusiranje i odmor – promenom režima osvetljenja. Režim fokusiranja koristi pomodoro* tehniku koja vam pomaže da postanete produktivniji i da zaštite svoje oči.

* Tehnika pomodoro je metoda za upravljanje vremenom koju je razvio Francesco Cirillo 1992.
godine. Pomodoro tehnika koristi tajmer pomoću kojeg deli posao na kraće intervale i na taj način
pomaže ljudima da budu efikasniji.

Režim za čitanje

Lampa sama podešava temperaturu boje svetlosti na neutralnu nijansu (4.000 K) i intenzitet osvetljenja na 100%. Tako, ni posle više sati čitanja, nećete osetiti umor.

Režim za rad na računaru

Ovaj režim štiti oči i održava temperaturu boje svetlosti na 2.700 K. U potpunosti se neutrališe uticaj štetnog plavog svetla na ljudski vid.

Režim za decu

Pored brojnih bezbednosnih standarda koje smo primenili, podesili smo i temperaturu boje svetla tako da ne prelazi 4.000 K. Na taj način se oči vaše dece efikasno štite od faktora koji mogu da izazovu oštećenje vida.

Preuzmite Mi Home aplikaciju da biste se prebacivali između 4 režima osvetljenja Android | iOS

Jednostavna, intuitivna kontrola

Jednostavno uključivanje i isključivanje, podešavanje temperature boje i intenziteta svetla pomoću praktičnog dugmeta.

Prirodno osvetljenje, bez treperenja

Mi LED Stonu lampu karakteriše patentirani optički dizajn koji kombinuje veliki broj refleksija i prelamanje svetlosti i tako stvara svetlost koja je po karakteristikama veoma blizu prirodnom svetlu.

Podnosi toplotu i „zub“ vremena

Lampa je dizajnirana tako da bolje rasipa toplotu, osigurava ravnomernu osvetljenost i ima duži vek trajanja.
Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se