Mi Robot usisivač

Pametan i efikasan

Inteligentno određivanje rute | Velika usisna snaga
Upravljanje pomoću pametnog telefona
Baterija velikog kapaciteta za kontinuirano čišćenje

Potpuno opremljen
Mi Robot usisivač

Neverovatno pametan
LDS tehnologija i brojni senzori.
Generisanje mape i iscrtavanje rute.
Automatski povratak na bazu radi punjenja.
Automatski nastavak čišćenja sa poslednjeg mesta.
Velika snaga
Snažni ventilatori
Pokretna glavna četka
Dinamička promena brzine bočnih četkica
Margina čišćenja u odnosu na zidove – 10 mm
Koristan
Minimalistički dizajn
5.200 mAh baterija
Upravljanje pomoću pametnog telefona
Pregled obavljenog posla u realnom vremenu

“Pametno čišćenje”

Samo pritisnite dugme i Mi Robot usisivač će uraditi analizu i osmisliti plan čišćenja


12 senzora i 3 procesora rade zajedno koristeći najnoviji SLAM algoritam za generisanje mape prostorija i određivanje pozicije usisivača. Mi Robot usisivač će prostoriju podeliti na nekoliko zona čišćenja, kreiraće rutu čišćenja, a zatim će početi da čisti duž putanje u obliku latiničnog slova Z, radi povećanja efikasnosti čišćenja.
Senzori
Laserski senzor udaljenosti od objekata
Orijentacija
Interakcija sa većim brojem senzora
Procesor
3 nezavisna procesora
Logika
SLAM algoritam

Precizna analiza okruženja


Precizni laserski senzor udaljenosti

Laserski senzor udaljenosti omogućava Mi Robot usisivaču „pogled“ na prostor u rasponu od 360°, a senzor se aktivira 5 puta u sekundi.
To pomaže u otkrivanju prepreka i određivanju udaljenosti između njih i Mi Robot usisivača.Skeniranje prostora u 360°, 5 puta u sekundi
1800 kalkulacija o udaljenosti po sekundi
Preciznost do 6 metara
Mogućnost greške manja od 2%
Tri interaktivna procesoraTri procesora međusobno razmenjuju i sinhronizuju podatke koje obrađuju. Korišćenjem tehnologije za određivanje pozicije u realnom vremenu i podataka dobijenih pomoću senzora, u realnom vremenu se kreira mapa i generiše ruta čišćenja, čime se postiže efikasnije čišćenje.


Allwinner četvorojezgarni ARM Cortex™ A7 procesor
Texas Instruments procesor digitalnog signala
ST Microelectronics ARM Cortex-M3 mikrokontroler

Instant analiza kompleksnih okruženja pomoću višestrukih senzora


Različite kuće, različiti prostori. Kako bi besprekorno radio u različitim uslovima, Mi Robot usisivač poseduje 12 senzora. Visina kućišta ne prelazi 9,6 cm, što uređaju omogućava lako manevrisanje odnosno efikasnije čišćenje.

Napredni SLAM algoritam


Algoritam za simultanu lokalizaciju i mapiranje (SLAM) koristi se u NASA Mars Rover vozilu za istraživanje površine Marsa, Google samoupravljajućim vozilima i drugim projektima. Ova metoda koristi precizne laserske senzore za proračunavanje udaljenosti od drugih objekata i dobijene podatke kombinuje sa podacima sa žiroskopa, merača pređenog puta, akseleromera i drugim podacima. Ove informacije se koriste za izradu mape prostorije i precizno određivanje lokacije usisivača ili za generisanje tačne rute čišćenja.

Efikasno čišćenjeMi Robot usisivač pravi virtuelnu mapu prostorije, deli je na zone i kreira rutu čišćenja. Otkrivanje prepreka i korekcija rute se obavljaju u realnom vremenu, dok kretanje u obliku latiničnog slova Z povećava efikasnost čišćenja.

Automatsko nastavljanje čišćenja od poslednjeg mesta zaustavljanjaMi Robot usisivač koristi specijalni senzor za pronalaženje baze za punjenje. Kada se čišćenje završi ili napunjenost baterije opadne ispod 20%, Mi Robot usisivač se automatski vraća na bazu radi punjenja i, ako je potrebno, automatski nastavlja čišćenje sa mesta poslednjeg zaustavljanja kada se baterija napuni više od 80%.

Automatsko punjenje
Polazak sa mesta poslednjeg zaustavljanja

„Pametni Robot usisivač“

Čisto i uredno

Tri procesora međusobno razmenjuju i sinhronizuju podatke koje obrađuju. Korišćenjem tehnologije za određivanje pozicije u realnom vremenu i podataka dobijenih pomoću senzora, u realnom vremenu se kreira mapa i generiše ruta čišćenja, čime se postiže efikasnije čišćenje.


Ventilator velike snage
Pokretna glavna četka
Dinamička promena brzine bočnih četkica
$nbsp;

Čišćenje u blizini zidova

Površinama koje su tik uz zidove je najteže prići prilikom usisavanja. Zato je Mi Robot usisivač opremljen posebnim senzorima koji mu omogućavaju da se približi zidovima na samo 10 mm, što osigurava visok učinak čišćenja.

„Za bolji život“

Čist i udoban prostor

Mi Robot usisivač se sastoji od 7 pojedinačnih elemenata, napravljenih u minimalističkom dizajnu. Visina njegovog kućišta iznosi samo 9,6 cm, što mu omogućava da čisti čak i ispod nameštaja. Transparentni poklopac štiti uređaj i napravljen je od izdržljive ABS plastike. Bočni paneli i donji deo su napravljeni od mat materijala, da bi se smanjilo habanje, a baza za punjenje je izrađena od nezapaljivog materijala klase V0.

Baterija velikog kapaciteta

Baterije kompanija LG i Panasonic 18650 imaju ukupni kapacitet od 5.200 mAh. Ugrađena baterija obezbeđuje do 2,5 sata rada. Drugim rečima, Mi Robot usisivač je u stanju da očisti površinu do 250 kvadratnih metara uz samo jedno punjenje.*
Posebni regulatori struje obezbeđuju konstantnu struju punjenja, čime se produžava vek trajanja baterije za više od 2 godine.


*Testirano na drvenim površinama. Stvarni rezultati mogu varirati u zavisnosti od radnog okruženja.


Različite sigurnosne funkcije baterije

Baterije Mi Robot usisivača su zaštićene omotačem od nerđajućeg čelika, PTC/CID i drugim zaštitnim tehnologijama poput kontrolera punjenja i pražnjenja. Prvoklasna elektronika za zaštitu baterije se sastoji iz dva nivoa zaštite, a sve u cilju maksimalne bezbednosti korisnika.Zaštita od prekomernog punjenja
Zaštita od preopterećenja
Termalna zaštita
Zaštita od kratkog spoja
Zaštita od jake struje
Zaštita od visokog pritiska


*Usaglašeno sa standardima GB31241-2015, UN38.3 i drugim međunarodnim standardima za bezbednost vazdušnog saobraćaja.

Inteligentna kontrola

Pokrenite aplikaciju Mi Home kako biste u realnom vremenu videli status čišćenja ili pratili proces.
Takođe, Mi Home aplikacija vam omogućava da unapred zakažete vreme početka čišćenja.
Mi robot-usisivač poseduje nekoliko režima čišćenja - tihi, balansirani, turbo i maksimalni.
Ukoliko je potrebno da zamenite neki od delova uređaja, Mi Home aplikacija će vas uvek podsetiti na to.

   

Uobičajeno Čišćenje Baza* Ruta čišćenja zavisi od stvarnih uslova.

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se