HEPA filter (Antiformaldehid verzija 1S)

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Cilindrični dizajn od 360°
  • Troslojna struktura
  • Izuzetno gusti HEPA filter H11

HEPA filter za prečišćivače vazduha (Antiformaldehid verzija) karakteriše troslojna struktura: primarni filter, HEPA filter i filter sa aktivnim ugljem 

PET primarni filter

Napravljen od PET (polietilen tereftalata), spoljni sloj je 3 do 5 puta čvršći od uporedivih modela. Otporan je na savijanje, masti, kiseline, alkalije i većinu rastvarača. Cilindrični oblik omogućava 360° filtraciju prašine, kose i drugih većih plutajućih čestica.

Izuzetno gusti HEPA filter H11 filtrira do 99,3% PM0.3

HEPA filter se često koristi u bolnicama i laboratorijama za filtriranje čestica veličine mikrona. Mi Prečišćivači vazduha koristi ultra-gusti Torai PP i PET HEPA filter za zadržavanje čestica PM2.5, PM0.3, polena i drugih čestica koje se mogu udisati, omogućavajući prolaz samo čistog vazduha. Meri 7.7 m kada se potpuno proširi i efikasno filtrira 99% čestica PM0.3 i 99,99% čestica PM2.5.

Kvalitetan filter sa aktivnim ugljem od kokosove ljuske

Aktivirani ugalj apsorbuje štetne gasove koje HEPA ne može da filtrira. Kokosov filter sa aktivnim ugljem kombinovan je sa anti-formaldehidnom formulom koja efikasno apsorbuje štetne hemikalije poput formaldehida, benzena i amonijaka, kao i mirise i dim. Karakteriše ga veća mogućnost prečišćivanja i mikroporoznost (5 puta veća od tipičnog filtera od aktivnog uglja).

 

Specifikacije

Glavne karakteristike
Tip proizvoda Filteri
Životni vek filtera do 6 meseci
Efikasnost prečišćavanja 100% - velike čestice 99,99% - čestice do 2,5 μm, 91% formaldehid i druge štetne supstance
Kompatibilnost Mi Air Purifier, Mi Air Purifier Pro, Mi Air Purifier 2, Mi Air Purifier 2H, Mi Air Purifier 2S, Mi Air Purifier 3H, Mi Air Purifier 3C
Boja Zelena
Težina 1.4 kg
Dimenzije 293 x 200 mm
Model SCG4026GL
Originalni naziv Mi Air Purifier Formaldehyde Filter 1S