Xiaomi Zakrivljeni Gaming monitor 30"

Proizvod nije dostupan
Pogledajte slične proizvode u kategoriji Monitori.

Uhvatite celu sliku na prvi pogled, monitor sa ultra-širokim ekranom 21:9 sa rezolucijom 2560x1080 daje kontrolu

Sada možete da iskoristite prednost i kontrolišete teren, unapred shvatajući neprijateljske pokrete i planirajući svoje poteze kako bi odgovarili u trenutku prilikom igranja igrica.

Izuzetna zakrivljenost 1800R - Budite u centaru akcije

Zakrivljenost od 1800R bolje odgovara vašim očima, stvarajući snažniji vizuelni uticaj i impresivno iskustvo. Uživajte u zaista impresivnom panoramskom pogledu koji vas stavlja u središte akcije i osetite uzbuđenje dok se bitka zahuktava svuda oko vas.

Ultra uski okvir nudi osvežavajući panoramski pogled i široko vidno polje

Ultra uski okvir povećava odnos ekrana i tela i istovremeno smanjuje vizuelnu buku. U kombinaciji sa širokim odnosom širine i visine 21:9, zakrivljeni ekran vas okružuje za impresivno bioskopsko iskustvo gledanja.

Brzina osvežavanja od 200Hz prati vas dok postavljate nove lične rekorde

Recite zbogom seckanju zahvaljujući brzini osvežavanja do 200 Hz. Reagujte brzo u brzim, dinamičnim okruženjima za igranje. Zaustavite se sa vrhunskom preciznošću, krećite se fleksibilno, oslobodite svoje veštine i izađite kao pobednici.

AMD FreeSync™ Premium

Tečno iskustvo igranja bez seckanja slike uz vrhunske performanse. Tehnologija AMD FreeSyncPremium pruža ozbiljnim igračima tečno iskustvo igranja bez ometanja uz vrhunske performanse. Nema kompromisa, igrajte samouvereno sa velikom brzinom osvežavanja, niskom kompenzacijom frekvencije kadrova i malim kašnjenjem.

99% sRGB širok spektar boja* daje bojno polje zadivljujućim, realističnim bojama

Spektar boja od 99% sRGB nudi širi opseg od 16,7 miliona živih boja. Izuzetno glatka tranzicija boja prikazuje scene igre, donoseći impresivno iskustvo igranja igrica.

300 nita, 3000:1 visok statički kontrast za jasan kontrast svetlosti i tame

Jasan kontrast svetlosti i tame, sa prirodnim senkama i rendering profesionalnog kvaliteta pokazuje više skrivenih detalja u različitim scenarijima.

*Slike na ovoj stranici služe samo u svrhu ilustracije i možda nisu tačan prikaz proizvoda. Parametri proizvoda su samo za referencu. Svako gore pomenuto poređenje je samo između Xiaomi/Redmi proizvoda. Neki parametri proizvoda mogu da variraju zbog spoljnih faktora kao što je okruženje. Za detalje pogledajte stvarni proizvod.
*Low Blue Light sertifikovan od strane TÜV Rheinland (China) Ltd., sertifikat br. Q 50538885.
*Zbog detaljne klasifikacije standarda HDMI sertifikacije, HDMI 2.1 je podeljen na TMDS protokol (njegov propusni opseg je ekvivalentan HDMI 2.0) i FRL protokol. HDMI 2.1 port na Xiaomi zakrivljeni Gaming monitor 30” podržava TMDS protokol. Maksimalna rezolucija HDMI 2.1 porta je 2560x1080, a maksimalna brzina osvežavanja je 180Hz. Maksimalna rezolucija HDMI 1.4 porta je 2560x1080, a maksimalna brzina osvežavanja je 75Hz. Funkcija FreeSync Premium se ne može omogućiti kada se HDMI 1.4 port koristi kao izvor ulaza.
*Maksimalna rezolucija DP porta (DP 1.2) je 2560x1080, a maksimalna brzina osvežavanja je 200Hz.
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi ostali podaci su preuzeti iz internog testa koji je sproveo proizvođač.
*Temperatura boje monitora može da se podesi samo u režimu Standard i ECO režimu.
*AMD FreeSync™ Premium zahteva AMD Radeon™ grafiku, obaveznu kompenzaciju niske frekvencije kadrova i brzinu osvežavanja od najmanje 120Hz pri minimalnom FHD-u.
* Podešavanja DCR, Displai, PQ, vezana za igru i Smart režim nisu dostupna u PIP i PBP režimima.
*Ugao nagiba napred/nazad: -5° do 21°.

Specifikacije

Ekran
Rezolucija 2560x1080
Zakrivljenost ekrana 1800R
Veličina ekrana 30 in
Frekvencija osvežavanja 200Hz
Boje 16.7 Million
Lestvica boja 99% sRGB
Osvetljenost 300 cd / m²
Kontrast 3000:1
Prikaz 21:9
Opšte
Načini rada Picture-in-Picture (PIP) Mode; Picture-by-Picture (PBP) Mode
Priključci DC IN port × 1; HDMI1.4* port × 1; HDMI2.1* port × 1; DP1.2* port × 1; Audio port × 1
Boja Crna
Dimenzije 706.7(L) × 201.9(W) × 438.5(H)mm
Originalni naziv Xiaomi Curved Gaming Monitor 30"