Dostupan online

Rata već od 1207 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Ultra- jasna kamera od 108MP
 • Procesor: MediaTek Helio G91-Ultra
 • Baterija: 5030mAh
 • FHD+ 6.79" ekran

Uhvatite svaki dragoceni detalj

Predstavljamo revolucionarnu super-jasnu kameru od 108MP u Redmi seriju - vrhunski alat za snimanje najdragocenijih životnih trenutaka sa zadivljujućim detaljima. Bez obzira da li ste entuzijasta fotografije ili jednostavno želite pouzdanu kameru za snimanje fotografija sjajnog izgleda, Redmi 13 je odličan izbor za vas.

Imerzivni 6,79" ekran od 90 Hz

Redmi 13 ima 6,79" imerzivni 90Hz AdaptiveSync ekran, koji pruža odlično iskustvo gledanja bez obzira da li gledate filmove, skrolujete kroz društvene medije ili pretražujete internet, brzina osvežavanja koja se automatski prilagođava pomaže u optimizaciji vašeg vizuelnog iskustva uz produženje trajanja baterije. Redmi 13 je optimizovan za poboljšano prepoznavanje i kontrolu dodira, sprečavajući slučajne okidače od kapljica vode.

Podržava brzo punjenje od 33W

Redmi 13 podržava brzo punjenje od 33W kako bi korisnici mogli brzo i praktično dopuniti bateriju. Kada je baterija telefona prazna, brzina punjenja se povećava do 20%.

5030mAh dugotrajna baterija

Sa svojom velikom baterijom od 5030 mAh Redmi 13 pruža celodnevnu izdržljivost. Redmi 13 takođe koristi sigurniju i pouzdaniju baterijsku ćeliju, pružajući sigurniju i pouzdaniju zaštitu za bezbednost baterije.

MediaTek Helio G91-Ultra

Usvajajući moćni osmojezgarni Helio G91-Ultra procesor, dizajniran je da poboljša performanse i funkcionalnost za prijatno i bezbrižno iskustvo iz dana u dan i tokom igranja igara.

Redmi 13 dolazi sa potpuno novim Xiaomi HyperOS, koji korisnicima donosi novi nivo optimizacije softvera, pružajući glatko i besprekorno iskustvo. Operativni sistem takođe donosi fantastičnu pogodnost i funkcije prilagođene korisniku kao što su ažurirani dizajn korisničkog interfejsa, prilagodljivi zaključani ekrani i dinamička obaveštenja.

*Dostupnost Xiaomi HyperOS funkcija, aplikacija i usluga može da varira u zavisnosti od verzije softvera i modela telefona.
* Podaci u vezi sa dimenzijama i težinom testirani u Xiaomi Internal Labs, stvarni rezultati mogu da variraju.
*Brzina osvežavanja se može podesiti do 90Hz za podržane aplikacije.
*Podaci dobijeni od Xiaomi Internal Labs. Stvarni rezultati mogu da variraju u zavisnosti od specifičnog okruženja za testiranje, verzije softvera i drugih faktora.
*16GB RAM-a sa proširenjem memorije zasnovano je na verziji od 8GB RAM-a. Dodatna RAM memorija će zauzeti odgovarajuću količinu ROM memorije. Memorijsko proširenje je dostupno samo kada na vašem uređaju ima dovoljno prostora za skladištenje. Stvarno proširenje kapaciteta RAM memorije varira u zavisnosti od modela.
*36 meseci kao novo softversko iskustvo testirano namenskim testom starenja softvera koji uporedi iskustvo softvera sa novim uređajem. Rezultati dobijeni od Xiaomi Internal Labs, stvarna situacija može da varira u zavisnosti od mrežnog okruženja, scenarija korišćenja, ličnih navika i drugih faktora.
*Uređaj sa IP53 je testiran da bude otporan na prskanje i prašinu u prisustvu specifičnih laboratorijskih uslova sa klasifikacijom IP53 zaštite od ulaska na osnovu IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013.
*Funkcija fleš obaveštenja se može kontrolisati u podešavanjima i funkcioniše samo kada je ekran isključen. Biće dostupan putem OTA ažuriranja. Trenutno Flash obaveštenja podržavaju samo dolazne pozive i alarme u aplikaciji Sat.
*Osim ako nije drugačije naznačeno, svi podaci na stranici proizvoda potiču iz Xiaomi Internal Labs. Stvarni rezultati mogu biti malo drugačiji zbog različitih verzija softvera za testiranje.
*Sva poređenja na ovoj stranici su napravljena za Redmi telefone.
*Slike strukture na stranici su funkcionalni šematski dijagrami, a ne apsolutna stvarna struktura. Stvarni proizvod će preovladati.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Procesor
Frekvencija CPU: 2.0GHz
Model MediaTek Helio G91-Ultra
Memorija
RAM 6/8 GB
Skladišni prostor 128/256 GB
SD card Yes
Ekran
Rezolucija 2460x1080, 396 ppi
Veličina ekrana 6.79 in
Tip FHD+ DotDisplay
Kamera
Prednja kamera 13MP f/2.45
Zadnja kamera 108MP 6P sočiva, f/1.75; 2MP makro kamera f/2.4
Baterija
Baterija 5030mAh
Punjenje Podržava do 33W brzo punjenje
Konekcija
Network 2G: GSM:2/3/5/8; 3G: WCDMA:1/5/8; 4G: LTE FDD: 1/3/5/7/8/20/28; 4G: LTE TDD: 38/40/41
WiFi 2.4GHz | 5GHz
NFC Yes
Bluetooth Bluetooth 5.4
GPS GPS, GLONASS, GALILEO, Beidou
USB Tip-C
Softver
Operativni sistem Xiaomi HyperOS
Audio aac, m4a, mp4, amr, awb, mid, midi, smf, xmf, rtx, ota, imy, mp3, ogg, oga, wav, flac, m4a; podržava FM radio (sa priključkom za slušalice)
Video ts,mp4, 3gp, mkv, webm
Dimenzije
Dimenzije 168.6 x 76.28 x 8.3mm
Težina 205g
Opšte
Boja Crna, Plava, Roze
SIM SIM1 + Hybrid (SIM ili microSD)
Originalni naziv Redmi 13