Redmi Note 9 Pro

Legenda se nastavlja

Redmi Note 9 Pro

64MP Quad kamera Pro

Quad kvadratna kamera sa brilijantnim detaljima

Redmi Note 9 Pro sadrži vodeća podešavanja četvorostruke kamere. Glavna kamera od 64MP jasno beleži omiljene trenutke, a ultraširokougaoni objektiv, makro objektiv i senzor dubine garantovaće najbolje rezultate bez obzira na momenat koji želite da ovekovečite.

Svaki trenutak postaje nezaboravan

Kamere ultravisoke rezolucije i AI optimizacija Redmi Note 9 Pro osiguravaju da uvek budete spremni za fotkanje svih trenutaka. Zaljubite se u fotografisanje. Uz Redmi Note 9 Pro, dobar život vredi upamtiti.

BRŽE I MOĆNIJE

Redmi Note serija se ne boji upoređivanja performansi. Redmi Note 9 Pro pružiće vam brže i moćnije iskustvo učenja, rada i zabave.

Qualcomm® Snapdragon™ 720G

Veće performanse u odnosu na Snapdragon™ 712*

Brzo punjenje, dugo trajanje baterije u pripravnosti

Ništa nije uverljivije od baterije velikog kapaciteta do 5020mAh (tip) i ultra brzog punjenja od 30W.
Do 16 sati neprekidne navigacije, 147 sati muzike i 13 sati igrica, Redmi Note 9 Pro potpuno će vas osloboditi problema prazne baterije*.

Realistički vibracioni motor

Linearni vibracioni motor sadrži 150 vrsta vibracionih obrazaca za različite vrste obaveštenja, tako da možete pratiti tekst, pozive i obaveštenja o aplikacijama, čak i bez vađenja telefona iz džepa.

SIMETRIČAN DIZAJN

Redmi Note 9 Pro

Predstavljamo
novi dizajn
Redmi Note serije

Simetričan dizajn spreda i pozadi sa DotDisplay ekranom

Bočno postavljen senzor otiska prsta

Senzor otiska prsta, koji je postavljen sa strane, omogućava izuzetno brzo otključavanje
i nema potrebe da brinete o otiscima prstiju koji ostaju na ekranu ili poleđini telefona.

Prirodnije držanje, trenutno otključavanje

Bočno postavljeni senzor otiska prsta i taster za napajanje spojeni su u jedan ergonomski dizajn.
Nema potrebe za dodatnim koracima, onog trenutka kada podignete telefon možete ga i otključati.

DETALJI SU BITNI

Kako bi korisnicima pružio najbolje iskustvo, Redmi Note 9 Pro ide stopama svojih prethodnika bez narušavanja detalja.

Skener u džepu

U režimu dokumenta imate skener koji možete nositi sa sobom. Skenirajte dokumenta, ispravite rotaciju, uklonite senke i povećajte kontrast. Sve ovo Redmi Note 9 Pro može učiniti za samo 1 minut.

Redmi Note Pro sledi stope svojih prethodnika bez narušavanja detalja
*Podaci su dobijeni sa zvanične stranice Qualcomm® Snapdragon™.
*Ovi podaci su dobijeni od Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati mogu se malo razlikovati u zavisnosti od okruženja.
*5020mAh odnosi se na tipičnu vrednost baterije Redmi Note 9 Pro uređaja.
*Podaci o brzini punjenja dobijeni su od Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati mogu se razlikovati zbog razlika u kablu za punjenje, adapteru za punjenje, verziji softvera, okruženju i broju modela.
*Vreme baterije se testira merenjem vremena kada pametni telefon dostigne 0% snage od 100% prema testnom scenariju. Rezultati ispitivanja prikupljeni su iz Xiaomi laboratorije. Stvarni rezultati mogu se razlikovati kao rezultat promena u životnoj sredini.
*FOV ultra širokog ugla je 108° nakon korekcije izobličenja.
*Kad snimate zgrade, pejzaže ili druga mesta, inteligentna funkcija prepoznavanja scena zahteva od korisnika da aktivira režim ultra širokog ugla. Režim ultra širokog ugla mora se aktivirati ručno.
*Izraz "Prikaz preko celog ekrana" označava da telefon ima visok odnos ekrana i karoserije u poređenju sa tradicionalnim Xiaomi telefonima. Odnos ekran-telo 91,8% dobijen je iz Xiaomi laboratorija. Rezultati mogu varirati, jer metode merenja mogu varirati u industriji.
*Obični telefoni koji se koriste za poređenje su Redmi telefoni. Informacije na ovom vebsajtu proizvoda potiču iz naših laboratorijskih podataka, parametara dizajna i tehnologije, kao i podataka koje pružaju prodavci. Stvarne okolnosti mogu se malo razlikovati ovisno o verziji testnog softvera, specifičnom okruženju testiranja i određenoj verziji. Slike na ovoj stranici su ilustracije (uključujući, ali ne ograničavajući se na slike izgleda, boje i dimenzija telefona) i dizajn stvarnog proizvoda može se razlikovati

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se