Xiaomi Pametna grejalica Lite

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • 2000W za brzo zagrevanje
  • Širokougaoni dovod vazduha od 70 stepeni
  • Pametno upravljanje pomoću aplikacije Mi Home 
  • Temperaturni opseg 22–28°C

Širokougaona oscilirajuća ventilacija od 70°

Aksijalna grejalica vas zagrli toplinom sa svojim širokougaonim prednjim dovodom vazduha od 70°.

* Podešavanja tajmera: Tajmer se može podesiti na 0/1/2/4/8 sati na samom uređaju i na bilo koji vremenski period do 8 sati pomoću aplikacije Mi Home/Xiaomi Home.

Pametna kontrola gde god da se nalazite

Kontrolišite Xiaomi Pametna grejalica Lite daljinski pomoću glasovnih komandi ili prevlačenja pametnog telefona. Udaljenost nije prepreka za topao dom.

*Alexa i Google Assistant funkcije glasovne kontrole rade samo sa uređajima na kojima je omogućena pametna kontrola glasom. Povezani uređaji za povezivanje se prodaju zasebno.

Kompaktana, lagana i laka za pomeranje

Kompaktan dizajn ne zauzima mnogo prostora. Lagana i laka za pomeranje zahvaljujući udubljenoj ručki na zadnjoj strani, što olakšava podizanje i pomeranje uređaja.

Niska buka, manje prekida

Nežni zvuk strujanja vazduha deluje kao beli šum, pomažući vam da uronite u čitanje. Nivo buke: Samo 41dB(A)*

Saveti:

Produžni kablovi mogu predstavljati rizik od okidanja zbog različitog kvaliteta i snage. Za optimalno iskustvo, preporučujemo da ovaj uređaj uključite direktno u zidnu utičnicu.
- Saveti za održavanje toplote:
Da biste dobili najbolje rezultate, preporučujemo da podesite uređaj na maksimalnu ciljnu temperaturu, zatvorite vrata i prozore kako biste sprečili izlazak toplote i zagrejte prostoriju 20–30 minuta pre nego što podesite temperaturu po želji. Dobićete bolje rezultate grejanja iz prostorije koja je već topla. Xiaomi Pametna grejalica Lite je dizajnirana da se koristi u neposrednoj blizini. Dobićete optimalne rezultate grejanja na udaljenosti od 1–2 m od uređaja.
- Saveti za održavanje:
Pre čišćenja Xiaomi Pametne grejalice Lite, isključite uređaj, isključite ga i sačekajte dok se potpuno ne ohladi. Koristite čistu, meku i vlažnu krpu da obrišete telo i ekran za dovod vazduha. Koristite usisivač da uklonite prašinu sa površine samog ekrana za usis vazduha. Ne dozvolite da voda uđe u grejač tokom čišćenja.

* Grejanje za 3 sekunde: Vreme potrebno da grejač u Xiaomi Pametne grejalice Lite emituje toplotu nakon uključivanja. Izveštaj o ispitivanju broj: HT20220718-02. Organizacija testiranja: Xiaomi interne laboratorije.
* 41dB(A): U uslovima koji obuhvataju temperaturu okoline od 23,4°C, relativnu vlažnost (RH) od 59,2% i atmosferski pritisak od 101,38kPa, nivo zvučnog pritiska (SPL) generisan u režimu toplog vazduha bio je 41,7dB(A ) kada osciluje i 41,0dB(A) dok miruje. Izveštaj o ispitivanju broj: WTS2022-7563. Organizacija za testiranje: Vkan Certification & Testing Co Ltd
* Podatke na ovoj stranici obezbeđuje Xiaomi Internal Labs osim ako nije drugačije naznačeno.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Temperaturni opseg 22–28°C
Tajmer 0–8 sati
Kompatibilnost Google Assistant, Amazon Alexa, Android, iOS
Funkcije 4 režima, APP i AI glasovna kontrola, Širokougaoni dovod vazduha od 70 stepeni
WiFi 2.4 GHz
Snaga 2000W
Napon 220 – 240V
Opšte
Boja Bela
Dimenzije 184 x 184 x 500 mm
Težina 2.2 kg
Dodatne informacije Radna temperatura: -5℃ do 45℃
Aplikacija Mi Home
Model LSNFJ02LX
Originalni naziv Xiaomi Smart Tower Heater Lite