Mi Induction Heating Rice Cooker

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • Kapacitet: 1L
  • Indukciono grejanje
  • Nelepljivi PFA premaz

Priprema svakog jela je poput putovanja, slično stvaranju sopstvenog savršenog dela na platnu. Pored strpljenja, potreban vam je i dobar pomoćnik! Mi Induction Heating Rice Cooker vam omogućava da ukus svakog jela prilagodite vašim željama. IH elektromagnetno grejanje i sistem konstantne kontrole temperature omogućavaju vam da ravnomerno i precizno kuvate svaki sastojak. Pametna aplikacija podržava proces kuvanja automatskim slanjem poruka o trenutnom jelu i predlaganjem drugih recepata. Počnite da kreirate svoje kulinarsko remek-delo sa Mi Induction Heating Rice Cooker.

Mi Induction Heating Rice Cooker vam služi za kuvanje pirinča i drugih jela!

Svaka vrsta pirinča ima različite karakteristike. Kuvanje može izgledati jednostavno, ali rezultat nije uvek ukusan. Nakon više testova, sastavili smo recepte za kuvanje pirinča.

Povezivanje Mi Induction Heating Rice Cooker-a na WiFi mrežu omogućava daljinsko kuvanje. Uključite uređaj pre nego što se vratite kući sa posla i dobićete slatki i ukusni pirinač kada se vratite kući. Funkcija automatskog podgrevanja održava pirinač mekim i toplim do 24 sata.

dfg2-06.jpg (2560×1147)

IH elektromagnetno grejanje

Da li želite da govedina koju pripremate bude ukusna i mekana? Jednostavno je sa IH elektromagnetnom tehnologijom grejanja! Zahvaljujući toj tehnologiji struktura posude se direktno i ravnomerno zagreva, a maksimalna snaga od 1100 W čini sirovu govedinu postepeno mekšom. Zahvaljujući izolacionoj ploči na vrhu posude, postizanje temperature do 360°C nije problem.

U poređenju sa tradicionalnim aparatima za kuvanje pirinča, Mi Induction Heating Rice Cooker može ne samo da obezbedi trenutno zagrevanje, već takođe postiže takozvanu konvekciju toplote. Ova vrsta prenosa toplote dovodi do ravnomernijeg zagrevanja sastojaka, pružajući najbolju hranljivu vrednost.

dfg2-08.jpg (2560×4238)

Precizna kontrola temperature

Tajna savršeno meko kuvanih jaja je prava temperatura. Mlečna boja proteina u kombinaciji sa tečnim žumancem prava je gozba za nepce. Zahvaljujući preciznoj kontroli toplote, čak i kuvano jaje može biti pravo umetničko delo.

Ostvarite puni ukus i arome morskih plodova. Indikatori na činijama napravljeni su od specijalnog, nelepljivog premaza, debljine 3 mm, što dodatno olakšava pripremu bilo koje vrste posuđa.

Saznajte koji su recepti najbolji za vas i koliko ih je lako napraviti zahvaljujući namenskoj aplikaciji.

dfg2-13-01.jpg (2560×1440)

Koristite preporuke!

Aplikacija tokom svake sezone u godini automatski će odabrati savršene, personalizovane recepte za vas. "Zimi jedite rotkvice i jela od morskih plodova. Više đumbira - više zdravlja!"

dfg2-13-02.jpg (2560×1440)
dfg2-13-04.jpg (2560×1440)

Da bi kuvanje bilo još efikasnije, pristupite receptima u aplikaciji. Zahvaljujući tome, aplikacija je u mogućnosti da šalje obaveštenja o predloženoj promeni temperature, upotrebi dodatnih začina ili dodavanju izabranog sastojka.

dfg2-17.jpg (2560×1266)

Interaktivni LED panel

Nežno buđenje uređaja i skup najvažnijih informacija na interaktivnoj tabli koji se pojavljuju kada vam zatrebaju. Nežno zvuk zvona ukazuje na to da se jelo priprema, čineći svako jutro jednostavnim, nežnim i neometanim.

Uklonjivi unutrašnji poklopac

Uklonjivi poklopac olakšava čišćenje nakon obroka. Namenski sistem za razbijanje mehurića nastalih tokom kuvanja sprečava da se supa slučajno prolije iz posude.

dfg2-22.jpg (2560×1120)

Novi dizajn odvođenja toplote sa cirkulacijom vazduha

Dizajn toplote čini protok vazduha na dnu posude mekšim i prirodnijim. Ova struktura efikasno zagreva elektromagnetnu zavojnicu i takođe produžava ukupni vek posude.

dfg2-23.jpg (2560×1050)

Posuda za kuvanje na pari obložena je PP materijalom, otpornim na temperaturu i neutralnim za sastojke hrane. Dizajn koristi prirodnu cirkulaciju vode u sistemu, zahvaljujući kojoj je para u stalnom kretanju.

Kašike u kompletu, takođe napravljene od specijalnog PP materijala, savršeno se uklapaju u celokupan izgled kompleta. Kada se koristi sa kuvanim pirinčem, ne morate da brinete da li će se kašika zalepiti za ploču stola ili kontaminirati jelo.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Snaga 1130 W
Napon 220-240V; 50-60Hz
Funkcije Indukciono grejanje; Wi-Fi 2.4G 802.11 b/g/n
Opšte
Dimenzije 300 x 251 x 200 mm
Težina 4.4 kg
Model IHFB01CM
Originalni naziv Mi Induction Heating Rice Cooker
100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 5.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 100% (1)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)