Xiaomi Smart Cooking Robot

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • 3D tehnologija indukcionog grejanja
  • 35 funkcija u jednom aparatu
  • 8" ekran osetljiv na dodir
  • 40-12000 obrataja u minuti

35 funkcija u jednom uređaju* - Efikasno korišćenje kuhinjskog prostora

Xiaomi Smart Cooking Robot kombinuje nekoliko funkcija u jednom uređaju, nema potrebe da kupujete male kuhinjske aparate za povremenu upotrebu, što štedi prostor u vašoj kuhinji.

Nezavisno razvijen CookingloT algoritam - Precizno i automatsko kuvanje

Inteligentno izračunava temperaturu kuvanja, vreme i brzinu mešanja za svako jelo, pretvarajući kulinarsko iskustvo kuvara u stvarnom životu u AI krivu kuvanja koja se može kontinuirano ažurirati na mreži.

*Xiaomi Smart Cooking robot može da obavlja funkcije različitih kuhinjskih aparata, uključujući spori šporet, električni aparat na paru, fritezu, šporet za pirinač, gnječilicu, aparat za sojino mleko, fermentor, mašinu za pranje povrća, električni šporet, višenamenski čajnik, mlin meso, šporet na gas, indukcioni šporet, pečenje, čajnik, aparat za sos, seckalica, mlin, mutilica, aparat za hranu za bebe, brzi blender, drobilica za led, aparat za jogurt, sokovnik, mikser, aparat za kafu, mešalica, blender, emulgator, nisko -temperaturni kuhinjski robot, tajmer, glasovni asistent, robot za kuvanje, aparat za supu i elektronska vaga. Ukupno 35 funkcija.
* Stvarni proces kuvanja može da varira u zavisnosti od sadržaja recepta ili procesa pripreme.
*Kombinacija od tri jela i jedne supe može se istovremeno pripremiti koristeći glavni lonac, parni lonac, parni stalak i mrežastu korpu. Proizvod dolazi sa sopstvenim receptima za tri jela i jednu supu.
*Svi podaci iznad su iz Chunmi laboratorije osim ako nije drugačije naznačeno. Specifične vrednosti mogu malo da se razlikuju od stvarnih vrednosti zbog razlika između okruženja za testiranje.

Specifikacije

Ključne karakteristike
Frekvencija 50-60Hz
Napon 220-240V~
Snaga Motora: 500W; Grejanja: 1200W
Dodatne informacije 34 funkcije u 1 aparatu; Obrtaji u minutu: 40-12000; CookingloT algoritam; 3D indukciono grejanje
Težina Neto težina: 10 kg; Bruto težina: 13,8 kg
Dimenzije 413 × 316 × 344mm
Model MCC01M-1A
Originalni naziv Xiaomi Smart Cooking Robot