Xiaomi Smart Rice Cooker

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Dimenzije: 325 x 244 x 202mm
  • Povezivanje Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
  • Kompatibilnost: Android 8.0 i iOS 12.0 ili noviji
  • Kapacitet: 3l voda, 1l pirinač

 

Sa 24-časovnim tajmerom za odlaganje i 12-časovnom funkcijom održavanja toplote, možete imati topao obrok kad god poželite

Kuvanje se završava tačno u unapred zadato vreme. Dodajte sastojke pre nego što krenete na posao ujutru i večera će biti spremna kada se vratite kući. Nema gubljenja vremena.

Kapacitet 3l, savršeno za 2 do 6 osoba

Napravite do 10 činija* pirinča odjednom. Bilo da se radi o redovnom porodičnom obroku ili velikom druženju, količina će biti dovoljna.

*Podaci dolaze iz laboratorije Chunmi. Xiaomi Smart Rice Cooker od 3L može da kuva 1 do 5 šoljica sirovog pirinča, dajući 2 do 10 činija kuvanog pirinča. Posuda koja se koristi za test je posuda za domaćinstvo prečnika 11,5 cm i visine približno 6 cm, u kojoj se nalazi približno 190–250 g pirinča. Podaci su samo za referencu i mogu se razlikovati u zavisnosti od stvarnih uslova.

*Ne postavljajte proizvod na nestabilne ili mokre površine. Držite dalje od vatre ili izvora toplote (kao što su peći), poželjno na minimalnoj udaljenosti od 30cm.
*Para i toplota mogu oštetiti, promeniti boju ili deformisati vaše zidove i nameštaj. Držite šporet za pirinač dalje od nameštaja i zidova, najbolje na udaljenosti od najmanje 30cm. Kada se koristi u ograničenom prostoru kao što je kuhinjski ormarić, održavajte prostor provetrenim i suvim.
*Ne postavljajte proizvod blizu uređaja koji su podložni elektromagnetnim smetnjama.
*Ne koristite nenamenski ili deformisani unutrašnji lonac u slučaju opekotina ili povreda koje su posledica pregrevanja. Ne uranjajte i ne izlažite uređaj vodi. Nemojte koristiti kuglice od čelične vune ili druge abrazivne proizvode za čišćenje koji mogu oštetiti unutrašnji lonac. Očistite mekom krpom.
*Ne koristite bilo koje drugo napajanje osim 220–240V AC da biste izbegli požar i strujni udar. Koristite samo isporučeni kabl za napajanje naizmeničnom strujom. Isključite kabl za napajanje naizmeničnom strujom iz električne utičnice pre nego što izvršite bilo kakvo održavanje ili premestite proizvod.
*Nemojte preterano savijati, povlačiti ili uvrtati kabl za napajanje naizmeničnom strujom, jer njegovo jezgro može biti izloženo ili slomljeno. Nemojte koristiti isporučeni kabl za napajanje naizmeničnom strujom sa bilo kojim drugim uređajem.
*Ne dozvolite deci da koriste rice cooker bez nadzora i držite ga van domašaja odojčadi i male dece da biste sprečili strujni udar, opekotine ili druge potencijalne opasnosti.
*Ne uključujte i ne isključujte kabl za napajanje kada su vam ruke mokre da biste sprečili strujni udar ili povredu.
*Koristite samo uzemljenu električnu utičnicu sa nazivnom strujom od 10A ili više da biste izbegli rizik od požara i drugih potencijalnih opasnosti.
*Ne zagrevajte unutrašnji lonac na drugim izvorima toplote (kao što je indukciona ploča ili peć na gas).
*Ne čistite unutrašnju posudu ili druge dodatke u mašini za pranje sudova.
*Ne pomerajte i ne tresite šporet za pirinač, niti dodirujte unutrašnji lonac direktno rukama tokom ili neposredno nakon upotrebe da biste sprečili opekotine.
*Ne približavajte se otvoru za paru tokom ili neposredno nakon upotrebe. Čuvajte van domašaja odojčadi i dece da biste sprečili opekotine.
*Ne ubacujte ništa u otvor za paru ili bilo koji otvor u slučaju strujnog udara ili povrede. Nemojte koristiti ovaj uređaj za pravljenje hrane koja može začepiti otvor za ventilaciju (kao što su morske alge, alge ili druga ljuskava hrana). Otvor za paru se mora redovno proveravati kako bi se osiguralo da nije začepljen.
*Ne koristite nijedan predmet za pokrivanje ventila za paru kada je štednjak za pirinač u upotrebi kako biste osigurali da para može da izađe.
*Ako se pirinač drži topao duže od 12 sati, može razviti neobičan miris. Kada nije u upotrebi, obavezno isključite proizvod i izvucite kabl za napajanje.
*Ako proizvod pokazuje znake abnormalnosti ili neispravan, odmah prestanite da ga koristite i izvucite kabl za napajanje. Sačekajte da se šporet za pirinač ohladi pre nego što otvorite poklopac i izvadite unutrašnji lonac.
*Nemojte ispuštati ovaj proizvod i ne udarati ga o tvrde predmete da biste izbegli povrede ili kvarove.
*Ne koristite šporet za pirinač ako je unutrašnja struktura poklopca oštećena da biste sprečili opekotine ili povrede izazvane curenjem pare ili ključanjem.
*Ne modifikujte. Da biste sprečili požar, strujni udar ili povrede, niko osim kvalifikovanih tehničara za popravku ne bi trebalo da rastavlja ili popravlja proizvod.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Kapacitet Pirinač 1l, voda 3l
Frekvencija 50 - 60Hz
Napon 220 - 240V~
Snaga 595 - 710W
Opšte
Boja Bela
Materijal Unutrašnji materijal: egura aluminijuma
Model MFB120A - 1
Originalni naziv Xiaomi Smart Multifunctional Rice Cooker