Xiaomi UniBlade trimer

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Trosmerna oštrica
  • Trajanje baterije do 60 minuta
  • 14 podešavanja dužine češlja

Trosmerna oštrica - Uživajte u brijanju bez napora

Inovativna trosmerna oštrica za ozbiljno čisto brijanje. Dvosmerno sečivo na ivici seče duže dlake, dok srednja folija uklanja sve ostatke. Trosmerno sečivo rukuje bilo kojom dužinom i debljinom, čak i savijenom ili ravnom kosom. Zaista čisto brijanje, bez napora.

Skladištenje na zidu - Napravite uredan prostor za negu

Uključeni stalak za odlaganje na zid omogućava lako kačenje trimera, održavajući prostor za negu urednim i organizovanim. 3M samolepljiva podloga*, nije potrebno bušenje ili alat.

Potpuno vodootporan za mokru i suvu upotrebu

Ovaj IPX7* vodootporni uređaj vam omogućava da se brijete mokro pomoću pene za brijanje, uz minimalnu iritaciju. Oštrica postiže savršene rezultate čak i na teško dostupnim područjima kao što su brada i vrat. Potpuno perivo sa vodootpornim kućištem, čisto i higijensko nakon upotrebe.

*Trimer je testiran i sertifikovan da je otporan na prskanje i vodu u specifičnim laboratorijskim uslovima sa klasifikacijom IPX7 zaštite od ulaska na osnovu standarda IEC 60335. Podaci dobijeni od TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. Shenzhen Branch. Izveštaj br. 211-11220177-100.
*3M samolepljiva podloga obezbeđuje optimalno prianjanje na glatke površine, kao što su pločice i staklo. Ne savetujemo postavljanje zidnog nosača na zidove od kreča, gipsane zidove, grube površine na suvim zidovima ili teksturirane tapete, jer to može ugroziti snagu lepljenja.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Ulazni napon 3.7V⎓
Snaga 3W
Napon 5V⎓1A
Opšte
Tip proizvoda Brijači i trimeri
Dodatne informacije Baterija: ICR14500 3.7V 1S1P 600mAh bežično punjenje; Vodootpornost: IPX7;
Boja Crna
Model X300
0%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 1.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 0% (0)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 100% (1)