Mi AIoT Ruter AX3600

Nema na stanju

Rata već od 687 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Mi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
  • 512 MB memorije
  • WPA3 mrežna enkripcija
  • WiFi 6  

WiFi brzina do 3000 Mbps 

Mi AIoT Ruter AX3600 nudi dva opsega od 2.4 GHz i 5 GHz, svaki sa 802.11ac tehnologijom i bez međusobnih smetnji. Dva opsega nude kombinovanu dvopojasnu bežičnu brzinu do 2976 Mbps. Frekvencijski opseg od 2.4 GHz karakteriše duži prenos za bolju pokrivenost i bolje performanse prodiranja kroz zidove. Frekvencijski opseg od 5 GHz pruža veliku brzinu za glatku reprodukciju HD video zapisa i uglađenije iskustvo igranja onlajn igara.

Qualcomm šestojezgarni profesionalni čip za stabilniji rad

Profesionalni čip IPK8071A poslovne klase - Qualcomm 64-bit A53 CPU  - nudi mnogo bolju DMIPS mogućnost od ostalih proizvođača rutera.

Poređenje WiFi 6 i WiFi 5 rutera

WiFi 6 (802.11ak) je najnovija generacija u WiFi standardima. U poređenju sa prethodnom generacijom WiFi 5 (802.11ac) u pogledu brzine prenosa, pokrivenosti i kašnjenja podataka, znatno je poboljšan. Naročito kada je istovremeno povezano više krajnjih uređaja, WiFi 6 ruter može značajno da smanji kašnjenje i neodgovaranje krajnjeg uređaja.

Eksterni pojačivači signala visokih performansi

Dva i četiri spoljna pojačivača signala visokih performansi (PA i LNA) instalirana su u opsegu 2.4 GHz, odnosno 5 GHz. PA (pojačalo snage) efikasno povećava snagu prenosa signala, omogućavajući ruteru da dalje i jače prenosi signale kroz zidove. LNA (Lov Noise Amplifier) povećava osetljivost prijema signala, omogućavajući usmerivaču da prima slabiji signal iz daljine.

512 MB memorije -  mogućnost povezivanja do 248 uređaja istovremeno

Glavni ruter mora imati performanse koje mogu da isprate savremeno okurženje - porodična okupljanja, priređivanje zabave sa više uređaja, više ljudi koji istovremeno igraju online igre. Mi AIoT Ruter AX3600 ima 512 MB memorije i podržava do 248 uređaja povezanih istovremeno, što ga čini jednostavnim rešenjem za razne lokacije.

Podržava umrežavanje više mreža - Wi-Fi 6 u celoj kući

Uživajte u brzom WiFi 6 u celoj kući. Umesto da se bavite mrtvim tačkama sa jednog rutera, višestruke mrežaste grupe mogu lako da prevaziđu kompleksni raspored u vašem domu i pružiti besprekornu pokrivenost u celoj kući. Stvarno iskustvo zavisi od stvarnog okruženja i mogućnosti krajnjeg uređaja.

OFDMA tehnologija za prenos podataka na više uređaja

OFDMA tehnologija je jedna od najvećih razlika između Mi AIoT Rutera AX3600 i tradicionalnih rutera, omogućavajući ruteru AX3600 da šalje podatke na više krajnjih uređaja sa samo jednim prenosom (do osam krajnjih uređaja), dok će tradicionalni ruteri morati da prenose podatke sa više krajnjih uređaja u red. OFDMA omogućava visoko efikasan prenos i smanjenu latenciju tako da se više uređaja može istovremeno koristiti.

BSS tehnologija

Popularnost rutera dovela je do povećanja WiFi smetnji u našim domovima. BSS tehnologija bojenja omogućava ruterima da „oboje“ svoj WiFi, koristeći razumnu optimizaciju algoritma za smanjenje smetnji između različitih WiFi mreža u boji, što rezultira poboljšanom ukupnom efikasnošću komunikacije i maksimalnim iskorišćenjem mrežnih resursa.

WPA3 protokol sigurnog šifriranja nudi sigurnost podataka u vašoj kućnoj mreži

WPA3 je najnoviji WiFi bezbednosni standard koji uvodi sofisticiranije algoritme za potvrdu identiteta računara, čineći mnogo težim infiltriranje u mrežu i zaštitu korisničkih podataka.

Jednostavno upravljajte vremenom koje vaša deca provode na mreži i sadržajem kojem pristupaju

Upravljajte vremenom koje dete i članovi porodice provode na mreži i ograničite im pristup određenim web lokacijama. Funkcije kao što su upozorenja van mreže na određenim uređajima i newsletteri na mreži mogu vam pomoći da saznate više o iskustvu deteta na mreži.

Telefonsko upozorenje kada neovlašćeni korisnici pristupite vašem WiFi i odmah ih blokirajte

Kada nepoznati uređaj koristi WiFi bez dozvole, aplikacija Xiaomi WiFi može poslati obaveštenje da obavesti korisnika da se novi uređaj povezao. Ako sumnjivi uređaj pokuša da se konektuje na mrežu, u zavisnosti od nivoa zaštite, uređaju će se automatski blokirati povezivanje ili će se od vas zatražiti da blokirate uređaj jednim pritiskom na dugme.

 

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Mi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

  • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
  • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
  • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
  • Bez obaveznog učešća
  • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
  • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
  • Klijenti od 18 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Tehničke karakteristike
Model IPQ8071A 4-core A53 1.4 GHz CPU
RAM 512 MB
ROM 256 MB
WiFi IEEE 802.11a/b/ g/n/ac/ax, 802.3/3u/3ab
Priključci 3 LAN ports 10/100/1000Mbps + 1 WAN port 10/100/1000Mbps
Operativni sistem Mi WiFi ROM inteligentni ruter operativni sistem zasnovan na visoko prilagođenoj verziji OpenVRT-a
Antena 6 spoljnih antena + 1 spoljna antena AIoT
Maksimalna brzina bežičnog prenosa 5GHz do 2402Mbps; 2.4GHz do 574Mbps
Sigurnost bežičnog prenosa WPA-PSK/ WPA2-PSK / WPA3-SAE encryption
Opšte
Boja Crna
Dimenzije 177 x 410 x 134 mm
Materijal ABS plastika
Dodatne informacije Čip: QCA 4-core CPU + 2-core NPU
Model DVB4251GL
Originalni naziv Mi AIoT Router AX3600