Filter za Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Lite

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Kompatibilan sa Xiaomi Prečišćivačem vazduha 4 Lite

Sve u jednom, troslojni moćni filter
Primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem rade zajedno kako bi prečistili vazduh i održavali zdravlje.

Primarni filter
Blokiranje velikih čestica od 360° Primarni filter obezbeđuje početnu filtraciju filtriranjem prašine, dlaka, finih mrvica između ostalih velikih čestica i otporan je na nabore, ulja, kiseline, alkalije i još mnogo toga kako bi obezbedio dug radni vek.

Xiaomi visoko efikasan HEPA filter
99,97% filtracije čestica od 0,3μm filter visoke efikasnosti od 24000 cm² uklanja PM2,5, polen itd. da bi proizveo konzistentan čist vazduh.

Sloj sa aktivnim ugljem visokog kvaliteta
650000mg visokokvalitetnog aktivnog uglja*, sa sofisticiranom poroznom strukturom i ravnomerno raspoređenim ugljenikom, efikasno uklanja zagađivače vazduha i mirise koji su štetni u vašem domu.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera 

Kombinuje dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%.

*Performanse filtera testirane od strane Kineskog instituta za testiranje i inspekciju električnih uređaja za domaćinstvo (broj izveštaja: VCv-21-40115). Zbog tehničkih specifikacija filter medija, okruženje za testiranje i parametri mogu se razlikovati.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Tip proizvoda Filteri
Životni vek filtera 6 - 12 meseci
Efikasnost prečišćavanja 99,97% filtracije čestica od 0,3μm, zadržava prašinu, PM 2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim i sitne čestice
Kompatibilnost Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Lite
Boja Siva
Težina 1.5kg
Dimenzije Φ200mm, visina 310mm
Originalni naziv Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Filter