Xiaomi Pametna utičnica 2

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • Aplikacija Xiaomi Home/Mi Home
  • Podrška za glasovnu kontrolu
  • Detaljna statistika za efikasnu analizu potrošnje energije

Glasovna kontrola

Uključite svoju Xiaomi Pametna utičnica 2 (Wi-Fi) koristeći samo svoj glas uz pomoć Google-a.

Daljinska kontrola napajanja za laku i jednostavnu upotrebu

Povežite se sa aplikacijom Xiaomi Home/Mi Home. Možete lako da uključite i isključite utikač pomoću svog pametnog telefona da biste kontrolisali snagu tradicionalnih uređaja kod kuće*.

Bez brige o uređajima kod kuće

Pametno podešavanje vremena za uključivanje i isključivanje. Ako vam se često dešava da zaboravite da isključite ketler ili ovlaživač kada izlazite svakog jutra, možete podesiti tajmer za Smart Plug da biste izbegli da uređaji ostanu upaljeni.

Bezbedna upotreba

Maska utičnice je napravljena od materijala otpornog na vatru, koji je prošao test užarene žice na 750°C, otporan je na visoke temperature i otporan na vatru.

Obaveštenje o abnormalnom statusu

Ima više ugrađenih senzora za bezbedno regulisanje prekomerne struje* i pregrevanja*. Kada granica premaši, aplikacija Xiaomi Home će slati obaveštenja tako da možete brzo da proverite i rešite svaku situaciju koja se pojavi.

Kompaktan dizajn

Bez obzira da li se koristi sa zidnim utičnicama ili produžnim kablovima, Smart Plug zauzima mali prostor, čime se smanjuju “sukobi” u utičnici.

Brzo podešavanje u tri koraka

Kontrolišite Xiaomi Pametnu utičnicu 2 (Wi-Fi) lako preko Xiaomi Home aplikacije.

*Tradicionalni uređaji zahtevaju odgovarajuću konfiguraciju u aplikaciji Xiaomi Home za pametnu kontrolu utičnice. Za detalje pogledajte stvarni proizvod.
*Potrebni su kompatibilni uređaji na kojima je omogućen Google pomoćnik. Google pomoćnik nije dostupan na određenim jezicima i zemljama. Google i Google Home su žigovi kompanije Google LLC. Za više informacija pogledajte zvaničnu veb stranicu.
* Xiaomi Home aplikacija je potrebna za daljinsko upravljanje, pametno merenje vremena, statistiku napajanja itd. Srodni proizvodi za pametno povezivanje treba da se kupe zasebno.
*U slučaju bilo kakvog neočekivanog nestanka struje, funkcija odbrojavanja će se automatski zaustaviti.
*Zaštita od pregrevanja: Kada je unutrašnja temperatura Smart Plug-a viša od vrednosti zaštite od pregrevanja, napajanje Smart Plug-a će se isključiti, a aplikacija Xiaomi Home će vam poslati obaveštenje. Kada je unutrašnja temperatura blizu vrednosti zaštite od pregrevanja, aplikacija će vam poslati obaveštenje, ali Smart Plug će ostati uključen.
*Zaštita od prekomerne struje: Kada struja pređe granicu (dostigne 15A-19A), aplikacija Xiaomi Home će poslati obaveštenje. Pametna utičnica će ostati uključena, ako u roku od 15 sekundi nakon obaveštenja, korisnik aktivno isključi električni uređaj ili električni uređaj nastavi svoju normalnu struju. A status prekomerne struje i dalje traje duže od 15 sekundi nakon obaveštenja, napajanje utikača će se automatski isključiti da bi se zaštitili električni uređaji. Kada struja pređe granicu (dostigne 19A ili više), Smart Plug će odmah isključiti napajanje, dok će Xiaomi Home aplikacija poslati još jedno obaveštenje.
*Sve gore navedene podatke testira CUCO. Podaci mogu varirati u zavisnosti od objektivnih promena životne sredine. Molimo pogledajte stvarnu upotrebu.

*Unutrašnje komponente služe samo u svrhu ilustracije i možda neće biti u potpunosti prikazane. Za detalje pogledajte stvarni proizvod.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija /
Trajanje baterije /
Radna temperatura 0 - 35°C
Opšte
Boja Bela
Dimenzije 74 x 52 x 76.6mm
Težina 110g
Dodatne informacije Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz; Bluetooth 5.0; 3680W Max
Model ZNCZ302KK
Originalni naziv Xiaomi Smart Plug 2 (Wi-Fi)