Xiaomi Pametna LED traka Pro

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Zvučno reaktivno svetlo
  • Preko 100 višedimenzionalnih konfiguracija
  • RGB svetlosni efekti

3D svetlo

Napravljena od visokokvalitetnih, gipkih materijala tretiranih za svojstva difuzije svetlosti, svetlosna traka ima 60 raznobojnih LED dioda upakovanih u svaki merač koji proizvode mekan, mešani efekat. Ova gipka, fleksibilna svetla oživeće svaki zid, sto ili površinu u vašem domu.

Zvučno reaktivno svetlo - Osvetljenje koje se kreće uz muziku

Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu u njegovoj kontrolnoj kutiji, svetlosna traka se uvlači u muziku, stvarajući jedinstvenu atmosferu samo za vas.

Podesive boje, osetljivost i efekti

Koristite aplikaciju Mi Home/Xiaomi Home da biste prilagodili boje, osetljivost i efekte i stvorili savršenu atmosferu, bilo da ste raspoloženi za vintage, hip hop ili bilo šta između.

RGB svetlosni efekti za igre - Oživite svoje bitke u igricama

Xiaomi Pametna LED traka Pro može da komunicira sa vašim računarskim igrama, omogućavajući vam da potpuno uronite u svet na ekranu bilo da ste zauzeti igranjem heroja ili se suočavate sa opasnošću. Sve oči su uprte u vas: pokažite svoje veštine i budite najbolji uz veličanstveno osvetljenje.

Podržava RGB periferne uređaje

Interakcije sa surround svetlom u realnom vremenu. Xiaomi Pametna LED traka Pro je već konfigurisana da radi sa softverom Razer ChromaTM RGB and ASUS Aura Sync. Dodajte još RGB perifernih uređaja za još impresivnije iskustvo igranja i oživite svoj svet igara.

*Razer ChromaTM RGB or ASUS Aura Sync softver potreban za sinhronizaciju Xiaomi Pametne LED trake Pro sa PC igrama. Različite igre i oprema će proizvesti različite efekte. Slike su samo za referencu.

Specifikacije

Glavne karakteristike
WiFi Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Snaga 17W (120 bulbs × 0.12W/LED module)
Napon 220–240V~
Opšte
Boja Bela
Dužina 2m
Dodatne informacije Bluetooth 4.2, RGB paleta boja
Model 9290029072
Originalni naziv Xiaomi Smart Lightstrip Pro