Xiaomi Robot usisivač Mop X10+

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Automatsko dopunjavanje vode 
  • Automatsko pražnjenje prašine 
  • Jastučići za brisanje sa automatskim podizanjem 
  • Sušenje toplim vazduhom 
  • Usisna moć: 4000Pa

 

Potpuno automatsko čišćenje

Potpuno automatska pametna sve-u-jednom stanica podržava višedimenzionalne funkcije kao što su automatsko sakupljanje prašine, pranje podloga, toplo sušenje i dopunjavanje. Učestalost sakupljanja prašine i režimi čišćenja krpe takođe se mogu podesiti za potpuno korišćenje bez upotrebe ruku.

 

AI prepoznavanje+3D višedimenzionalno izbegavanje prepreka

Potpuno novi S-Cross AI™ napredni 3D senzorski sistem za prepoznavanje i izbegavanje prepreka sa preciznošću senzora na milimetarskom* nivou podržava identifikaciju objekata i okoline, kontrolisano kretanje čišćenja i stabilno izbegavanje prepreka.

Precizna AI kamera

Prepoznavanje objekata nalik oku, fleksibilno planiranje i čišćenje. Napredna AI kamera koristi AI grafičke algoritme da identifikuje različite prepreke na podu i u prostorijama oko kuće. Fleksibilno planiranje puta izbegavanja i redosleda čišćenja, za pametno čišćenje kuće bez ručne intervencije.

Laserska navigacija, skeniranje cele sobe

Pametno planiranje rute prilagođava se svakom okruženju. Sa vodećom tehnologijom laserske navigacije u industriji, skeniranjem unutrašnjeg okruženja od 360°, raspored kuće se brzo mapira i putanje čišćenja se precizno planira bez rizika ili uticaja okoline. 3D mape se mogu generisati pomoću aplikacije Mi Home/Xiaomi Home, sa jasnim 3D slikama pritiskom na dugme.

Ultrazvučno prepoznavanje tepiha

Automatsko podizanje jastučića da bi se izbegla sekundarna kontaminacija. Ultrazvučno prepoznavanje tepiha automatski podiže jastučiće kako bi se izbeglo kvašenje tepiha i uključuje dodatnu snagu usisavanja dok uklanja prašinu. Povratak na ciklus pranja krpe će takođe pokrenuti automatsko podizanje jastučića kako bi se izbegla sekundarna kontaminacija.

Brisanje pod pritiskom sa rotirajućim duplim jastučićima

Moćno uklanjanje mrlja ne ostavlja tragove prljavštine na podu. Dvostruki jastučić 180 obrtaja u minuti* velika brzina rotacije, 3 podešavanja zapremine vode, simulirano ručno brisanje pod pritiskom*, 5 puta efikasnija snaga čišćenja* za uklanjanje prolivene kafe, osušenog blata i drugih mrlja. Tih rad sa režimom rada sa jednim brisanjem za čišćenje bez buke, tako da možete uživati u neometanom snu.

4000Pa snažan usisni ventilator

Usisava ostatke zemlje i čestice u trenu. Poboljšana snaga usisavanja sa snažnim usisnim ventilatorom od 4000Pa*, 4 podešavanja usisavanja za prašinu, kosu i pukotine. Kao dašak svežeg vazduha za vaš pod da biste obezbedili udoban život bez prašine.

* Učestalost sakupljanja prašine, režimi čišćenja krpe se mogu podesiti u aplikaciji Mi Home/Xsiaomi Home -> Izaberite Xiaomi Robot usisivač Mop X10+ -> Podešavanja -> Podešavanja stanice i izaberite prema vašim potrebama.

*Naziv aplikacije varira u zavisnosti od zemlje/regiona, aplikacija Mi Home se takođe zove Xiaomi Home aplikacija u nekim zemljama ili regionima. Xiaomi zaslužuje pravo na konačno tumačenje.

*Usisivač će ažurirati svoj firmware da bi popravio greške ili poboljšao funkcije radi bolje bezbednosti i korisničkog iskustva.
Možete da proverite da li je firmware najnovija verzija na stranici sa podešavanjima u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home i izaberete metod ažuriranja firmware u podešavanjima. Za smernice za nadogradnju i podršk, posetite Xiaomi Security Center (https://trust.mi.com/misrc/updates/iot?tab=update) za više detalja.
* Sadrži 60 kontejnera prašine: U testovima sprovedenim u domaćinstvu od 100 m² na robotskom usisivaču dva puta dnevno pre povratka u baznu stanicu radi sakupljanja prašine, zapremina otpada kesa za prašinu je merena svaka četiri dana i vreća za prašinu je punjena ≥60 puta bez pražnjenja.
*17000Pa: Ispitivanje performansi ventilatora je korišćeno za višestruko merenje maksimalnog usisnog pritiska motora sa napajanjem od 220V. Izmereni rezultati su bili veći od 17000Pa.
*10s: Vreme sakupljanja prašine od 10s mereno pomoću štoperice sa preciznošću od 0,01s.
*2-časovno toplo sušenje: Na normalnoj sobnoj temperaturi, u fazi toplog sušenja ciklusa samočišćenja proizvoda, trebalo je 2 sata da jastučići postanu potpuno suvi.
*Preciznost senzora na nivou milimetra: U testovima, reflektori industrijske klase različite refleksivnosti su postavljeni na visoko precizne pokretne šine sa preciznošću kretanja kliznih šina od 0,05mm i opsegom od 0–500mm. Počevši od središnje linije ploče za udarce proizvoda (0cm), preciznost laserskog merenja linije na različitim rastojanjima u pokretima od 50mm rezultirala je preciznošću na nivou milimetra sa odstupanjem od ± 5mm unutar 500mm. Prepreke koje se mogu otkriti zavise od uslova okoline i scenarija korišćenja. Efikasnost identifikacije i izbegavanja prepreka zavisiće od stvarnog scenarija korišćenja.
*180rpm: Radi 3 minuta koristeći metodu ispitivanja infracrvenog tahometra, stabilizovano na 180rpm.
* Čišćenje pod pritiskom: U poređenju sa Xiaomi Robot usisivačem Mop 1C, kada je testiran pod pritiskom, Xiaomi Robot usisivač Mop X10+ sa svojim dvostrukim jastučićima proizveo je veći pritisak na tlo od Xiaomi Robot usisivačem Mop 1C.
*5 puta veća snaga čišćenja: U poređenju sa Xiaomi Robot usisivačem Mop 2, snaga čišćenja je 5 puta veća. Stvarna upotreba može da varira u zavisnosti od uslova upotrebe.
*4000Pa: Pri punom punjenju, korišćenjem vakuumskog testera sa opsegom 0–20kPa i preciznošću 0,01Pa za testiranje vakuuma na ulazu ventilatora uz kontinuirani rad tokom 3 minuta, podešavanje usisnog napajanja nakon stabilizacije ≥ 4000Pa.
* Trajanje baterije od 2 sata: Robot usisivač je bio potpuno napunjen, postavljen na standardni režim čišćenja i pokrenut na otvorenom prostoru veličine 4 x 5m. Rezultati testa su postigli više od 120 minuta trajanja baterije.
*Svi prikazi funkcija na ovoj stranici služe u ilustrativne svrhe i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.
*Osim ako nije drugačije naznačeno, svi uporedni podaci koji se pominju na ovoj stranici potiču iz proizvoda serije Xiaomi Robot Vacuum. Nijedan drugi brend nije uključen.
*Podatke na ovoj stranici obezbedila je Dreame Laboratorija osim ako nije drugačije naznačeno.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5200mAh
Trajanje baterije do 2 sata
Funkcije Navigacija LDS, AI + 3D izbegavanje prepreka, Dvostruko brisanje, Auto Mop čišćenje, Automatsko dopunjavanje vode, Automatsko pražnjenje prašine, jastučići za brisanje sa automatskim podizanje, Sušenje toplim vazduhom
Snaga usisavanja 4000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 2.5l
Napon Mop (14.4V⎓) Stanica (20V ⎓ 2A)
Opšte
Tip proizvoda Robot usisivači
Dimenzije Mop (350 x 350 x 97mm) Stanica (423 x 340 x 568mm)
Težina Mop (3.8kg) Stanica (8.3kg)
Dodatne informacije Napredak čišćenja traga; Odabrano čišćenje sobe; Zonsko čišćenje; Virtuelni zid ; Višespratne mape 3D mapa, Prelazak prepreka 20-40mm
Model BHR6363EU
Originalni naziv Xiaomi Robot Vacuum X10+