Xiaomi Robot usisvač Mop 2 Pro+

Dostupan online

Rata već od 2749 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Mi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • VSLAM+TOF 3D tehnologija detekcije prepreka
 • 3000Pa usisna snaga
 • Baterija: 5200mAh
 • CortexTM-A53 čip
 • Čišćenje do oko 240m² pri jednom punjenu
 • Podrška za OTA ažuriranja

VSLAM+TOF 3D tehnologija detekcije prepreka

Xiaomi Robot usisvač Mop 2 Pro+ je opremljen TOF 3D tehnologijom koja se koristi u samovozećim vozilima. Sa dodanih 16 inteligentnih senzora, precizno meri razdaljine i čisti bez udaranja u predmete, usporavajući svaki put kada naiđe na prepreku kako bi izbegao sudar. Inteligentna navigacija sa VSLAM 3D simulira algoritam neuronske mreže, što rezultira boljim performansama mapiranja. Mogućnost merenja u realnom vremenu povećava tačnost planiranja rute i upravljanja mapama. Prednja kamera sa ToF tehnologijom i senzor visoke preciznosti vrše merenja i proračune kako bi proverili da li je prostor dovoljno veliki za usisivač.

Pametno upravljanje mapama i potpuna kontrola putem aplikacije

Putem automatskog prepoznavanja vašeg doma, Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ prepoznaje sve detalje i razgraničava različite prostorije, omogućavajući vam da proverite mape i upravljate njima sa svog telefona putem aplikacije Mi Home. Možete postaviti redosled čišćenja, označiti ključne oblasti, napraviti virtuelne zidove, očistiti samo određene prostorije itd.

Velika usisna snaga od 3000Pa

Japanski NIEDEC motor uz bočnu četku i okruglu četku visokih performansi obezbeđuje izdržljivo i snažno usisavanje u četiri različita nivoa. Koristeći prilagođene alate za čišćenje, usisivač trenutno uklanja prašinu i prljavštinu skrivene u pukotinama poda. Xiaomi Robot usisivač Mop 2+ opremljen je veoma velikim kontejnerom za prašinu kapaciteta 550 ml.

5200mAh veliki kapacitet baterije

Ugrađena baterija od 5200 mAh može da radi do 180 minuta u standardnom režimu pri jednom punjenu. Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ dealan je za domove od oko 240m².

Performanse i preciznost

Pokretni usisni otvor velikog kalibra može čvrsto da prione na pod tokom rada. Zahvaljujući glavnoj četkici od veoma gustog vlakna od 0,1 mm i dvoslojnoj efikasnoj i prefinjenoj filtraciji, čišćenje je preciznije i efikasnije.

CortexTM-A53 čip visokih performansi

Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ sa četvorojezgarnim procesorom CortexTM-A53 i VSLAM algoritmom, za značajno poboljšanu računarsku sposobnost, bolje lociranje robota u realnom vremenu i bolje planiranu automatsku rutu čišćenja.

Elektronski kontrolisan rezervoar za vodu

Zahvaljujući inteligentnom, elektronski kontrolisanom rezervoaru za vodu kapaciteta 250 ml, automatski kontroliše količinu vode koja se koristi tokom brisanja. Što obezbeđuje zaštićen, ravnomerno očišćen pod bez curenja i kapanja. Sa jednim punim rezervoarom Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ može da obriše do oko 160m² poda.

3 nivoa kontrole vode

Da bi zadovoljio potrebe čišćenja različitih vrsta podova, Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ ima 3 nivoa kontrole vode. Na taj način možete adekvatno reagovati na različite vrste mrlja, čineći mop preciznijim i efikasnijim.

Set profesionalnih senzora

Opremljen sa više pomoćnih senzora za pozicioniranje i detekciju kao što su dvostruki žiroskop, optički senzor protoka i senzor pada, Xiaomi Robot usisivač Mop 2 Pro+ dobija tačnije informacije o položaju i drži rutu podalje od prepreka.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Mi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 18 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5200 mAh
Trajanje baterije do 180 min
Funkcije VSLAM + TOF 3D navigaciona tehnologija; Dvostruki žiroskop; 16 senzora; Automatski povratak u bazu i punjenje; Elektronski kontrolisan rezervoar za vodu; Google pomoćnik i Alex
Snaga usisavanja 3000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 550ml
Prostor za čišćenje do 240m²
Opšte
Tip proizvoda Robot usisivači
Dimenzije 353 x 350 x 81,5 mm
Težina 3,7 kg
Dodatne informacije Upravljanje putem Mi Home aplikacije; Podržava OTA ažuriranja, Prelaženje prepreka do 20mm; 250ml kontejner za vodu; Tri režima rada: mop, usisavanje, mop i usisavanje
Originalni naziv Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU