Xiaomi W10 Ultra štapni usisivač

Nema na stanju

Rata već od 3831 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • 3u1 funkcije: usisavanje, brisanje i pranje
 • LED ekran od 3.2"
 • Do 35 minuta trajanje baterije
 • Senzor za otkrivanje mrlja
 • Samočišćenje jednim dodirom

Omekšajte mrlje na visokoj temperaturi - Mrlje nestaju za tren

Opremljena inovativnim rešenjem za uklanjanje fleka na visokoj temperaturi, četka sa valjkom briše pod 15 puta u sekundi*, efikasno razgrađuje tvrdokorne mrlje kao što su sos, ulje i pirinač.

Samočišćenje u realnom vremenu

Četka sa valjkom vrši samočišćenje 15 puta za svaku sekundu brisanja. Opremljena novim sistemom samočišćenja, četka sa valjkom radi sa dinamičkim struganjem sveže vode u realnom vremenu. Svaka rotacija je novo samočišćenje.

Trostruka snaga čišćenja

Mokro i suvo, čisto u jednom potezu. Usisajte, obrišite i operite, trostruka metoda čišćenja može ukloniti suvi i mokri otpad u jednom potezu.

55°C sušenje toplim vazduhom

Nakon što je pod očišćen, vratite glavnu jedinicu u bazu, a četka sa valjkom će se automatski oprati jednim dodirom sa boljim rezultatima. Nakon čišćenja, sušite toplim vazduhom na 55°C da biste uklonili neprijatne mirise i sprečili pojavu buđi.

Jednim dodirom napunite toplom vodom od 75°C

Pre upotrebe, baza automatski puni glavnu jedinicu vodom. Voda visoke temperature od 75°C može se izabrati jednim dodirom*. Voda se zagreva odmah, bez dugog čekanja.

Jedno dopunjavanje vode za nedelju dana upotrebe

Potpuno automatska baza za čišćenje je opremljena rezervoarom za vodu velikog kapaciteta od 3l. Može automatski napuniti glavnu jedinicu vodom skoro 4 puta, tako da se može odmah koristiti za potrebe čišćenja tokom jedne nedelje.*

Opremljen priključkom za punjenje i bez ograničenja žice

Očistite svaki ugao sa lakoćom. To je baza za čišćenje, a takođe i stanica za punjenje. Automatski puni glavnu jedinicu kada je postavljena.

Pametna detekcija mrlja

Specifična rešenja za sve mrlje, teške i lake. Senzor detektuje obim mrlje u realnom vremenu i automatski podešava količinu vode i usis, efikasno produžavajući vek trajanja baterije i dubinsko čišćenje bez trošenja vode.

35 minuta dugog trajanja baterije - Očistite veliku kuću u jednom potezu

Trajanje baterije može trajati do 35 minuta*, a sa standardnim rezervoarom za čistu vodu od 745 ml* i rezervoarom za prljavu vodu od 640 ml, čak i veliki domovi mogu da se čiste bez ponovnog punjenja.

* Obrišite pod 15 puta u sekundi: Nakon punog punjenja, u režimu high-power i automatic režimu, pomerajte uređaj napred-nazad na različitim testnim površinama, a brzina valjkaste četke može da dostigne 900 obrtaja u minuti. Može varirati zbog uticaja faktora okoline u praktičnoj upotrebi.
*55°C sušenje toplim vazduhom: Na sobnoj temperaturi, vakuum automatski obavlja funkciju sušenja nakon samočišćenja. Kada je izlaz vazduha stabilan, temperatura je oko 55°C. Može da varira zbog uticaja faktora kao što je temperatura okoline u praktičnoj upotrebi.
*75°C vode visoke temperature: Pod normalnom temperaturom i pritiskom, u režimu visoke temperature, temperatura u rezervoaru za vodu glavne jedinice je 75°C. Ovo može da varira zbog uticaja faktora kao što su okruženje korišćenja i temperatura vode u stanici u praktičnoj upotrebi. Zbog karakteristika grejnih komponenti, temperatura zagrevanja prva dva puta može biti niska, a najbolji efekat će se postići nakon dve upotrebe. Kada je temperatura vode u rezervoaru za vodu glavne jedinice 75°C na sobnoj temperaturi, uređaj nastavlja da radi u režimu high-power sve dok temperatura ne bude stabilna, a vršna temperatura valjkaste četke može da dostigne 55°C–60 °C. Može da varira zbog uticaja faktora kao što su okruženje korišćenja i podni materijal u praktičnoj upotrebi.
*Zadovoljite potrebe za čišćenjem tokom jedne nedelje: Kada se uređaj koristi jednom u ciklusu od dva dana, sa jednim rezervoarom vode (oko 745ml) glavne jedinice koji se koristi svaki put, rezervoar za vodu od 3000ml baze može da obezbedi vodu za skoro četiri ciklusa, odnosno nedelju dana. Zbog različite učestalosti i vremena upotrebe, stvarni rezultati bi trebali prevladati.
*Vek trajanja baterije do 35 minuta: Nakon potpunog punjenja, uređaj može da radi 50,3 minuta u režimu water absorption, 41,4 minuta u automatic režimu (ventilator neprekidno radi pri maloj snazi) i 21,2 minuta u režimu high-power. Može da varira zbog uticaja faktora kao što su okruženje korišćenja i podni materijal u praktičnoj upotrebi. Izveštaj broj: 0316-22A-01.
* Rezervoar za čistu vodu od 745 ml: Maksimalna zapremina rezervoara za čistu vodu je oko 745 ml i ona će varirati usled uticaja faktora kao što su temperatura okoline i odstupanje uređaja.
*Svi prikazi funkcija na ovoj stranici služe u ilustrativne svrhe. Molimo pogledajte stvarni proizvod.
*Podatke na ovoj stranici obezbedila je Shunzao Laboratory ako nije drugačije navedeno.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Glavne karakterisitke
Funkcije 3u1 usisavanje, brisanje, pranje
Napon 21.6V ⎓ usisivač, 220-240V baza
Snaga 220W usisivač; 2100W baza
Trajanje baterije do 35 minuta
Opšte
Tip proizvoda Štapni usisivači
Težina približno 11.8kg (usisivač)
Dodatne informacije Dimenzije: 270 x 270 x 1110mm (usisivač); 350 x 380 x 480mm (baza); LED ekran od 3.2"; Vodootpronost IPX4;
Model B305GL/BHR6256EU
Originalni naziv Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum