Xiaomi Pametni ventilator 2 pro

Nema na stanju

Rata već od 956 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Potpuno bežičan, indikator baterije, BLDC motor
 • 7+5 dvoslojnih lopatica ventilatora
 • 140° ultra-širok opseg ventilacije
 • 100 preciznih podešavanja brzine
 • AI glasovna kontrola

Prirodni povetarac koji se isporučuje preko dvoslojnih lopatica ventilatora, pružajući vam udobnije iskustvo hlađenja

Na osnovu nasumično simuliranog algoritma prirodnog povetarca, dizajn dvoslojnih lopatica ventilatora omogućava da lopatice unutrašnjeg sloja ometaju fokusirani protok vazduha koji stvaraju lopatice spoljašnjeg sloja, čineći ventilaciju širim i nežnijim i donoseći vam još bolje iskustvo od povetarca koji možete osetiti u prirodi.

Protok vazduha varira u nepravilnim obrascima kako bi se savršeno simulirao ugodan efekat prirodnog povetarca

Uz dugotrajno istraživanje i prikupljanje podataka o prirodnom vetru, Xiaomi tim za istraživanje i razvoj razvio je vlastiti algoritam koji simulira nepravilne promene prirodnog povetarca.

Podesiva širokougaona ventilacija od 140° za hlađenje prostorije za celu porodicu

Podesiva širokougaona ventilacija do maksimalne udaljenosti od 14 metara, za efikasnije hlađenje cele prostorije.

Pametna kontrola sa Mi Home/Xiaomi Home aplikacijom i podržava AI glasovnu kontrolu*

Pored tradicionalnih kontrolnih dugmića na vrhu, ventilator podržava upravljanje glasom, daljinsko upravljanje preko aplikacije Mi Home/Xiaomi Home i pametnu interakciju sa drugim Xiaomi pametnim kućnim uređajima;

Dvostruka upotreba, stona ili podna

Dvostruka upotreba radne površine i poda može se podesiti pomoću dugmeta za rastavljanje jednim klikom koje čine metalni stubovi sa dva dela.

DC motor bez četkica, više uštede energije

U poređenju sa aluminijumskim namotajem, DC motor bez četkica ima veću radnu efikasnost i životni vek, radi konstantnom brzinom za stabilniju ventilaciju i štedi energiju. Opremljen visokoefikasnim lopaticama ventilatora u obliku vetra, može da generiše maksimalan protok vazduha od 20,28 m³/min*.

Prirodni povetarac je tako tih da možda nećete ni primetiti

Dizajniran sa DC motorom bez četkica i lopaticama ventilatora koje su kalibrisane za dinamičku ravnotežu, struktura ventilatora je optimizovana na različite načine kako bi se smanjila buka.

*Maksimalni vek trajanja baterije od 18 sati: Sa potpuno napunjenom baterijom, ventilator je mogao da radi 18 sati u standardnom režimu ventilacije pri postavci brzine 1 sa oscilacijom. Stvarni rezultati mogu malo da variraju zbog razlika u radnom okruženju. Podatke je obezbedila istraživačka laboratorija Xingyue. Izveštaj br.:XYYF-20-0610-2.
*Minimalno trajanje baterije od 2.7 sati: Sa potpuno napunjenom baterijom, ventilator je mogao da radi 2.7 sati u standardnom režimu ventilacije pri postavci brzine 4 sa oscilacijom. Stvarni rezultati mogu malo da variraju zbog razlika u radnom okruženju. Podatke je obezbedila istraživačka laboratorija Xingyue. Izveštaj br.: XYYF-20-0610-2.
*Nemojte ga stavljati u vlažno ni mokro, i ne postavljajte bazu ventilatora na pregrejanu površinu u slučaju da je baterija uništena.
*Uglovi oscilovanja od 30°, 60°, 90°, 120° i 140° mogu se izabrati u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home; Uglovi nagiba (23° nagore i 16° nadole) moraju se podesiti ručno. Podatke je obezbedila istraživačka laboratorija Xingyue. Izveštaj br.: XYYF-20-0417-4.
* Ventilacija velikog dometa do 14 metara: podatke je obezbedila istraživačka laboratorija Xingyue. U standardnom režimu ventilacije pri postavci brzine 4, brzina vazduha na udaljenosti od 14 metara bila je 0,24 m/s. Izveštaj br.: XYYF-20-0417-5.
*Pametna interakcija sa drugim pametnim uređajima: Ovaj proizvod se može povezati sa drugim Mi pametnim uređajima preko Wi-Fi-ja pomoću pametnog modula u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home. Pogledajte aplikaciju za stvarne performanse. Uređaji za povezivanje moraju se kupiti zasebno. Potreban je mrežni prolaz za povezivanje ventilatora sa uređajima koji nemaju Wi-Fi, kao što je Mi monitor temperature i vlažnosti. Direktna veza je moguća sa uređajima koji imaju omogućen Wi-Fi i opremljeni senzorima temperature i vlažnosti, kao što su Xiaomi prečišćivači vazduha. Ovakvi priključci omogućavaju da se ventilator kontroliše podešavanjem uslova temperature i vlažnosti.
* Funkcije AI glasovne kontrole zahtevaju poseban pametni uređaj za upravljanje glasom da bi funkcionisao.
*Google je zaštitni znak kompanije Google LLC. Google pomoćnik nije dostupan na određenim jezicima i zemljama.
*Alexa nije dostupna na svim jezicima i zemljama. Alexa karakteristike i funkcionalnost mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije.
*Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala.
* Fabrička postavka ventilatora je standardni režim ventilacije. Podrazumevano, kada je ventilator uključen, biće u istom režimu rada kao kada je poslednji put isključen.
*Idite na dodatak za ventilator aplikacije Mi Home/Xiaomi Home > Još > Podešavanja > Tajmer za uključivanje/isključivanje. Tajmeri ​​se mogu podesiti do 7x24 sata. Idite na dodatak za ventilator aplikacije Mi Home/Xiaomi Home > Još > Podešavanja > Pametne scene da biste se prebacivali između dva režima, „Prirodni povetarac“ i „Standardna ventilacija“, i da biste podesili sopstvene prilagođene scene.
*100 preciznih podešavanja brzine se mogu omogućiti preko aplikacije Mi Home/Xiaomi Home. Podešavanja brzine koja odgovaraju onima na ventilatoru: Postavka 1 na ventilatoru je ekvivalentna nivou brzine 1 u aplikaciji. Postavka 2 na ventilatoru je ekvivalentna nivou brzine 35 u aplikaciji. Postavka 3 na ventilatoru je ekvivalentna nivou brzine 70 u aplikaciji. Postavka 4 na ventilatoru je ekvivalentna nivou brzine 100 u aplikaciji.
* Nadogradnja efikasnosti od oko 25% u poređenju sa motorom na naizmeničnu struju: Xiaomi Pametni ventilator 2 Pro ima nazivnu snagu od samo 24W. Podaci testa su izračunati pod uslovima navedenim u Q/ZXYDQ 011-2020 (verzija baterije). U poređenju sa Mijia Smart Standing Fan, koji ima nominalnu snagu od 32W, Xiaomi Pametni ventilator 2 Pro može da uštedi energiju za više od 25%.
*Maksimalni protok vazduha od 20,28 m³/min: podatke je obezbedio TÜV Rheinland (Guangdong) Ltd.. U režimu standardne ventilacije bez oscilacija, protok vazduha na postavci 4 je 20,28 m³/min. Izveštaj br.: CN21K47A 001.
*28,1 dB(A) minimalna radna buka: podatke je obezbedio Kineski institut za testiranje i inspekciju električnih aparata za domaćinstvo (CTIHEA). U standardnom režimu ventilacije bez oscilacija, nivo buke generisan pri postavci 1 je 28,1 dB(A). Izveštaj br.: WS1-20-049.
*56,3 dB(A) maksimalne buke protoka vazduha: podatke je obezbedio TÜV Rheinland (Guangdong) Ltd.. U standardnom režimu ventilacije bez oscilacija, nivo buke generisan na postavci 4 je 56,3 dB(A). Izveštaj br.: CN21K47A 001.
*30–60 dB(A) nivo buke se odnosi na dnevne prosečne nivoe buke: Podaci citirani iz dokumenta Američke akademije za audioologiju „Nivoi buke“.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Osnovne karakteristike
Režim rada 4 brzine
Snaga 24W
Napon 12V
Nivo buke ≤58 dB(A)
Težina 3.2 kg
Dimenzije 343x330x1001mm
Aplikacija Mi Home/Xiaomi Home
Model BPLDS03DM
Originalni naziv Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro