Xiaomi Monitor A27i

Dostupan online

Rata već od 957 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Brzina osvežavanja od 100Hz
 • Izuzetno tanak - 7.5 mm
 • Rezolucija - 1920x1080
 • 178° širok ugao gledanja

FHD rezolucija - Jasan i prirodan kvalitet slike

IPS čvrsti ekran sa vizuelnim uglom od 178° i rezolucijom od 1920 x 1080 obezbeđuje kvalitet slike visoke definicije i živopisno iskustvo gledanja, bilo da gledate tabele i dokumente ili gledate video zapise.

16,7 miliona boja za prirodne slike

16,7 miliona boja, do 8-bit* visoka dubina boja i 99% sRGB raspon boja, stvaraju živopisne slike visokog kvaliteta i prirodnije i svetlije fotografije i video zapise.

Precizno vrati prave boje

Svaki Xiaomi Monitor A27i je striktno pregledan radi ispravne kalibracije boje pre nego što je napustio fabriku, što efektivno smanjuje probleme sa bojom ekrana. Profesionalni displej za one sa profesionalnim zahtevima!

100Hz visoka brzina osvežavanja

Sa brzinom osvežavanja do 100Hz, može efikasno da smanji kašnjenje i zamrzavanje prilikom pretrage veb stranica i tabela, ne samo da poboljšava radnu efikasnost već i pruža bolji dinamički prikaz slike za svakodnevnu zabavu. Recite zbogom pojavljivanju duhova i zaostajanja i uživajte u svom poslu i zabavi.

Udobno slabo plavo svetlo za zaštitu očiju

Sa TÜV sertifikatom za nisko plavo svetlo, režim niske plave svetlosti može da filtrira kratkotalasnu plavu svetlost, obezbeđujući udobnost čak i nakon dugog rada. DC zatamnjenje može efikasno da smanji treperenje ekrana kako bi još više zaštitilo vaše oči.

Nadograđeni portovi - Veća efikasnost

Više ugrađenih portova, uključujući novonadograđeni HDMI 2.0 port i DisplayPort 1.4 port, omogućavaju vam da zadovoljite različite spoljne potrebe. Brži i stabilniji prenos signala ekrana pomaže da se poboljša efikasnost.

*99% sRGB široka gama boja: odnosi se na 99% sRGB razmer raspona boja izračunat u CIE 1931 prostoru boja. 
*ΔE<2 profesionalni standard boja: ΔE<2 je prosečna vrednost, a ΔE se odnosi na jedinicu za testiranje za razlike u boji koje opaža ljudsko oko u uniformnom prostoru percepcije boja. Može kvantifikovati reprodukciju boja kako bi poboljšao tačnost prikaza u boji. Što je manja numerička vrednost, manje je izobličenje boje. Ovaj proizvod obezbeđuje sRGB kalibraciju raspona boja za svaki monitor i uključuje izveštaj o kalibraciji boja. Režim raspona boja treba ručno da se uključi u OSD meniju. Izaberite Režim slike ili Režim igre > Prostor boja > sRGB. 
*Sertifikat niske plave svetlosti: odnosi se na TÜV Low Blue Light Certification ID: 0217009673; Režim slabog plavog svetla treba da se uključi ručno: Uđite u OSD meni i izaberite Režim slike > Odaberi režim > Slabo plavo svetlo.
*Ovaj proizvod podržava maksimalnu rezoluciju od 1920 x 1080 sa maksimalnom brzinom osvežavanja od 100Hz. Za optimalne performanse, preporučuje se da se priloženi HDMI kabl koristi za povezivanje na HDMI port ovog proizvoda. Ako rezolucija ekrana ili brzina osvežavanja ne dostignu optimalnu vrednost kada su povezani drugi HDMI kablovi, obratite se ovlašćenom servisu da biste potvrdili da li HDMI kablovi ili oprema za izvor signala koji se koriste za povezivanje podržavaju izlaz maksimalne rezolucije. 
*Slike i modeli proizvoda, podaci, funkcije, performanse, specifikacije, korisnički interfejs i druge informacije o proizvodu na ovoj stranici služe samo za referencu. Xiaomi može izmeniti ove informacije. Za detalje, pogledajte stvarni proizvod. 
*Poređenja na ovoj stranici odnose se na Xiaomi proizvode. Slike za poređenje služe samo u ilustrativne svrhe i možda neće tačno odražavati stvarne performanse ili funkcionalnost proizvoda. 
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi podaci na ovoj stranici su dobijeni iz internih laboratorija. Stvarni podaci mogu da variraju u zavisnosti od faktora okoline. 
*Da bi se poboljšala vizuelna privlačnost proizvoda, napajanje i kablovi nisu prikazani na ovoj stranici. Imajte na umu da kablovi moraju biti povezani na napajanje da biste koristili ovaj proizvod.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Ekran
Rezolucija 1920 × 1080
Veličina ekrana 27 in
Frekvencija osvežavanja 100Hz
Boje 16.7M
Osvetljenost 250 nita
Kontrast 1000:1
Prikaz 16:9
Opšte
Priključci DP port, HDMI 2.0 port, DC IN cable port
Boja Crna
Dimenzije 612.3 x 170 x 451.7mm
Originalni naziv Xiaomi Monitor A27i
100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 5.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 100% (1)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)