Mi Laser projektor 150"

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • Izuzetno velika projekcija - 150"
  • Tehnologija laserskog izvora svetlosti ALPD 3.0
  • 3000:1 prirodni kontrast
  • Full HD (1920x1080)

Dobitnik japanske nagrade za dobar dizajn za 2017. godinu

Japanska nagrada za dobar dizajn, Red Dot, IDEA i iF  poznate su kao četiri glavne svetske nagrade za dizajn.

Ovo je prvi na svetu projektor za ultrakratko bacanje sa naprednom tehnologijom laserskog prikaza (ALPD), koji pruža do 150 inča sliku u punom HD kvalitetu sa udaljenosti od 50 centimetara, 1500 lumena i 3000:1 kvalitetom kontrasta, kao i životni vek do 20.000 sati. Da bi postigao korisničke ciljeve dizajna, visokotehnološki proizvod koristi kompaktan, minimalistički dizajna „kutije“ i pažljivo održava doslednost između stila kućišta i dizajna Bluetooth daljinskog upravljača. Kontrolišite uređaj iz bilo kog ugla sobe. Glasovni asistent brzo pronalazi programe i druge interaktivne načine da bi korisnik omogućio novo iskustvo gledanja filmova. - Sudija za nagradu za dobar dizajn

Masivan ekran za vaš dom

Mi Laser projektor 150" može da projektuje ekran veličine 150 inča. Neka vaš dom postane vaš privatni bioskop.

Pretvorite svoj dom u privatni bioskop

Jednostavno prilagodite veličinu ekrana negde između 80-150 inča. Doživite ogromno zadovoljstvo gledanja filmova, slušanja koncerata ili igranja igrica na masivnom ekranu.

Ultra kratka daljina bacanja - Projektujte veliki ekran, čak i iz neposredne blizine

Koristi dizajn sočiva ultra kratkog dometa 0,233:1 da bi se uklonile neprijatnosti projekcije na velike daljine potrebne tradicionalnim projektorima. Mi Laser projektor 150"  može biti postavljen na rastojanju od 5 cm do 50 cm ili čak montiran na zid. Nema potrebe da se bavite teškim ožičenjem ili preprekama.

 

Bioskopski kvalitet

Mi Laser projektor 150"  ima matični kontrast od 3000:1, uporediv sa onim koji se može naći u komercijalnim bioskopima. Sa odnosima crvene svetlosti do 16-18%, boje su žive i svetle.

Tehnologija laserskog izvora svetlosti ALPD 3.0

Odlikuje se novom tehnologijom laserskog prikaza ALPD 3.0 kompanije Appotronics*, koja predvodi na tržištu boja, kontrasta i osvetljenosti ekrana. Ne samo da su slike svetle i jasne, već ALPD 3.0 omogućava da produžimo životni vek i smanjimo veličinusamog uređaja.

* Appotronics je vodeći svetski inovator u tehnologiji laserskog fosfora visoke osvetljenosti. Više od 3.000 pozorišta koristi ovu tehnologiju širom sveta.

85%+ NTSC opseg boja

Širok opseg boja i distribucija boja je važan deo celokupnog projekcionog platna. Ako je raspon boja premali, projektor ne može prikazati prave boje. Mi Laser projektor 150" koristi inovativnu petostepenu tehnologiju točkova u boji za stope projekcije crvenog svetla od 16-18%*. NTSC raspon boja od 85% pruža bogatu i tačnu reprodukciju boja.

* Konvencionalni projektori obično koriste samo točkove u boji sa tri ili četiri stepena. Stope projekcije crvenog svetla obično padnu ispod 10%.

Tamnije scene su projektovano jasno. Često se žalimo da u bioskopu može biti teško jasno videti važne detalje jer se tamne slike ne projektuju jasno. Mi Laser projektor 150" ima matični kontrast 3000:1, što je znatno više od standarda 2000:1 u bioskopima. Takođe poseduje rezoluciju 1920x1080 i podršku za HDR, tako da su detalji jasni, čak i u mraku.

Projektor nudi osvetljenost do 1600 lumena!

Sadrži DLP tehnologiju digitalne obrade svetla kompanije Texas Instruments. Ova tehnologija se zasniva na DMD čipu za vizuelni digitalni prikaz informacija. Koristeći ovu tehnologiju, Mi Laser projektor 150" može sliku prikazati jasnije i živopisnije. U isto vreme, detalji na slici su živopisni sa velikom stopom restauracije.

DMD čip od 5,4 um piksela

Čip ima više od 2,07 miliona reflektora od 5,4 um, svaki poput malog ogledala koje se okreće ± 17° nezavisno brzinom od 16,66 miliona ciklusa u sekundi, konvertujući različite snopove boja u ultrakratko fokusno lasersko sočivo za izvrsno iskustvo gledanja.

Život lampe preko 25000 sati

Appotronics ALPD 3.0 tehnologija laserskog izvora svetlosti može efikasno da obezbedi vek trajanja lampe od 25.000 sati ili više, ekvivalentno vremenu potrebnom za gledanje više od 10.000 filmova.

Dobra slika mora biti praćena dobrim zvukom. Mi Laser projektor 150" odlikuje se prilagođenim sistemom zvučnika razvijenim za Mi TV, sa ugrađenim dvostrukim punim frekvencijama velike snage i dvostrukim zvučnicima visoke tačnosti. Ima jedinstveni dizajn obrnute zvučne cevi i podržava DOLBI, DTS dvostruko dekodiranje, tako da možete kod kuće imati audio-vizuelno iskustvo na bioskopskom nivou.

Senzor protiv direktnog gledanja - Automatsko otkrivanje pomaže u izbegavanju oštećenja od direktnih laserskih zraka u ljudsko oko.

Princip prikazivanja reflekcionog odraza pomaže u efikasnom smanjenju umora i izloženosti ljudskog oka zračenju. Objektivi sa obe strane imaju ljudski infracrveni senzor, tako da uređaj može automatski da detektuje približavanje ljudskog tela i smanji osvetljenost laserske projekcije na minimum.

Snažni sistem hlađenja - Efikasno hlađenje produžava životni vek mašine

Nemojte brinuti o pregrevanju ili bezbednosti zbog duže upotrebe. Novi sistem za hlađenje, opremljen sa tri velika ventilatora, modulima dizajniranim sa posebnim vazdušnim kanalima za optimizaciju protoka vazduha i toplotnom cevi sa konvergencijom hladnjaka, brzo i efikasno odvodi toplotu.

Mi Laser projektor 150" kao i ostali Mi Smart Home proizvodi, ima elegantnu belu spoljnu površinu za čist i nežan efekat. Ima otisak 15-inčnog laptopa i ima zaobljene uglove radi sigurnosti.

Mi Laser projektor 150" ima ukupno 10 interfejsa. Računari, zvučnici, mikrofoni, konzole…Mogu se povezati u skladu sa vašim potrebama za zabavom.

Novi dizajn daljinskog upravljača

Da bi se osigurao isti predivan dizajn kao kod laserskog projektora, daljinski upravljač je u potpunosti redizajniran. Daljinski upravljač ima kompaktan, ergonomski dizajn zadržavajući funkcionalnost originalnog Mi TV daljinskog upravljača.

Specifikacije

Procesor
Model T962X Cortex-A53 quad-core
Frekvencija 1.5GHz/64-bit
Memorija
RAM 2GB DDR3
ROM 16GB
Konekcija
Bluetooth Bluetooth 4.0/BLE low power
WiFi 2.4 / 5 GHz 802.11 b / g / n / ac
Opšte
Boja Bela
Dimenzije 410 x 291 x 88 mm
Težina 7 kg
Operativni sistem AndroidTV; Android 9.0
Dodatne informacije 0.5W (standby)-250W (max); Ethernet port x1, SPDIF x1 (coaxial / optical), Audio out x1, AV 3.5x1, Flash Drive Port x1
100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 4.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 0% (0)
4 stars 100% (1)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)