Xiaomi TV Box S (2nd Gen)

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • 4K Ultra HD
  • Dolby Vision® i HDR10+
  • Dolby Atmos® i DTS-HD

Dolby Atmos® i DTS-HD - Izvanredno audio iskustvo

Kao revolucionarna prostorna audio tehnologija, Dolby Atmos® donosi vrhunsko bioskopsko iskustvo u vašu dnevnu sobu tako što vas okružuje moćnim zvučnim efektima*, a takođe, DTS-HD pruža zvuk izuzetno visokog kvaliteta.

Moćan procesor - Ubrzano iskustvo

CPU sa četiri jezgra pruža efikasne performanse. Uz GPU visokih performansi, televizor sada može postati vaša nova platforma za zabavu. Kombinacija od 2 GB RAM + 8 GB ROM* nudi lakše iskustvo gledanja.

Zabava koju volite, uz malu pomoć Google-a

Google TV™ objedinjuje filmove, emisije i još mnogo toga iz vaših aplikacija i pretplata i organizuje ih samo za vas. Otkrijte nove stvari za gledanje uz preporuke na osnovu onoga što gledate i onoga što vas zanima, iz svih vaših pretplata i sadržaja koji vam je dostupan.

Pametna kontrola glasom

Vaš TV je korisniji nego ikad. Zamolite Google da pronađe filmove, strimuje aplikacije, pušta muziku i kontroliše TV – sve to vašim glasom. Čak dobijate odgovore, kontrolišete pametne kućne uređaje i još mnogo toga. Samo recite „Ok Google“ ili pritisnite dugme Google Assistant na daljinskom upravljaču da biste započeli.

Mainstream portovi - Za više mogućnosti

Obilne opcije mainstream portova koje omogućavaju lako proširenje bez ograničenja.

 

*Slike funkcija prikazane na ovoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe i možda ne odražavaju stvarni proizvod ili njegovu konfiguraciju.
*Potrebni su izvor filma i uređaji sa 4K ekranom.
*Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos i simbol dvostrukog D su registrovani zaštitni znakovi kompanije Dolby Laboratories Licensing Corporation.
*Zahteva video strimovanje sadržaja i uređaje koji podržavaju Dolby Vision®, Dolby Atmos®, HDR10+ i DTS dekodiranje.
*Google pomoćnik nije dostupan na određenim jezicima i zemljama. Dostupnost usluga zavisi od zemlje i jezika.
*Stvarna raspoloživa memorija i kapacitet skladištenja mogu varirati ili biti smanjeni zbog brojnih faktora: Pošto operativni sistem zauzima deo memorije (RAM), stvarni raspoloživi prostor je manji od navedenog kapaciteta memorije; zbog operativnog sistema i unapred instaliranih programa koji zauzimaju deo fleš memorije (ROM), stvarni raspoloživi prostor za skladištenje je manji od navedenog kapaciteta za fleš memoriju.
*Zahteva aplikacije sa ugrađenim Chromecast™-om.
*Google TV je naziv softverskog iskustva ovog uređaja i zaštitni znak kompanije Google LLC. Google, YouTube, Chromecast built-i, YouTube Kids i drugi znakovi su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.
*Slike i modeli proizvoda, podaci, funkcije, performanse, specifikacije, korisnički interfejs i druge informacije o proizvodu su samo za referencu. Xiaomi može izmeniti ove informacije. Za detalje pogledajte proizvod i uputstvo za upotrebu proizvoda. Osim ako nije drugačije navedeno, podaci koji se pominju na ovoj veb stranici su rezultati internih testova kompanije Xiaomi.
* Sajt proizvoda prikazuje tipične podatke o vrednosti. Svi podaci potiču iz Xiaomi Laboratorija, dizajnerski i tehnološki parametri, a podatke su obezbedili prodavci. Podaci o testiranju mogu neznatno da se razlikuju između različitih verzija testiranja i okruženja za testiranje i mogu imati na umu da odražavaju stvarni proizvod.

Specifikacije

Procesor
Model CPU: Quad-core Cortex, do 2.0GHz; CPU: Quad-core Cortex, do 2.0GHz
Memorija
RAM 2GB
ROM 8GB
Bežično povezivanje
WiFi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth 5.2
Opšte
Boja Crna
Dimenzije 95.25x95.25x16.7mm
Težina 142g
Operativni sistem Google TV™
Video dekoder 4K'@60fps
Priključci HDMI 2.1 x 1; USB 2.0 x1; Interfejs za napajanje x 1; Audio izlaz x 1
Originalni naziv Xiaomi TV Box S (2nd Gen)