Xiaomi Pametna kamera C300

-23%

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • Ultra jasna 2K slika 
  • Al detekcija ljudi
  • Dvosmerna funkcija glasovnog poziva
  • Tri načina skladištenja snimaka

F1.4 veliki otvor blende za jasnu sliku čak i pri slabom osvetljenju

Objektiv sa velikim otvorom blende F1.4 propušta znatno više svetlosti, snimajući detaljne slike čak i u uslovima slabog osvetljenja.

AI detekcija ljudi efikasno filtrira lažne alarme

Kombinacijom aplikacija za duboko učenje, kao i algoritama i optimizacije mreže, AI efikasno filtrira lažne alarme radi poboljšanja preciznosti.

Tri načina skladištenja za povećanu sigurnost

Podržava tri načina skladištenja, Micro SD karticu, NAS uređaje i oblak, tako da možete mirno da napravite rezervnu kopiju podataka.

Podržava daljinsko gledanje na više uređaja i reprodukciju brzinom od 16×.

Podržava daljinsko gledanje na više uređaja* uključujući pametne telefone i tablete.
Brzina reprodukcije 1×/4×/16× preko aplikacije Mi Home/Xiaomi Home za istoriju video zapisa sačuvanu na Micro SD kartici.

 

 

*Slike su samo u ilustrativne svrhe, jasnoća slike može da varira u zavisnosti od ekrana koji se koristi.
*Funkcija glasovne kontrole dostupna je na pametnim zvučnicima i pametnim uređajima za ekran koji rade sa Google Assistant-om ili Amazon Aleka.
*Mikro SD kartica se prodaje zasebno. Preporučuje se korišćenje microSD kartice sa brzinom čitanja/pisanja ne manjom od U1/klase 10.
*Snima oko 10 sekundi po videu. Kamera se može pokrenuti svakih 3 min - 30 min.*Slike su samo u ilustrativne svrhe, jasnoća slike može varirati u zavisnosti od ekrana koji se koristi.
*Podržava uređaje sa Android 4.4, iOS 9.0 i novijim verzijama.
*Da biste osigurali da vaša kamera radi normalno, nemojte postavljati u preterano vlažno okruženje ili bilo koje drugo mesto gde bi kamera mogla da bude izložena riziku od oštećenja vodom.
*Xiaomi Smart Camera C300 je dobio Kitemark™ sertifikat za stambene IoT uređaje od British Standard Institution (BSI), kompanije za unapređenje poslovanja i standarde. Pored toga, Xiaomi Home aplikacija je dobila Kitemark™ sertifikat za bezbedne digitalne aplikacije. Dobijanje Kitemark™ sertifikata znači da su Ksiaomi proizvodi u skladu sa najboljim bezbednosnim praksama, uključujući standard EN303645 koji je izdao Evropski institut za telekomunikacijske standarde (ETSI).

Specifikacije

Glavne karakteristike
Rezolucija 2304x1296
Noćno snimanje Yes
Detektovanje pokreta Yes
Mikrofon Yes
Napon 5V/1A
Ugao kadra 108°
Horizontalni ugao 360°
WiFi Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
SD card Yes
Opšte
Boja Bela
Dimenzije 115 x 78 x 78mm
Težina 327g
Originalni naziv Xiaomi Smart Camera C300
Aplikacija Mi Home/Xiaomi Home