Xiaomi Pametno zvono 3

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • Ultra jasna 2K rezolucija
  • AI ljudsko prepoznavanje
  • Dvosmerni audio
  • Baterija od 5200mAh

Automatsko video snimanje kretanja i obaveštenja na vaš telefon

Opremljen senzorom za ljudsko telo i AI tehnologijom prepoznavanja ljudskog oblika, Xiaomi Pammetno zvono 3 prati abnormalne pokrete ispred vaših vrata i šalje obaveštenja na vaš telefon kada ih otkrije.

Zvono na vratima koje je ujedno i monitor

Niska potrošnja energije i tehnologija brzog buđenja štedi više energije u režimu pripravnosti. Podržava daljinsko buđenje zvona na vratima i daljinsko gledanje ulaza preko pametnog telefona bilo kada i bilo gde.

Dvosmerna audio komunikacija, pametni menjač glasa

Kada neko pozvoni na vrata, možete ih videti na vratima i komunicirati sa njima putem pametnog telefona. Podržava menjač glasa radi zaštite vaše privatnosti.

Veća vidljivost sa dijagonalnim ultraširokim prikazom od 180°*

Xiaomi Pametno zvono 3 sa ultraširokougaonim sočivima nove generacije koja povećavaju vertikalni ugao na 107°, kako bi se obezbedilo jasno, panoramsko praćenje čitave oblasti ispred vrata.

Jasan video čak i u mraku

4 ugrađena 940nm infracrvena svetla velike snage* u Xiaomi Pametno zvono 3 obezbeđuju da su slike jasno snimljene čak i pri slabom osvetljenju ili bez njega.

72-časovno besplatno skladištenje video klipova pokrenutih pokretom

Gledajte besplatno video snimke snimljene u poslednja 3 dana bez kupovine memorijske kartice ili pretplate na usluge u oblaku i proverite snimke upozorenja o kretanju bilo kada i bilo gde.

Bežično zvono velike jačine - Zvoni čak i kada niste povezani sa internetom

Sa 4 stepena jačine zvuka koja možete izabrati, standardno zvono u zatvorenom prostoru velike jačine može se jasno čuti u bučnim okruženjima. Režim „Ne uznemiravaj“ isključuje zvono kada ne želite da vas uznemiravaju.

*Ovaj proizvod nije vodootporan i ne bi trebalo da se koristi na otvorenom.
*Besplatno skladištenje u oblaku: 3-dnevno skladištenje u oblaku znači da kamera snima video zapise na stalnoj osnovi. Svaki video će biti sačuvan u oblaku 3 dana i nakon toga će biti obrisan.
* 940nm infracrvena svetla velike snage: 940nm infracrvena svetlost je nevidljiva.
*Potrebno je samo punjenje 3 puta godišnje: Trajanje baterije i podaci o bateriji su iz MadV laboratorije. Standardni kapacitet baterije je 5200mAh. U laboratorijskim uslovima, zvono na vratima je bilo upotrebljivo 4,8 meseci u standardnom režimu, na normalnoj temperaturi (25°C) i pritisku, sa 20 video zapisa od 10 sekundi snimljenih svakog dana bez drugih operacija. Vek trajanja i kapacitet baterije mogu neznatno da variraju zbog razlike u pojedinim proizvodima, okruženja uslužnog rada i drugih faktora.
*Podaci o zapremini mereni na udaljenosti od 50cm u laboratorijskom okruženju. Rezultati tokom stvarne upotrebe mogu se neznatno razlikovati zbog razlika u pojedinačnim proizvodima i faktora okoline.
*Zvono na vratima i korisnički nalog su upareni jedan na jedan na Cloud serveru. Čak i ako je zvono na vratima nasilno uklonjeno i ukradeno, niko ne može upariti ili koristiti vaše zvono.
*Pričvrstite zvono na vrata pomoću 3M lepka na montažnoj zadnjoj ploči ili pomoću šrafova. Molimo pogledajte priručnik za konkretan metod.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Povezivanje Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n, 2.4GHz, RF 433MHz
Dodatne informacije Radna vlažnost: 10% to 90% RH; 940nm infracrveno svetlo; Dvosmerni video poziv
Radna temperatura -10~45°C
Ulazna struja 5V-2A
Baterija 5200 mAh
Opšte
Dimenzije 128 x 60 x 23.5mm
Boja Crna
Tip proizvoda Pametna zvona
Model MJML06-FJ
Originalni naziv Xiaomi Smart Doorbell 3