Xiaomi Solarna Spoljna kamera BW 400 Pro Set

Dostupan online

Rata već od 998 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Baterija 10000mAh
 • 2.5K, 2560 x 1440 rezolucija 
 • Ugrađeni solarni panel
 • Detekcija ljudi, paketa, životinja, vozila

Pametan odgovor u realnom vremenu smanjuje nepotrebnu potrošnju energije

Lokalni algoritmi filtriranja, tehnička arhitektura niske potrošnje i BaseStation smanjuju potrošnju energije za efikasnije performanse praćenja u realnom vremenu.

Bežična veza sa baznom stanicom za fleksibilniju instalaciju

Energetski efikasna komunikacija između kamere i bazne stanice bez potrebe za ruterom pruža fleksibilniju pokrivenost na većoj udaljenosti

Dvosmerno glasovno pozivanje

Pun, jasan zvuk bez šuma. Veliki ugrađeni zvučnik za jasne pozive bez smetnji.

*PIR osetljivost i vreme aktiviranja mogu se podesiti u aplikaciji po potrebi.
* Sigurnosna udaljenost od 8m je testirana od strane 70mai AI Lab. Osetljivost mašine je postavljena na visinu. U testu je udaljenost detekcije PIR dostigla 8 metara.
* Aplikacija Mi Home/Xiaomi Home pruža 3-mesečnu 7-dnevnu uslugu skladištenja u oblaku. Da biste duže čuvali svoje video zapise u oblaku, moraćete da aktivirate dodatnu uslugu skladištenja u oblaku ili kupite Micro SD karticu/USB drajv (smernice usluge u oblaku zavise od različitih regiona i zemalja; za određene detalje pogledajte Mi Home aplikaciju).
*Procenjeno je da će trajanje baterije trajati približno 5 meseci na osnovu testova od strane 70mai AI Lab. Laboratorijski testovi trajanja baterije su samo za referencu. Rezultati mogu da variraju zbog različitih uslova testiranja i stvarnih okruženja. Stvarni vek trajanja baterije zavisi od stvarnih uslova korišćenja.
*Učestalost snimanja utiče na potrošnju baterije. Osetljivost na pokret, vreme snimanja, intervali upozorenja i druga podešavanja mogu da se personalizuju u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home.
*Stvarna dužina videa je određena i maksimalnim podešenim vremenom snimanja i da li postoji kontinuirano kretanje unutar kadra.
*Jedan uređaj može da se deli sa više članova porodice, ali ga istovremeno može videti samo jedan Xiaomi nalog.
*Skladištenje u oblaku je usluga koja se plaća. Kada se omogući, video snimci će se automatski otpremati u oblak.
*Onemogućite funkciju upozorenja u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home pre nego što uklonite kameru radi punjenja ili drugih operacija kako biste izbegli pokretanje obaveštenja o video alarmu.
*Obratite pažnju na bezbednost baterije prilikom punjenja, priključak za punjenje je otvoren tokom punjenja. I bezbedno zatvorite vodootporni utikač porta za punjenje kada koristite kameru BW400 Pro na otvorenom.
*Jačina signala između unutrašnje bazne stanice i kamere zavisi od udaljenosti i broja zidova između njih. Što je manje zidova, jači je signal.
*Slike i modeli proizvoda, podaci, funkcije, performanse, specifikacije, korisnički interfejs i druge informacije o proizvodu na ovoj stranici služe samo za referencu. Xiaomi može da izmeni gornje informacije. Za detalje, pogledajte stvarni proizvod jer njegov učinak zavisi od stvarnih uslova korišćenja.
*Poređenja na ovoj stranici odnose se samo na Xiaomi proizvode. Slike za poređenje služe samo u ilustrativne svrhe i možda neće tačno odražavati stvarne performanse ili funkcionalnost proizvoda.
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi podaci na ovoj stranici su izvedeni iz 70mai AI Lab. Stvarni podaci mogu da variraju u zavisnosti od faktora okoline i podložni su stvarnim uslovima korišćenja.
*Mrežni kabl i kabl za napajanje nisu potrebni samo za spoljnu kameru. Unutrašnja bazna stanica još uvek treba da bude povezana na izvor napajanja. Može se povezati na internet koristeći mrežni kabl ili Wi-Fi.
*Test IP66 zaštite je izvršio SGS-CSTC Standards Technical Services (Shanghai) Co., Ltd, sa brojem izveštaja o ispitivanju: SHES230901721471.
*10000mAh se odnosi na tipičnu vrednost kapaciteta baterije Xiaomi kamere BW400 Pro.
*Podaci dobijeni od 70mai AI Lab. Stvarni rezultati mogu da variraju.
*"Self-sufficient“ zahteva da solarni panel prima dva ili više sati direktne sunčeve svetlosti dnevno u standardnim uslovima scenarija (snimanje 20 puta dnevno).
*Kada se osoba, vozilo, životinja ili paket otkriju u oblasti za nadgledanje, obaveštenje i video će se automatski poslati na vaš mobilni telefon preko bezbednosnog pomoćnika i podešavanja detekcije aplikacije Mi Home/Xiaomi Home.
*Ne zaboravite da upotreba opreme za snimanje, kao što je Xiaomi solarna Spoljna kamera BW400 Pro za snimanje video ili zvučnih snimaka, može uticati na lične podatke pojedinaca. Obrada ličnih podataka može uključivati poštovanje lokalnih propisa o zaštiti podataka. Imajte na umu da ste isključivo vi odgovorni za upotrebu ovog uređaja i za usklađenost sa svim takvim propisima koji se mogu odnositi na vas.
*Bazna stanica može biti uparena samo sa jednom kamerom u isto vreme.
*Udaljenost hvatanja zvuka od 8 metara je udaljenost unutar koje se zvuci mogu jasno snimiti. Testovi koje je sprovela 70mai AI Lab. Stvarna udaljenost će varirati u različitim situacijama zbog raznih faktora kao što su intenzitet pozadinske buke, temperatura i vlažnost.
*Približno 180-dnevni vek trajanja baterije se zasniva na 20 snimaka od 10 sekundi dnevno. Testirao 70mai AI Lab. Trajanje baterije može da varira zbog različitih uslova testiranja i okruženja. Stvarni vek trajanja baterije zavisi od stvarnog okruženja korišćenja.
*Podaci su zasnovani na zračenju od 1000W/㎡, testiranom na radnoj temperaturi od 25°C. Na stvarnu efikasnost konverzije mogu uticati faktori kao što su okruženje instalacije, radni vek, itd. Stvarni rezultati testa mogu da variraju.
*2,5K označava rezoluciju ekrana od 2560 x 1440 piksela, sa odnosom širine i visine od 16:9.
* IP66 ocena vodootpornosti: Ovaj proizvod je potpuno otporan na prašinu i vodu, osim kada se puni. Ne može se potopiti u vodu.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Glavne karakteristike
Rezolucija 2.5K; 2560 x 1440
Noćno snimanje Yes
Detektovanje pokreta Yes
Mikrofon Yes
Ugao kadra 132°
Horizontalni ugao 113.3°
WiFi 2.4 GHz Wi-Fi
SD card Yes
Opšte
Tip proizvoda Spoljne kamere
Boja Bela
Radna temperatura -20°C to 55°C
Originalni naziv Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro Set
Aplikacija Mi/Xiaomi Home; Alexa; Google Assistant