Mi WiFi Range Extender Pro

Mi WiFi Range Extender Pro


2x2 Eksterna antena sa poboljšanim pokrivanjem WiFi mreže2*2 Eksterna antena


Lako
podešavanje


300Mbps

Wi-fi dodatak

Umorni ste od WiFi „mrtve zone“ u kući? Mi WiFi Range Extender Pro vam može pomoći! Stavite ekstender blizu rutera, uključite ga i pričekajte da žuto indikatorsko svetlo počne da treperi. Skenirajte QR kod da biste instalirali aplikaciju i sledite uputstva za dodavanje novog uređaja. Kada indikatorska lampica postane plava, uparivanje je završeno. Sada možete jednostavno da isključite i priključite Mi WiFi Range Extender Pro na mesto za najbolji kvalitet signala i pokrivenost u vašoj kući, bez potrebe da ponovo konfigurišete ekstender.

Pojačajte svoju WiFi mrežu

Mi WiFi Range Extender Pro bežično se povezuje na vaš ruter, pojačavajući i proširujući signal do svakog ugla kuće - čak i do onih teško dostupnih mesta kao što su kupatila, balkoni i spavaće sobe. Ovo osigurava povećanu pokrivenost pouzdanog i brzog interneta za uređaje poput prenosnih računara, tableta, pametnih telefona, konzola i pametnih televizora.

2×2 eksterna antena sa brzinom prenosa do 300Mbps

Dodajte WiFi ekstendere da biste znatno ubrzali iskustvo igranja igrica na konzolama i gledanja filmova. Mi WiFi Range Extender Pro sada dolazi sa 2×2 spoljnom antenom za održavanje konstantne brzine prenosa od 300Mbps, a istovremeno povećava i stabilnost signala.

2x2
eksterna antena

300
Mbps

Wi-fi
sa poboljšanim pokrićem prostora

Podržava do 16 uređaja konektovanih istovremeno

Jednom kada povežete Mi WiFi Range Extender Pro sa postojećim ruterom, uvek dobijate pouzdanu konekciju. Gde god da gledate TV, uhvatićete najnoviju seriju ili deliti srećne uspomene sa decom putem video poziva bez prekida.

Pronađite najbolju lokaciju pomoću Mi Home aplikacije

Za najbolje rezultate, Mi WiFi Range Extender Pro treba da bude postavljen negde između rutera i mrtve zone sa snažnim i stabilnim signalom glavnog rutera - signal možete proveriti putem Mi Home aplikacije.

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se