Xiaomi Water fen za kosu H500

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Dvostruka vodena jonska terapija
  • 20m/s super veliki protok vazduha
  • Pametna kontrola temperature
  • Snaga 1800W

Fen za kosu koji upija vlagu

Dvostruki joni vode* duboko prodiru u vašu kosu za trajnu zaštitu i glatki sjaj. Sa desetinama miliona negativnih jona*, fen za kosu Xiaomi Water fen za kosu H500 može zadržati prirodnu vlagu u kosi, a istovremeno efikasno smanjuje ispucale vrhove i kovrdžanje, čime poboljšava snagu kose i čini je otpornijom.

Unapređena tehnologija duboke hidratacije vodenih jona
Ugrađeni kondenzator kondenzuje vlagu u vazduhu, a dva igličasta motora brzo je raspršuju u sitne negativne vodene jone. Kroz poseban kanal hladnog vazduha, ovi joni se isporučuju direktno u kosu, kožu glave i koren, što štiti vašu kosu od oštećenja usled previsokih temperatura, a istovremeno je hidrira.

20m/s Ultra-visoka brzina protoka vazduha
Brzo suši kosu bez velike toplote inspirisan principom avionskih motora, Xiaomi Water fen za kosu H500 je opremljen DC motorom velike brzine sa brzinom od 20.000 obrtaja u minuti i sedam lopatica turbine u obliku krila, koje stvaraju protok vazduha kroz istiskivanje vazduha. konusnog vazdušnog kanala pod pritiskom. Najveća brzina protoka vazduha je 20m/s, što omogućava snažnom protoku vazduha da dopre do korena i brzo osuši kosu bez ikakvog oštećenja.

Pametni naizmenični režim toplog/hladnog vazduha za sprečavanje oštećenja kose
Termalni senzor staklene perle može precizno detektovati izlaznu temperaturu vazduha 60 puta u sekundi* i podesiti temperaturu protoka vazduha u realnom vremenu kako bi se izbeglo pregrevanje vaše kose i kože glave. Njegov naizmenični režim toplog/hladnog vazduha - topao vazduh za brzo sušenje, hladan vazduh za oblikovanje - ne samo da štiti površinu kose od opekotina ili oštećenja, već i vlaži vrhove i nudi dovoljno nege za osetljivu kožu glave.

Rotacija za 360° za željeni stil
Potpuno rotirajuća magnetna mlaznica za 360° koncentriše protok vazduha za brzo sušenje i prilagođeni stil. Dvoslojni dizajn takođe smanjuje temperaturu mlaznice i efikasno izoluje od toplote.

 

Podesiva temperatura i brzina
Tri podešavanja toplote omogućavaju vam da prelazite između toplog i hladnog vazduha, a dva nivoa brzine vam daju veću kontrolu nad stilom vaše kose. Kada se temperatura vazduha podesi na toplo ili hladno, dvobojna LED indikatorska lampica menja boju u skladu sa tim. Postavka temperature se čuva i automatski čuva za sledeću upotrebu. Obezbeđeno je više podešavanja brzine i toplote kako bi feniranje i stilizovanje bilo lakše i fleksibilnije.

 

* Ultra-visoka brzina protoka vazduha od 20m/s: Pretpostavljeno je da su okolnosti testiranja pod nominalnim naponom, velika brzina u režimu toplog vazduha i rastojanje od 10cm između anemometra i otvora za vazduh u trajanju od 1 sekunde. Uočeno je više od 20m/s brzine strujanja vazduha. (Izveštaj o testiranju br.: 202103100001)
* Dvostruki joni vode: Ovaj termin se odnosi na činjenicu da dva generatora vodenih jona rade u isto vreme da bi proizveli vodene jone.
* Test koncentracije deset miliona negativnih jona: Test je izveden pri nazivnom naponu, velikoj brzini i režimu toplog vazduha, sa rastojanjem od 30cm između merača koncentracije i izlaza za vazduh. Prosečan broj uočenih negativnih jona bio je više od 10 miliona. (Izveštaj o testiranju: 202103100002)
* Motor velike brzine od 20000rpm: Troboskop je korišćen za merenje brzine rotacije lopatica pod nominalnim naponom i u režimu toplog vazduha. Brzina je zabeležena na 20.000rpm, sa odstupanjem kontrole brzine od 20000 (1 ± 10%)rpm. (Izveštaj o testiranju br.: 202103100003)
* Lagano telo od 550 g: Telo je izmereno elektronski i dostiglo je 550±15 g (bez mlaznice). (Izveštaj o testiranju: 202103100005)
* Termalni senzor staklene perle: vrednost od 60 puta u sekundi bila je softverska postavka.
* Pametni naizmenični režim toplog/hladnog vazduha: Test je sproveden u naizmeničnom režimu hladnog/toplog vazduha pri velikoj brzini i nazivnom naponu. Za merenje vremenskog intervala hladnog i toplog vazduha korišćena je štoperica. (Izveštaj o testiranju br.: 202104100002)
* Kabl za napajanje od 1,7m: ovo rastojanje je izmereno između tačke gde kabl za napajanje ili omotač kabla ulazi u uređaj i tačke gde kabl ulazi u utikač. Pre merenja, ceo kabl je ispravljen sa vučnom silom od 10N. (Izveštaj o testiranju br.: 202103100004)
* Osim ako nije drugačije naznačeno, podaci na ovoj stranici potiču iz Lexiu Labs.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Snaga 1800W
Napon 220V-240V~
Funkcije Duboka hidratacija kose, podesiva temperatura i brzina
Dužina kabla 1.7 m
Opšte
Dimenzije 237 x 144 x 79 mm (uključujući vazdušnu mlaznicu)
Težina 650g (uključujući vazdušnu mlaznicu)
Model CMJ03LX
Originalni naziv Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500