Filter za Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Kompatibilan sa Xiaomi Prečišćivačem vazduha 4 Pro

Sve u jednom, troslojni moćni filter
Primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem rade zajedno kako bi prečistili vazduh i održavali zdravlje.

Primarni filter
Blokiranje velikih čestica od 360° Primarni filter obezbeđuje početnu filtraciju filtriranjem prašine, dlaka, finih mrvica između ostalih velikih čestica i otporan je na nabore, ulja, kiseline, alkalije i još mnogo toga kako bi obezbedio dug radni vek.

Xiaomi visoko efikasan HEPA filter
99,97% filtracije čestica od 0,3μm filter visoke efikasnosti od 24000 cm² uklanja PM2,5, polen itd. da bi proizveo konzistentan čist vazduh.

Sloj sa aktivnim ugljem visokog kvaliteta
650000mg visokokvalitetnog aktivnog uglja*, sa sofisticiranom poroznom strukturom i ravnomerno raspoređenim ugljenikom, efikasno uklanja zagađivače vazduha i mirise koji su štetni u vašem domu.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera
Kombinujući dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može da ukloni 99,97% vazdušnih čestica veličine 0,3 mikrometra i zadrži prašinu, PM 2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim i sitne čestice. U poređenju sa konvencionalnim HEPA filterom, Xiaomi filter visoke efikasnosti omogućava prečišćivaču vazduha da generiše manje buke i troši manje energije omogućavajući da veći protok vazduha prođe kroz filter, a da pritom zadrži istu efikasnost čišćenja.

*99,97% eliminacije čestica od 0,3 mikrona: Prema izveštaju o inspekciji kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo (br. VCv-21-40115), materijal filtera koji se koristi za ovaj proizvod postigao je efikasnost filtracije od 99,97% za čestice ≥ 0,3%. mm.

*24000cm² visokoefikasni filter: Površina filter papira koji se koristi na Mi Prečišćivaču vazduha 4 Pro visokoefikasnom filteru je 24000cm². Podaci iz Smart Mi Lab-a  mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

*Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 650.000 mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi je 650.000 mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Tip proizvoda Filteri
Životni vek filtera 6 - 12
Efikasnost prečišćavanja 99,97% filtracije čestica od 0,3μm, zadržava prašinu, PM 2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim i sitne čestice
Kompatibilnost Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro
Boja Siva
Težina 1.5 kg
Dimenzije 226 x 226 x 360
Model M15R-FLP-GL
Originalni naziv Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Pro Filter