Mi LED Smart sijalica

Nema na stanju

Ključne karakteristike:
  • Široka paleta boja
  • Potpuno podesivo od hladne do tople temperature boja
  • Daljinsko upravljanje preko pametnog telefona
  • 11 godina radnog veka
  • Google assistant

Mi LED Smart sijalica sa podesivom temperaturom boje i intenzitetom svetlosti. Savršeno za ljude koji vole atmosfersko osvetljenje. Instalirajte LED sijalicu, a zatim na Mi Home App potražite potvrdu veze.

Boja svetla ima dubok uticaj na ljudska čula. Ona može stimulisati nervni sistem, i ima značajan uticaj na emocionalna i psihološka stanja. Različite temperature boja takođe mogu da pomognu da se poboljša kvalitet života ljudi. Polako povećavajući intenzitet osvetljenja do određene tačke pre nego što se probudite, možete poboljšati vaše raspoloženje i olakšati ustajanje.
Ako želite da kontrolišete više svetala istovremeno da biste napravili malo iznenađenja ili malo romantike, funkcija grupne kontrole omogućava vam da lako kontrolišete više sijalica odjednom.
Ova štedljiva sijalica emituje 600lm svetlosti i troši samo 9W. Da bi se postigao isti nivo osvetljenosti, druge štedljive sijalice koriste 12W, a sijalice sa žarnom niti 60W. Istovremeno, njene osnovne komponente su napravljene od visokog kvaliteta, 100% uvezenih materijala sa radnim vekom preko 11 godina i prosečnim padom svetlosti od samo 8% tokom 9000h.

Specifikacije

Glavne karakteristike
WiFi 802.11 b / g / n 2.4GHz
Napon 220 – 240V
Snaga 9.1W
Temperatura boje 1700 - 6500К
Raspon boja 16 miliona boja
Vek trajanja 25000 h
Svetlosni fluks 600 lm
Baza sijalice E27
Opšte
Dimenzije 120 x 55 mm
Model GPX4014GL
Originalni naziv Xiaomi Mi LED Smart Bulb White and Color