Xiaomi Robot usisivač Mop X10

Dostupan online

Rata već od 2873 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Automatsko pražnjenje prašine 
 • Usisna moć: 4000Pa
 • Mapiranje više spratova
 • 5200mAh baterija
 • LDS laserksi navigacioni sistem

Uživajte u čistoći i udobnosti

Uživajte dok Xiaomi Robot usisivač Mop X10 radi za vas bez potrebe da dodirujete prašinu.

2-u-1 dizajn usisivač-mop koji potpuno uklanja čestice prašine

Opremljen sa 200ml* elektronski kontrolisanim rezervoarom za vodu koji omogućava 80 minuta* brisanja, rezervoar za vodu ravnomerno raspoređuje vodu bez curenja i podržava tri nivoa kontrole protoka vode za temeljno čišćenje podova u celoj kući.

Planirajte pametnu strategiju čišćenja

Tokom procesa čišćenja, automatski predviđa padove, čineći zadatke čišćenja efikasnijim, sigurnijim i bezbrižnijim.

*Usisivač će ažurirati svoj firmware da bi popravio greške ili poboljšao funkcije radi bolje bezbednosti i korisničkog iskustva.
Možete da proverite da li je firmware najnovija verzija na stranici sa podešavanjima u aplikaciji Mi Home/Xsiaomi Home i izaberete metod ažuriranja u podešavanjima. Za smernice za nadogradnju i podršku za firmware, posetite Xiaomi Security Center (https://trust.mi.com/misrc/updates/iot?tab=update) za više detalja.

* Naziv aplikacije varira u zavisnosti od zemlje/regiona, aplikacija Mi Home se takođe zove Xiaomi Home aplikacija u nekim zemljama ili regionima. Xiaomi zaslužuje pravo na konačno tumačenje.
* Testirano čišćenjem kuće od 100㎡ sa tepihom. Podaci dolaze iz Xiaomi internih laboratorija. Stvarni rezultati mogu da variraju.
* Ventilator Xiaomi Robot usisivač Mop X10 generiše do 4000Pa vazdušnog pritiska. Podaci potiču iz Xiaomi internih laboratorija. Prepreke koje se mogu identifikovati zavise od uslova okoline i scenarija upotrebe, tako da se identifikacija može razlikovati.
* Vreme čišćenja 180 minuta: Kada je podešeno na Usisavanje i brisanje u Standardnom režimu i potpuno napunjeno. Podaci dolaze iz Xiaomi internih laboratorija. Stvarni rezultati mogu da variraju.
*Jedna vreća za prašinu sakuplja 60+ prašine: Robot usisivač čisti kuću od 100㎡ sa tepihom dva puta dnevno i svaki put se vraća u bazu radi sakupljanja prašine. Količina otpada u kesi za prašinu je merena svaka četiri dana i nakon 60 čišćenja u kesi je bilo 2390ml otpada (manje od zapremine kese za prašinu).
*Usporava da bi se izbegao nalet na prepreke: Lidar može da identifikuje prepreke sa visinom stajaćeg poda preko 84,7mm, a usisivači usporavaju kako bi izbegao pad. Prepreke koje se mogu identifikovati zavise od uslova okoline i scenarija upotrebe, tako da identifikacija može varirati.
*4000Pa snažan usisni ventilator: podaci iz Dreame Technology Laboratorije. Sa potpuno napunjenom glavnom jedinicom, usisna snaga je potvrđena da dostigne 4000Pa pomoću vakuumskog testera.
*Izuzetno dug vek baterije od 180 minuta: Kada je potpuno napunjen i u standardnom režimu, usisivač vrši čišćenje na pravougaonom otvorenom prostoru veličine 4x5m. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima, a svi rezultati su pokazali više od 180 minuta vremena čišćenja. Testiranje je obavljeno tri puta u istom okruženju i pod istim uslovima i svi rezultati su pokazali više od 80 minuta vremena brisanja.
*17000Pa : Ulazni napon je postavljen na 220V i korišćena je testna ploča za performanse ventilatora za merenje maksimalnog usisavanja na ulazu tri prototipa priključne stanice za prikupljanje prašine. Sve izmerene vrednosti su bile veće od 17000Pa.
*Opremljen sa 200ml elektronski kontrolisanim rezervoarom za vodu: Rezervoar za vodu je napunjen vodom, a voda je zatim sipana u mernu šolju i zabeležen je njen nivo na skali merne čaše. Urađena su tri testa na tri prototipa respektivno i prosečna vrednost testiranih rezultata bila je u opsegu od 200±5ml.

*Potrebni su kompatibilni uređaji sa Alexa i Google Assistant-om. Google pomoćnik nije dostupan na određenim jezicima i zemljama. Google, Google Nest Mini i Google Home su žigovi kompanije Google LLC. Alexa nije dostupna na određenim jezicima i zemljama. Amazon, Alexa i svi povezani znaci su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Za više informacija pogledajte zvanične veb stranice.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Glavne karakteristike
Baterija 5200mAh
Trajanje baterije do 180 minuta
Funkcije Čišćenje, automatsko pražnjenje prašine, automatsko punjenje (približno 6 sati), praćenje napretka čišćenja, odabrano čišćenje sobe, zonsko čišćenje, virtuelni zid, višespratne mape
Snaga usisavanja 4000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 400ml
Prostor za čišćenje do 100㎡
Napon 14.4V
Opšte
Tip proizvoda Robot usisivači
Dimenzije Stanica: 397x285x384mm; Mop: 353x350x98.8mm
Težina Mop: 3.3 kg; Sa dodacima: 7.4 kg
Dodatne informacije Senzori: LDS laserski senzor, IMU senzor, senzor pada, detekcija vešanja točka, infracrveni senzor, senzor vazdušnog pritiska, Hall senzor, Prelazak prepreka 20mm
Model BHR6068EU
Originalni naziv Xiaomi Robot Vacuum X10