Xiaomi 12V Max bežična akumulatorska bušilica

Dostupan online

Rata već od 831 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Nastavci za drvo:3/4/5/6
 • Nastavci za metal: 4/5/7/8
 • Veličina: PH1/PH2/PH2/PH3/PZ1/PZ2/PZ3/T9H/T10H/T15H/T20H
 • Obrtni momenat: 30 N·m
 • 3 režima rada

Isporučuje se sa adapterom u skladu sa lokalnim standardima.

Snažan motor bez četkica
Stabilne i pouzdane performanse, elektromehanički integrisani dizajn za siguran rad bez varnica. Malo habanje motora, niska izlazna buka i velika konverzija snage. Nema potrebe za zamenom ugljenih četkica, što rezultira dužim životnim vekom.

Potpuno novo interaktivno iskustvo 

Ekran visoke rezolucije sa prikazom u realnom vremenu trenutnog režima rada i brzine ručnog menjača. Revolucionisanje konvencionalnih koncepata alata i zadržavanje moći u vašim rukama.

Prebacivanje u tri režima sa jednim tasterom
Prebacite se između tri režima rada u bilo kom trenutku dodirom na dugme na dnu ekrana. Od početnika do profesionalaca, zadovoljava potrebe različitih grupa ljudi u raznim scenarijima jednim klikom.

Manuelni režim

Precizno 30-stepeno podešavanje stepena prenosa. Beskonačno dugme od 360° sa do 30 stepena stepena prenosa, koje se može podešavati postepeno ili brzim rotiranjem kroz zupčanike. U zavisnosti od režima bušenja/zavrtanja, maksimalni obrtni moment ili brzina se mogu kontrolisati odvojeno radi preciznosti i tačnosti kako bi se zadovoljile napredne potrebe profesionalnih korisnika.

Automatski pametni režim
Glatko i bezbrižno automatsko otkrivanje obrtnog momenta. Ugrađeni pametni čip automatski prilagođava odgovarajući obrtni moment scenariju primene. Režim uvrtanja se automatski zaključava nakon zatezanja, izbegavajući lomljenje ili pukotine usled preteranog broja zavrtanja.

Režim bezbednog pulsa

Laka kontrola povremenog pokretanja i zaustavljanja je pogodniji za početnike, zahvaljujući ugrađenom čipu za inteligentnu kontrolu brzine. Pored toga, povremeni start/stop rotacije obezbeđuje siguran rad. Takođe efikasno minimizira oštećenje mekog materijala.

Pogodan za različite materijale
Prilagođavanje više scenarija rada i širok spektar aplikacija. Zavrtnje/bušenje bez napora na drvetu kao što su meki bor i tvrda bukva, metalima kao što su aluminijumske cevi i čelične ploče, i plastici kao što su vodovodne cevi i akril.

Režimi bušenja/uvrtanja 

Višestruke funkcije i lako prebacivanje. Lako se prebacite između režima bušenja i uvrtanja šrafova jednim pritiskom i okretanjem. Ugrađeni potpuno metalni menjač sa promenljivom brzinom zadovoljava potrebe različitih brzina u različitim scenarijima upotrebe.

Sofisticirane površinske završne obrade
Dizajniran za udobnije držanje. Metalni premaz i UV završni premaz stvaraju visokokvalitetnu mat metalnu završnu obradu koja je otporna na ogrebotine i mrlje. Ceo uređaj je napravljen od PC+ABS inženjerske plastike visoke čvrstoće, koja je robusna i izdržljiva. Prednja strana ručke je prekrivena mat TPU mekom gumom za udoban, neklizajući osećaj.

Univerzalni port za punjenje tipa C
Adapter za brzo punjenje za punjenje u bilo kom trenutku Isporučuje se sa 1m Type-C kablom za brzo punjenje i adapterom za punjenje, sa univerzalnim priključkom za punjenje tipa C za praktično punjenje u bilo kom trenutku.

Širok izbor dodatne opreme - Idealan za većinu operativnih zahteva
24 različita tipa S2 čeličnih burgija u 9 uobičajenih kategorija, kaljenih do maksimalno 60HRC* za čvrstinu i izdržljivost. Magnetna produžna šipka od 60 mm pokriva širok spektar primena. Osam različitih veličina za obradu drveta i metalnih spiralnih burgija ispunjavaju zahteve za bušenje širokog spektra materijala.

Vodoodbojna torbica za skladištenje* 

Jednostavan i kompaktan dizajn. Prenosiva torba za skladištenje je napravljena od vodoodbojne tkanine. Glavna jedinica, kutija za dodatnu opremu, adapter i punjač mogu se odložiti u torbu, tako da ih možete lako i zgodno nositi sa sobom.

* Maksimalna greška obrtnog momenta je ±5 Nm zbog korišćenog mernog uređaja. Metoda testa obrtnog momenta: Sa potpuno napunjenom baterijom, dugme za izbor funkcije se pritisne za ulazak u režim zavrtnja. Test obrtnog momenta se zatim koristi za testiranje obrtnog momenta zaključanog rotora na nivou 30.
* Tolerancija brzine u praznom hodu je približno 10%. Metoda testiranja brzine: Potpuno napunjen uređaj radi 2 minuta bez opterećenja, a brzina u praznom hodu se zatim testira pomoću testova brzine.
* Metoda ispitivanja zavrtnja: Kada je uređaj potpuno napunjen, menjač je podešen na malu brzinu (režim uvrtanja). U ručnom "M" režimu, obrtni moment se podešava na 10 i samourezujući burgija M4 k 25 mm se zašrafi u borovu dasku dok se baterija ne isprazni.
*Metoda ispitivanja bušenja čelične ploče: Sa uređajem potpuno napunjenim, menjač je podešen na postavku velike brzine (režim bušenja). U M režimu, obrtni moment repa je podešen na 30 i rupa je izbušena u čeličnoj ploči debljine 6 mm pomoću spiralne bušilice od 6 mm.
*Metoda ispitivanja bušenja drvene ploče: Kada je uređaj potpuno napunjen, menjač je podešen na postavku velike brzine (režim bušenja). U M režimu, obrtni moment je podešen na 30, a rupa duboka 40 mm je izbušena u dasci od belog bora sa burgijom od 7 mm.
*Ceo izveštaj o testiranju usklađenosti jedinice izdala je kompanija Valtek Services Test Group Ltd. u Foshan-u; Izveštaj o testiranju br.: VTF21F3015226G.
*Ceo izveštaj o ROHS testu jedinice izdao je EMTEK (Dongguan) Technology Co., Ltd.; Izveštaj o testiranju br.: ED201110010C.
*Izveštaj o EMC testiranju je izdao EMTEK (Shenzhen) Co., Ltd.; Izveštaj o testiranju br.: ES201110017E.
*Izveštaj o ispitivanju pouzdanosti životne sredine izdao je Intertek Shenzhen Ltd.; Izveštaj o testiranju br.: SZHH01513728.
*Izveštaj o testiranju baterije je izdao Precise Testing & Certification (Guangdong) Co., Ltd.; Izveštaj o testiranju br.: PTC20110204401S-GB01.
*Izveštaj o testiranju šrafcigera izdala je Nacionalna stanica za nadzor i testiranje hardvera alata lake industrije u Šangaju. Izveštaj o testiranju br.: G20201629F. Tvrdoća varira za ±2HRC.
* Dostupna su dva dizajna produžne šipke i biće isporučena nasumično.
* Test vodoodbojne tkanine je sproveo Center Testing International Co., Ltd. i vodootporna je do klase 4–5; Izveštaj o testiranju br.: A2210085110101C.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Opšte
Dimenzije 185 x 179 x 51.5
Model MJWSZNJYDZ001QW
Originalni naziv Xiaomi Mi 12V Max Brushless Cordless Drill EU
100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 5.00 Ukupno: 4 recenzija i ocena
5 stars 100% (4)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)