Xiaomi Gaming monitor G27i

Dostupan online

Rata već od 1123 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
  • 165Hz visoka brzina osvežavanja
  • 1ms GTG vreme odziva
  • Ekran: 27", rezolucija 1920 x 1080

27-inčni brzi IPS

Ovaj 27-inčni e-sportski ekran ima rezoluciju do 1920 x 1080. Poseduje brzi IPS LCD, omogućavajući vam da brzo reagujete na događaje koji se brzo dešavaju.  Brzinom munje, brzo ćete postati pobednik.

165Hz visoka brzina osvežavanja

1ms GTG, brže pri svakom pokretu. Visoka brzina osvežavanja do 165Hz, daje svilenkasto glatku sliku, čak i u brzim i dinamičnim takmičarskim okruženjima. Brzi odziv od 1ms GTG smanjuje zamrzavanje i dinamičko zamućenje i pomaže igračima da se brzo kreću do pobede u takmičarskim igrama u kojima je svaka sekunda važna!

Sinhronizacija igre u realnom vremenu

Sa FreeSync™ Premium, grafička kartica računara i panel displeja održavaju sinhronizaciju.

ΔE<2* profesionalna kalibracija

Svaki monitor je striktno pregledan za kalibraciju boje pre nego što je napustio fabriku kako bi se osiguralo da je fabrička ΔE<2 (prosečna) boja tačna. Fantastičan za igre i dobar za vizuelni rad.

8-bitna profesionalna dubina boje - Glatki prelazi između bogatih boja

Izvanredna 8-bitna profesionalna dubina boja, koja donosi živopisnije slojeve boja i glatke i prirodne prelaze. 99% kompatibilnost sRGB raspona boja. Sa širokim rasponom prikaza boja, možete uživati u pravim bojama igre!

DC zatamnjenje za zaštitu očiju

Sa TÜV sertifikatom za nisko plavo svetlo, režim niske plave svetlosti može da filtrira kratkotalasnu plavu svetlost, obezbeđujući udobnost čak i nakon dugog rada. DC zatamnjenje može efikasno smanjiti treperenje ekrana. Dvostruka zaštita za vaše oči.

Jednostavno, podesivo postolje

Podržava podešavanje ugla nagiba i montažu na zid*.

*99% sRGB široka gama boja: odnosi se na 99% sRGB omer raspona boja izračunat u CIE 1931 prostoru boja. 
*ΔE<2 profesionalni standard boja: ΔE<2 je prosečna vrednost, a ΔE se odnosi na jedinicu za testiranje za razlike u boji koje opaža ljudsko oko u uniformnom prostoru percepcije boja. Može kvantifikovati reprodukciju boja kako bi poboljšao tačnost prikaza u boji. Što je manja numerička vrednost, manje je izobličenja boje. Ovaj proizvod obezbeđuje sRGB kalibraciju raspona boja za svaki monitor i uključuje izveštaj o kalibraciji boja. Režim raspona boja treba ručno da se uključi u OSD meniju. Izaberite Režim slike ili Režim igre > Prostor boja > sRGB. 
*Sertifikat za nisko plavo svetlo: odnosi se na TÜV sertifikat za nisko plavo svetlo: 0217009673; režim slabog plavog svetla treba da se uključi ručno: Uđite u OSD meni i izaberite Režim slike > Odaberi režim > Slabo plavo svetlo.
*Ovaj proizvod podržava maksimalnu rezoluciju od 1920 x 1080 sa maksimalnom brzinom osvežavanja od 165Hz. Za optimalne performanse, preporučuje se da se priloženi HDMI kabl koristi za povezivanje na HDMI port ovog proizvoda. Ako rezolucija ekrana ili brzina osvežavanja ne dostignu optimalnu vrednost kada su povezani drugi HDMI kablovi, obratite se dobavljaču da biste potvrdili da li HDMI kablovi ili oprema za izvor signala koja se koristi za povezivanje podržavaju izlaz maksimalne rezolucije. 
*Slike i modeli proizvoda, podaci, funkcije, performanse, specifikacije, korisnički interfejs i druge informacije o proizvodu na ovoj stranici služe samo za referencu. Za detalje, pogledajte stvarni proizvod. 
*Poređenja napravljena na ovoj stranici odnose se na Xiaomi proizvode. Slike za poređenje služe samo u ilustrativne svrhe i možda neće tačno odražavati stvarne performanse ili funkcionalnost proizvoda. 
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi podaci na ovoj stranici su dobijeni iz internih laboratorija. Stvarni podaci mogu da variraju u zavisnosti od faktora okoline. 
*Da bi se poboljšala vizuelna privlačnost proizvoda, napajanje i kablovi nisu prikazani na ovoj stranici. Imajte na umu da kablovi moraju biti povezani na napajanje da biste koristili ovaj proizvod. 
*AMD FreeSync™ tehnologija zahteva AMD Radeon™ grafiku i ekran koji podržava tehnologiju FreeSinc koju je sertifikovan od strane AMD-a. AMD FreeSinc™ Premium tehnologija dodaje zahteve za obaveznu kompenzaciju niske frekvencije kadrova i minimalnu brzinu osvežavanja od 120 Hz u minimalnom FHD-u. Tehnologija AMD FreeSinc™ Premium Pro zahteva da ekran ispunjava AMD FreeSinc Premium Pro testove usaglašenosti. Pogledajte www.amd.com/freesync za potpune detalje. 

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

  • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
  • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
  • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
  • Bez obaveznog učešća
  • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
  • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
  • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Ekran
Rezolucija 1920 x 1080
Veličina ekrana 27 in
Frekvencija osvežavanja 165Hz
Boje 16.7M
Lestvica boja 99% sRGB; ΔE<2
Osvetljenost 250nits (typ)
Kontrast 1000:1
Prikaz 16:9
Opšte
Priključci DP port x 1, HDMI 2.0 port x 1, Audio port x 1, DC IN cable port x1
Boja Crna
Dimenzije 612.3 x 170 x 451.7mm
Originalni naziv Xiaomi Gaming Monitor G27i