Xiaomi Multifunkcionalna lampa

-35%

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • 1000lm glavno svetlo
  • Bočno svetlo
  • Rezač sigurnosnih pojaseva
  • Razbijač okna
  • Magnetna fiksacija

Magnetna fiksacija - Rotirajnjem podešavanje ugla osvetljenja

Može se magnetno pričvrstiti na automobile, držače i druge metalne površine koje sadrže gvožđe ili nikl. Dizajn rotirajućih klizača omogućava širokougaono podešavanje rotacije od 107° za preciznije osvetljenje.

Rezač sigurnosnih pojaseva

Dizajn šipke sa otvorenom kopčom koji sprečava slučajne posekotine. Rezač može lakše da seče kroz sigurnosni pojas kada se koristi pod uglom od 45°.

Prozorski razbijač za izbacivanje iz okna

Struktura tipa presa sa skrivenom udarnom iglom za bezbedno i neintenzivno izvođenje. Pritisnite razbijač prozora okomito na staklo i primenite silu.

3100mAh litijumska baterija velikog kapaciteta

90h ultra-dugo trajanje baterije. Dvobojni indikator napajanja koji jasno pokazuje preostalu bateriju. Tip-C port za punjenje za veću kompatibilnost punjenja.

*Podaci iz HOTO laboratorije. Na temperaturi okoline od 25°C, ukupna početna svetlosna snaga proizvoda je više od 1000lm kada je baterija potpuno napunjena u režimu visokog osvetljenja i režimu reflektora glavnog svetla.
*Podaci iz HOTO laboratorije. Na temperaturi okoline od 25°C, početni opseg osvetljenja proizvoda je više od 240m kada je baterija potpuno napunjena u režimu visokog osvetljenja i režimu reflektora glavnog svetla.
*Podaci iz HOTO laboratorije. Na temperaturi okoline od 25°C, vek trajanja baterije proizvoda je duži od 90 sati od trenutka kada je baterija potpuno napunjena u režimu koji treperi crveno/svetlo za maglu.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Ulazna struja 5V/1.5A
Napon 3.6V
Radna temperatura -15°C–45℃
Baterija Li-ion 3100mAh
Vreme punjenja 180 minuta
Vodootpornost IPX4
Težina približno 240g
Dimenzije 188x40.5x36mm
Model MJSDT001QW
Originalni naziv Xiaomi Multi Function Flashlight