Xiaomi Električni trotinet 4

-23%

Dostupan online

Rata već od 2373 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
  • Maksimalna brzina: 25km/h
  • Domet: 35km
  • Tri režima: pešački, standardni i sportski

Ukupna poboljšana veličina, udobnija vožnja

Xiaomi Električni trotinet 4 je u potpunosti poboljšao veličinu u dužini, visini, širini rukohvata i širini tela. Visina je povećana za 30mm, dužina za 63mm, ručka je proširena za 50mm, a okvir je proširen za 15mm*.

Maksimalni domet od 35km*, spreman za svakodnevna putovanja

Baterija velikog kapaciteta od 275.4Vh, tako da trotinet može da dostigne distancu od 35km nakon što se baterija potpuno napuni. Idealan za svakodnevna putovanja ili kratka putovanja.

 

Inteligentni 6-osni žiro senzor ACC za poboljšanu bezbednost

Sa ugrađenim 6-osnim žiroskopom ACC* i inteligentnim algoritmom, Xiaomi Električni trotinet 4 može da kontroliše izlaznu snagu u skladu sa pokretima vožnje i uglom nagiba penjanja. U slučaju potencijalne nesreće, struja će biti prekinuta kako bi se sprečile dalje povrede.

Nadograđen korisnički interfejs u ​​aplikaciji Xiaomi Home/Mi Home, više funkcija nego ikad

Pogledajte video vodič o korišćenju trotineta, nadogradite firmware i proverite status trotineta u aplikaciji Xiaomi Home/Mi Home. Takođe ćete dobiti informacije o preostaloj kilometraži, informacije o grešci i samom statusu vožnje.

Potpuna zaštita baterije kroz inteligentni BMS

Ugrađeni inteligentni sistem upravljanja baterijom osigurava da baterija ostane bezbedna u svakom trenutku, nadgledajući sve aspekte sistema.

* Domet od 30km: Kako je testirao TIRT, trotinet se puni pomoću odgovarajućeg adaptera i baterija je potpuno napunjena kada indikator adaptera postane zelen. Test dometa. Nanesite opterećenje od 75±5 kg na skuter, počnite test na ravnom putu, vozite ga ravnomernom brzinom od 15km/h, sve dok se brzina skutera u velikoj meri ne smanji i on više ne može da se kreće. br. Ref: 0TA1-20222319
*Maksimalna snaga motora 600W: Kako je testirao TIRT, maksimalni napon je 42Vdc, motor je napunjen do maksimalnog napona i ulazna snaga motora se kontroliše preko merača snage. Broj izveštaja: 0TA1-20222319.
*16% performanse penjanja na nagibu: Kao što je testirao TIRT, skuter se može stabilno voziti na padini kada se penje 10 metara od dna padine brzinom od 15km/h. Nema gubitka brzine ili nestanka struje tokom testa penjanja. Brzina pri izlasku sa padine mora biti preko 6km/h. Referentni broj: 0TA1-20222319.
*Pešački režim: 6km/h. Standardni rad: 20km/h. Sportski režim: 25km/h: Ukupno opterećenje: 75±5 kg. Kapacitet baterije: 70%±10%; Trotinet je ubrzao vožnju u zoni pomoćne vožnje na sobnoj temperaturi (25±5)℃ i brzini vetra ≤3mph. Njegova maksimalna brzina se održava u ispitnoj zoni. Maksimalna brzina na test zoni se meri preko tahometra ili Bluetooth-a i displeja, podaci iz Brightway's Lab-a.
*Žiroskop: Nagnite skuter za 45° i zaustavite motor: Metoda ispitivanja: 1. Podignite skuter vertikalno u pokretu vožnje, vežite merač nivoa za pedalu (kada je skuter naopako, zavežite merač nivoa u pravcu dužine skutera, kada je skuter nagnut levo-desno, povežite merač nivoa zajedno sa smerom širine). 2. Ručno okrenite volan i pritisnite ručicu menjača da biste ušli u režim tempomata i indikator instrumenta će se upaliti. 3. Polako nagnite skuter napred, nazad, levo i desno. 4: Posmatrajte indikator tempoma na instrumentu, očitajte vrednost ugla na meraču nivoa kada je indikator isključen, a to je ugao nagiba rada u ovom pravcu (podaci iz Brightway's laboratorije).
*Pomerite priključak za punjenje na gore i postavite mehanizam za sklapanje ispred. Proizvod za poređenje je Xiaomi Električni trotinet 1S.
* Mehanizam za preklapanje ispred. Proizvod za poređenje je Xiaomi Električni trotinet 1S.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

  • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
  • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
  • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
  • Bez obaveznog učešća
  • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
  • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
  • Klijenti od 25 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Glavne karakteristike
Maksimalna brzina 25km/h
Domet 35km
Maksimalni ugao uspona 16%
Snaga motora 300W
Maksimalna snaga 600W
Gume 10"
IP-rating IP54
Kočnice E-ABS sistem prednji točak; isk kočnica dvostrukog dejstva zadnji točak
Baterija
Baterija 7650mAh 275.4Wh
Vreme punjenja približno 5h
Opšte
Dimenzije - rasklopljen 1143x430x1170mm
Težina 17.2kg
Boja Crna
Nosivost 110 kg
Visina vozača 120-200cm
Godine vozača 16-50
Radna temperatura -10°C ~ 40°C
Temperatura skladištenja -20°C ~ 45°C