Xiaomi 65W GaN brzi punjač (Type-A + Type-C) EU

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Brzo punjenje do 65W
  • Ulazni Type-C i Type-A
  • Pogodan za punjenje i laptop računara
  • Istovremeno brzo punjenje na oba ulaza (45W+18W)

65W Brzo punjenje
100% punjenje za 45 minuta. Može da obezbedi snagu punjenja originalnog punjača za Xiaomi 11, koji se može napuniti 100%* za 45 minuta. Napunite iPhone 60% za 30 minuta, obezbedite brzo punjenje* za iPhone 12*, koji se može napuniti do 60% za 30 minuta. Xiaomi 65W GaN brzi punjač pogodan za punjenje laptopa.

Brzo punjenje, a lagani dizajn

Galijum nitrid je novi poluprovodnički materijal, zamenom silicijuma galijum nitridom, GaN punjač postaje manji i lakši nego ikada ranije.

USB-C + USB-A
Snaga Type-C interfejsa može biti do 65W kada se koristi sam, a snaga USB-A interfejsa može biti do 18W. Dvostruki izlazni portovi sa USB-C i USB-A obezbeđuju istovremeno brzo punjenje (45W+18W).

Prenosiv, pogodan za poslovna putovanja
Ultra mala veličina koja se može držati na dlanu. Veličine je samo 79㎝³ i lako stane i u džep.

Podržava PD brzo punjenje, univerzalna kompatibilnost
Kompatibilan sa iPhone iPad, MacBook, Samsung Smartphone PD protokolom za brzo punjenje. Pametna kompatibilnost, podrška za širok spektar pametnih telefona i elektronskih uređaja.

5A visokostrujni kabl uključen
Paket sadrži kabl za prenos podataka Xiaomi Type-C do Type-C, ugrađeni E-Marker čip, podržava struju do 5A, za brže punjenje. Dužina kabla od 1,5m zadovoljava potrebe punjenja u različitim scenarijima.

Napomena: Kompatibilnost je povezana sa modelom laptopa i verzijom softvera, ažurirani softver može uticati na kompatibilnost. Modeli u nastavku su samo za referencu, postoji više podržanih modela laptopova.

* Punjenje iPhone12: potrebno je da bude opremljen kablom za prenos podataka Xiaomi Type-C do Lightning, koji nije uključen u paket i treba ga kupiti zasebno.

100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 5.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 100% (1)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)