Xiaomi Wireless tastatura i miš

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • 104 tastera
  • 2.46GHz wireless prenos
  • Precizni senzor 1000DPI (miš)

Očistite svoj radni prostor bežičnim prenosom od 2,4GHz

Pouzdan bežični prenos od 2,4GHz sa kontinuiranim i stabilnim signalom, smanjujući smetnje signala i pad okvira. Kompaktni bežični nano prijemnik zamenjuje žičane veze, stvarajući uredno radno okruženje.

104 tastera pune veličine za punu funkcionalnost

Klasični dizajn sa 104 tastera i tri zone uključuje sve karakteristike standardne tastature, numeričke tastature i tastera sa strelicama. Ukupan raspored tastera je kompaktan i razuman, što čini kucanje praktičnijim.

Cilindrične kapice za tastere koje odgovaraju vašim prstima

Lagane i tanke pojedinačne kapice za tastere, sa blago zakrivljenim cilindričnim površinama koje odgovaraju vašim prstima i ublažavaju udar. Laserski gravirani znakovi su jasni i oštri, otporni na habanje i napravljeni da traju.

Lagani miš od 60g za neograničeno kretanje

Lagani miš koji se napaja jednom AAA baterijom teži samo 60g (bez baterije), lako se uklanja, oslobađa pritisak prsta i zgloba za dugotrajnu upotrebu.

Čvrsto držanje za stabilnu kontrolu

Srednje veličine, sa udobnim rukohvatom za prirodno pristajanje između dlana i prstiju. Dugmad reaguju i lako se pritiskaju. Simetričan dizajn sa centralnim točkićima za pomeranje za levo i desno ruko.

Plug-and-play, bez drajvera

USB bežični nano prijemnik, nije potrebna instalacija drajvera, plug-and-play. Jedan prijemnik može istovremeno da poveže tastaturu i miša. Kompaktan i lagan. Praktično i efikasno.

*Indikator baterije treperi narandžasto tri sekunde pre nego što se automatski isključi. Ući će u režim pametne uštede energije da biste nastavili sa uobičajenim korišćenjem tastature.

*Svi podaci koji se pominju na ovoj stranici su iz Yuemi Laboratory osim ako nije drugačije naznačeno. Podaci testiranja mogu da variraju u zavisnosti od razlika u okruženju.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Kompatibilnost Windows 10
Priključci 2.4GHz wireless konekcija
Dimenzije Tastatura 436.5 x 127.5 x 27.5mm, miš 113 x 60 x 36mm
Težina Tastatura 500g, miš 60g
Model WXJS01YM
Originalni naziv Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo