Xiaomi Smart zvučnik Lite

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Alexa inteligentna glasovna kontrola
  • Kontrolni centar pametne kuće
  • Podržava AirPlay 2
  • Povezivanje sa više zvučnika

 

 

Alexa razume vaš glas

Alexa je inteligentna glasovna veštačka inteligencija zasnovana na oblaku koja vam omogućava da kontrolišete zvučnik glasovnim komandama. Pustite muziku, saznajte vremensku prognozu ili pojačajte/stišajte zvuk koristeći svoj glas.

Pametno središte vašeg doma

Nakon što su pametni zvučnik i pametni uređaji povezani sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home, aplikacija bi mogla biti sinhrono povezana sa aplikacijom Amazon Alexa. Sve dok je reč, pametni zvučnik se može koristiti za kontrolu raznih pametnih uređaja u kući preko Alexa-e i pomoći vam da kreirate pametan i topao dom.

 

Ogroman izbor muzike na mreži

Strimovanje sa Amazon Music, Spotify, Tuneln i još mnogo toga*. Koristite svoj glas da naterate Alexu da pusti vašu omiljenu pesmu, izvođača ili žanr i uronite u svet zvuka.

Komunicirajte sa Alexom čak i u velikim sobama

Visokokvalitetni mikrofon i napredna AI tehnologija pomažu u smanjenju efekata ambijentalne buke. Sa tehnologijom dubokog učenja veštačke inteligencije, Alexa će postati lakša za korišćenje što više komunicirate sa njim.

 

*Slike na ovoj stranici služe samo u svrhu ilustracije i možda nisu tačan prikaz proizvoda. Parametri proizvoda su samo za referencu. Neki parametri proizvoda mogu da variraju zbog spoljnih faktora kao što su okruženje i razlike u sistemima pametnih telefona. Za detalje pogledajte stvarni proizvod.
*Amazon, Alexa i svi povezani žigovi su zaštitni znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala
*Alexa nije dostupna na svim jezicima i zemljama. Alexa karakteristike i funkcionalnost mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije.
*iOS 11.4 ili noviji, iTunes 12.8 ili noviji ili macOS Catalina ili noviji su potrebni za Apple AirPlay 2.
*Za Spotify Connect je potrebna ažurirana aplikacija i softver uređaja Spotify. Svi uređaji moraju da budu na istoj wi-Fi mreži. Potrebna je Spotify Premium pretplata za Spotify Connect na Xiaomi Smart zvučnik Lite.

Specifikacije

Model
Tip proizvoda Zvučnici
Model 07G
Povezivanje
Bluetooth 5.1
Povezivanje IEEE 802.11 a/b/g/n, 2.4GHz/5GHz, BT 5.1 & A2DP
Tehničke karakteristike
Ugrađen mikrofon Yes
Impedanca s
Izlazni napon 12 V
Frektventni opseg 2.4GHz/5GHz Hz
Dodatne informacije
Komplet uključuje zvučnik,uputstvo za upotrebu, adapter za napajanje
Težina 460g
Dimenzije 142x70x82mm
Dodatne informacije Dugme (Akcija, reprodukcija/pauza, isključivanje zvuka)