Narukvica Xiaomi Smart Band 7 Pro

Dostupan online

Ključne karakteristike:

Upečatljive boje, prefinjeno i sa stilom

Osnovne boje dve narukvice su sastavljene od mirne zelene i sive, dok su prateće petlje svetlije žute i plave za čist, elegantan i prefinjen dizajn.

 

 

Praktičnost i estetika

Silikonski materijal od veganske kože kombinuje sport i stil. Tekstura je prefinjena, a priroda silikona znači da ostaje pogodna za upotrebu u sportskim situacijama.

Ostavlja osećaj udobnosti i po hladnom čak i tokom leta

Silikonski materijal nije samo mekan i pogodan za kožu, već je i otporan na znoj. Hladan i udoban za nošenje, čak i tokom vežbanja i leti.

Dizajn sa kopčama za lako i sigurno pričvršćivanje

Pričvršćivanje narukvice: Poravnajte udubljeni deo kaiša sa glavnim delom narukvice. Čućete zvuk "klik" kada se uspešno poveže.
Uklanjanje narukvice: Jednostavno pritisnite i držite dugme za brzo otpuštanje i drugom rukom povucite kaiš ka spolja.

* Svakodnevna upotreba: Da biste sprečili da kaiš klizi i trlja o kožu, nemojte ga nositi previše opušteno. Ne nosite ga ni previše čvrsto, jer će to izazvati iritaciju kao što je svrab zbog toga što koža ne može da diše. Uklonite kaiš nakon dužeg neprekidnog nošenja da biste omogućili zglobu da se odmori neko vreme. Očistite zglob i kaiš što je pre moguće nakon treninga visokog intenziteta kako biste izbegli ostatke znoja i iritaciju kože. Koristite čistu vodu da operete traku što je pre moguće nakon plivanja; nosite ga ponovo nakon sušenja.
*Slike na ovoj stranici su samo za referencu; stvarna boja i detalji traka mogu se razlikovati.

Specifikacije

Opšte
Tip proizvoda Zamenske narukvice
Kompatibilnost Xiaomi Smart Band 7 Pro
Dužina narukvice 130–205mm
Materijal Silikon
Boja Siva, Zelena
Model M2223AS1
Originalni naziv Xiaomi Smart Band 7 Pro Leather-textured Silicone Strap