Xiaomi Smart Pet fontana

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • 24h sveža čista voda
  • Pametna kontrola preko Mi Home aplikacije
  • 4 stepena filtracije vode

Dovoljno vode za bolje zdravlje kućnih ljubimaca

Xiaomi Smart Pet fontana za kućne ljubimce simulira planinski potok, koristeći kružni vodeni krug kako bi ponudila tekuću vodu sa kiseonikom koja odgovara prirodi kućnih ljubimaca i povećava njihovo interesovanje za vodu za piće.

Četvorostruko duboko filtriranje

Sa četvorostepenim efikasnim dubokim filtriranjem, fine čestice, dlake i zaostali hlor, uključujući jone Ca i Mg koji izazivaju kamen u bubregu, efikasno se presreću i filtriraju, obezbeđujući zdravu i ukusnu vodu koju ljubimci vole da piju.

Tiši protok vode za bolji san

Visina fontane je više puta testirana kako bi se izbegao zvuk prskanja dok privlači kućnog ljubimca. Preusmjeravanje vode je dizajnirano za spor i tih protok, dok nadzemna pumpa može smanjiti rezonanciju. Radna buka se kontroliše unutar 30Db*. Trostepeno utišavanje donosi mirno okruženje.

Potpuno novo rešenje za pametno odgajanje kućnih ljubimaca - Daljinski upravljač Mi Home aplikacije za pametnu interakciju

Automatsko isključivanje za lako dodavanje vode

Podignite ručicu da biste automatski isključili fontanu za dodavanje ili zamenu vode. Fontana nastavlja sa radom kada se poklopac ponovo postavi.

Pojednostavljen dizajn, odvojena strujna i vodena kola - Jednostavno čišćenje bez brige

Električno kolo je skriveno i odvojeno od vodenog kola, dok se rezervoar može očistiti lako i bez napora. Pogledajte savete za čišćenje na dnu za određene korake čišćenja.

Zagarantovan kvalitet sa svakim gutljajem

Fontana je testirana od strane autoritativne agencije za ispitivanje, dok rezervoar za vodu i poklopac su u skladu sa zahtevima za materijale u kontaktu sa hranom*, obezbeđujući čistu, kvalitetnu i bezbednu vodu za kućne ljubimce.

Putujte bez brige dok su potrebe vašeg ljubimca za vodom zadovoljene

Zapremina od 2L zadovoljava potrebe odrasle mačke za vodom u trajanju od 4-7 dana*, dozirajući sigurnu i čistu vodu za vašeg ljubimca, tako da možete mirno putovati na kratkim putovanjima. Poklopac takođe može da skladišti vodu, ispuštajući malu količinu vode za piće u slučaju nestanka struje.

Pažljivi bezbednosni detalji zadovoljavaju različite potrebe

Pametno isključivanje radi sprečavanja praznog hoda, najlonski pleteni kabl za napajanje, podloga protiv klizanja i indikator režima koji se može isključiti preko aplikacije Mi Home/Xiaomi Home.

Saveti za čišćenje

Preporučuje se čišćenje komponenti fontane najmanje jednom nedeljno.

Pogodno za: mačke i male do srednje pse*

*Svi podaci koji se pominju na ovoj stranici su iz laboratorije Maomao Gougou, osim ako nije drugačije naznačeno. Podaci testiranja mogu da variraju u zavisnosti od promena u okruženju.

*Preporučuje se da se fontana čisti najmanje jednom nedeljno (uključujući rezervoar za vodu, poklopac, ležište filtera, pumpu za vodu i sunđer filtera za pumpu za vodu) i promenite svu vodu kako biste sprečili nakupljanje taloga u filteru i izbegli pogoršanje kvaliteta vode i protok.
*Prilikom čišćenja nemojte koristiti toplu vodu, posebno ključalu vodu.
*Zbog visoke vlažnosti u proleće i leto, trebalo bi da čistite rezervoar za vodu, poklopac, otvor za filter, filter pumpe za vodu, pumpu za vodu i druge komponente najmanje jednom nedeljno kako biste sprečili razmnožavanje komaraca.
*Radna buka fontane je manja od 30dB; šifra izveštaja o inspekciji: WTS2019-26209. Organizacija za testiranje: CVC Certification & Testing Co., Ltd.
*Podaci testa izračunati su na osnovu 5kg odrasle mačke koja pije 200ml vode dnevno, ukupno pribl. 1400ml za sedam dana. Stvarne potrebe za vodom mogu se razlikovati zbog objektivnog okruženja, rase kućnog ljubimca, starosti, zdravstvenog statusa i navika ponašanja.
*Fontana je pogodna za odrasle pse visine ramena do 40cm.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Ulazni napon 5.9V⎓1.0A
Temperaturni opseg 4 - 40°C
Snaga 5.9W
Dodatne informacije Radna vlažnost 10%–90% RH
Opšte
Dužina kabla 1.5 m
Kapacitet 2l
Težina 3kg
Dimenzije 191 x 191 x 177mm
Model XWWF01MG
Originalni naziv Xiaomi Smart Pet Water Fountain
100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 5.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 100% (1)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)