Xiaomi kabl za zaključavanje

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Petocifreni kod
  • 1200mm čelični kabl

Minimalistički dizajn, prenosiv i zgodan

Napravljen za Xiaomi Električne skutere, ima minimalistički, kompaktan i lagan dizajn sa gumenom spoljašnjom oblogom za dodatnu udobnost.

Petocifreni kod — za povećanu bezbednost

100.000 mogućih kombinacija cifara za do 10 puta veću* sigurnost od normalne četvorocifrene šifre. Funkcija resetovanja koda je podvrgnuta 5000 ciklusa testiranja* kako bi se osigurali najviši standardi izdržljivosti.

Glava za zaključavanje od legure cinka, izdržljiva i otporna na rđu

Cilindar brave i šipka su napravljeni od legure cinka i tretirani su posebnim premazom protiv rđe.

Kako koristiti kabl za zaključavanje

*5-cifreni kodovi imaju 100.000 mogućih kombinacija, dok 4-cifreni kodovi imaju samo 10.000 kombinacija. Dakle, 5-cifreni kodovi imaju 10 puta veći broj kombinacija od standardnih 4-cifrenih kodova.
*Kada je kodni točak poravnat i otključan, glava za zaključavanje je odvojena i zatim ponovo pričvršćena, a točak za kodiranje se okrenuo za 360° da bi se završio jedan testni ciklus. Brava je zatim testirana na određeni broj ciklusa, pokazujući radni vek od najmanje 5000 ciklusa bez gubitka funkcionalnosti.
*Brava je bila pričvršćena oko dve okrugle metalne šipke prečnika 25mm, sa glavom brave ravnomerno postavljenom između obe šipke. Zatim je korišćen tester za zatezanje da se primeni napetost do određene vrednosti.
*Kada je zaključana, brava može izdržati zateznu silu od 1500N bez gubitka funkcionalnosti.
*REACH Regulation(EC) No.1907/2006 Annex XVII, unos 20 i dopuna Commission Regulation (EU) No.276/2010 (ranije poznata kao 2009/425/EC)
*Xiaomi i njegove filijale neće biti odgovorni za bilo kakve gubitke u vezi sa skuterom koji su rezultat oštećenja brave ili vandalizma.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Dimenzije 12 × 1200 mm (prečnik × dužina)
Težina 270g
Materijal ABS, TBE, legura cinka, PP, PVC
Boja Crna
Model XMCS01TT
Originalni naziv Xiaomi Electric Scooter Cable Lock