Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Bluetooth 5.0
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Dual Audio

Kompaktan, prenosiv i lagan

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik je dovoljno mali da ga možete nositi u torbi ili držati na dlanu. Zvučnik teži svega 185g tako da ga možete poneti bilo gde, a da se ne osećate opterećeno.

Sofisticirani dizajn krije sve osim dinamičnog zvuka

Kompaktan, ali moćan dizajn unutrašnjosti omogućava zvučniku da reprodukuje muziku sa fantastičnim kvalitetom zvuka za maksimalno uzbuđenje i uživanje.

Moćni magneti pružaju visoku osetljivost i realne detalje. Kandaska duga vlakna omogućavaju odgovarajuće prigušivanje za jasan i prirodan zvuk. Pasivni radijator poboljšava duboke basove i reprodukciju niskih frekvencija za bolju teksturu zvuka.

IP67

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik je ocenjen na nivou 5 za otpornost na prašinu i vodu, što znači da su unutrašnje komponente zaštićene od znoja, kiše i prašine, tako da možete da se osećate bezbedno noseći ga bilo gde. 

Vreme neprekidne reprodukcije: 10 sati (volume 60%)

Opremljen baterijom velikog kapaciteta 2000mAh, može da pušta muziku do 10 sati kada je potpuno napunjen. Više snage i duže trajanje baterije znači više uživanja!

Jasniji zvuk za bolje razgovore

Odgovarajte i prekidajte pozive jednim dodirom i uživajte u čistom, prirodnom zvuku tokom poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu sa velikom osetljivošću.

Dual audio za stereo zvuk

Mi Prenosivi Bluetooth zvučnik podržava bežičnu stereo vezu. Ovo vam omogućava da kombinujete dva zvučnika u bežičnu stereo konfiguraciju, pri čemu dva zvučnika služe kao desni i levi zvučni kanal, za impresivnije iskustvo slušanja. 

Dvostruka audio veza zahteva da oba povezana uređaja imaju ovu mogućnost. Za najbolje bežično stereo iskustvo preporučuje se postavljanje dva povezana zvučnika na 0,5 do 1,2 metra.

Bluetooth 5.0 za brze i stabilne veze

Uživajte u bežičnoj slobodi uz integrisani Bluetooth 5.0 čip koji obezbeđuje kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja, stabilan signal, veliku brzinu prenosa i moćno ublažavanje smetnji.

Uključivanje/isključivanje napajanja: pritisnite taster za napajanje 2 sekunde

Povezivanje: U isključenom stanju, držite pritisnuto dugme za napajanje 2 sekunde, zvučnik je uključen, plava lampica treperi, potražite Bluetooth uređaj i povežite se. Nakon uspešnog povezivanja, plava indikatorska lampica svetli.

Da biste odgovorili/prekinuli poziv: pritisnite dugme za napajanje

Za isključivanje mikrofona/bežične stereo veze: pritisnite dugme za napajanje dva puta

Da biste reprodukovali/pauzirali muziku: pritisnite dugme za napajanje

Za resetovanje: Ako zvučnik ima problema sa zvukom, Bluetooth-om ili punjenjem, pritisnite i zadržite dugme za napajanje 12 sekundi, a narandžasta indikatorska lampica će ostati upaljena 1 sekundu da bi dovršila resetovanje zvučnika.

Specifikacije

Model
Tip proizvoda Zvučnici
Model XMYX04WM
Povezivanje
Bluetooth 5.0
Tehničke karakteristike
Baterija 2000 mAh
Domet 10 m
Ugrađen mikrofon Yes
Snaga 4 w
Trajanje reprodukcije 10 h
Dodatne informacije
Težina 185g
Dimenzije 86 x 86 x 45 mm
Dodatne informacije IP67; Punjenje preko USB type-C
100%

kupaca preporučuje ovaj proizvod

Prosečna ocena: 5.00 Ukupno: 1 recenzija i ocena
5 stars 100% (1)
4 stars 0% (0)
3 stars 0% (0)
2 stars 0% (0)
1 star 0% (0)