Zamenska narukvica za Xiaomi Watch S1 Active

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • Kompatibilna sa Xiaomi Watch S1 Active

Udobana i lagana
Narukvica je dizajnirana da neprimetno prati oblik zgloba umesto da se drži za njega, tako da ćete često zaboraviti da sat nosite, čak i kada se znojite prilikom treninga.

Porozni i prozračni dizajn
Cirkulacija vazduha je laka, pomaže da se osuši znoj prilikom treninga i svakodnevnih aktivnosti, oslobađajući vas od poznatog osećaja lepljivosti.

Pogodno za svakodnevno nošenje
Višestruki dizajni kopči čine ovaj kaiš svestranim. Bez obzira na to da li se bavite sportom ili se odmarate kod kuće, dizajn kopče sa dvostrukim krugom će sigurno čuvati vaš sat.

* Svakodnevna upotreba: Da biste sprečili da kaiš klizi i trlja o kožu, nemojte ga nositi previše opušteno. Ne nosite ga ni previše čvrsto, jer će to izazvati iritaciju kao što je svrab zbog toga što koža ne može da diše. Uklonite sat nakon dužeg neprekidnog nošenja da biste omogućili ručni zglob da se odmori. Očistite svoj zglob i kaiš za sat što je pre moguće nakon treninga visokog intenziteta kako biste izbegli ostatke znoja i iritaciju kože. Koristite čistu vodu da operete kaiš sata što je pre moguće nakon plivanja..
*Slike na ovoj stranici su samo za referencu; stvarna boja i detalji traka mogu se razlikovati.

Specifikacije

Opšte
Tip proizvoda Zamenske narukvice
Kompatibilnost Xiaomi Watch S1 Active
Dužina narukvice 258,9 mm (uključujući sat); Podesiva dužina 160mm-220mm
Materijal Najlon, Silikon
Boja Narandžasta, Plava, Žuta
Model M2121AS1
Originalni naziv Xiaomi Watch S1 Active Strap