Xiaomi Električni trotinet 3 Lite

Dostupan online

Rata već od 2250 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Xiaomi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
  • Maksimalna brzina: 25km/h
  • Domet: 20 km
  • Maksimalna snaga 300 W

Brza vožnja i lako prelaženje uspona

Tanji okvir pruža iste snažne performanse, ali sa manje opterećenja na telu, dajući trotinetu povećanu brzinu i sposobnost penjanja za brzo, stabilno i lagano putovanje.

3 slobodno podesive postavke prenosa kako bi se zadovoljile različite potrebe vožnje

Prebacite se između 3 režima napajanja — pešački, standardni i sportski — da biste zadovoljili različite potrebe, poput velike brzine putovanja ili produženog trajanja baterije.

Visokokvalitetna litijumska baterija, do 20 km udaljenosti

Visokokvalitetna litijumska baterija je prošla 36 rigoroznih testova i kada je potpuno napunjena ima domet od 20 km, što je dovoljno za sve potrebe putovanja na kratke udaljenosti. Istovremeno, BMS inteligentno pruža sveobuhvatnu zaštitu baterije.

Minimalistički upravljač u obliku slova T sa kompaktnim izgledom i osećajem

Pojednostavljeni dizajn upravljača stvara vizuelni osećaj minimalizma i lakoće. Prednje svetlo se takođe pomera nadole kako bi se smanjila težina na vrhu i oslobodio prostor za veću instrument tablu, optimizujući korisničko iskustvo na ekranu.

Integrisani ekran za jasne informacije na prvi pogled

Prethodno podeljene oblasti prikaza su integrisane u jedan displej* sa minimalističkim rasporedom, za bolje i sažetije vizuelno iskustvo.

Znatno poboljšana vidljivost ekrana tokom vožnje

Redefinisan korisnički interfejs* sa jasnijim oblastima informacija, istaknutim informacijama o brzini i ikonizovanom statusnom trakom baterije. Instrument tabla je sada mnogo lakša za čitanje čak i kada se vozite po neravnim putevima.

Smele šeme boja, točak u vintage stilu

Šeme boja su smele i mladalačke, mešaju crno ili belo sa crvenim ukrasima. U isto vreme, na točak je dodat poklopac gume da bi mu dao starinski, ali moderan izgled.

* Maksimalna brzina 25km/h: U uslovima sobne temperature (25±5)°C i prosečne brzine vetra ≤3m/s, na električnom skuteru testiranom sa 50% nivoa baterije, podešenom na Sportski režim, ubrzanim u pomoćnoj zoni za vožnju i održavajući maksimalnu brzinu pri dostizanju testne oblasti, maksimalna brzina u testnoj oblasti je bila 25km/h mereno tahometrom ili Bluetooth-om i instrument tablom. 

*Maksimalna brzina može da varira u zavisnosti od zemlje u zavisnosti od lokalnih propisa.
* Domet od 20km: prema testovima Kineskog nacionalnog centra za testiranje i inspekciju radio i TV proizvoda, sa punim nivoom baterije i opterećenjem vozila od 75kg lǔ5 kg, sa trotinetom koji se kreće konstantnom brzinom od 15km/h na ravnom putu sve dok se brzina vozila nije značajno smanjila tako da nije moglo da se kreće, izmereni domet je bio preko 20km. Izveštaj broj: OTA1-20220604.
* Pešački režim 6km/h: Pod istim uslovima testa kao i za maksimalnu brzinu, izmerena maksimalna brzina električnog trotineta u režimu Pešak bila je 6km/h.
* Standardni režim 15km/h: Pod istim uslovima testiranja kao i za maksimalnu brzinu, izmerena maksimalna brzina električnog trotineta u Standardnom režimu bila je 15km/h.
* Legura aluminijuma visoke čvrstoće: legura aluminijuma 6061, testirana na tvrdoću i zatezne performanse prema standardu GB/T6892-2015.
* Sposobnost penjanja na nagibu od 14%: Kada vozite trotinet sa ukupnim opterećenjem 75kg±5kg i nivoom baterije 70%±10% uz rampu od 10m od dna pri 15km/h, vozilo može da se kreće stabilno po rampi, bez zastoja ili nestanak struje tokom testa, i mora izaći sa vrha rampe brzinom većom od 6 km/h. Zahtev usaglašenosti: sposobnost penjanja na nagibu veća od 13%. Izveštaj broj: OTA1-20220604.
* Metoda ispitivanja nazivne snage 300W: očitavanje snage uzeto sa dinamometra u skladu sa 5.2.1 KB/T 2946-2020, pri nazivnom obrtnom momentu od 4,8N.m. Zahtev za usaglašenost: 250W±20W. Izveštaj broj: OTA1-20220604.
* Tanji okvir i šire gazište u poređenju sa referentnim proizvodom Mi Electric Scooter Essential.
* Redefinisan korisnički interfejs i integrisani ekran u poređenju sa referentnim proizvodom Mi Electric Scooter Essential.
* Port za punjenje je pomeren nagore, a mehanizam za sklapanje pomeren napred u poređenju sa referentnim proizvodom Mi Electric Scooter Essential.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Xiaomi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

  • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
  • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
  • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
  • Bez obaveznog učešća
  • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
  • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
  • Klijenti od 21 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Glavne karakteristike
Maksimalna brzina 25km/h
Domet 20km
Maksimalni ugao uspona 14%
Režim rada Pešački režim 6km/h; Standardni režim 15km/h; Sportski režim 25km/h
Snaga motora 300W
Maksimalna snaga 300W
Gume 8.5" pneumatske gume
Materijal kućišta Aluminijumska legura
IP-rating IPX4
Kočnice E-ABS sistem
Baterija
Baterija 5200mAh 187Wh
Vreme punjenja 4,5 sata
Opšte
Dimenzije - rasklopljen 1105x430x1137mm
Težina 13kg
Boja Crna
Nosivost 100 kg
Visina vozača 120 do 200cm
Godine vozača 16 do 50 godina
Dodatne informacije BHR5388GL(Crni) BHR5389GL(Beli)