Xiaomi Prenosiva pumpa 2

Dostupan online

Ključne karakteristike:
  • 25% brže pumpanje guma od prethodne generacije
  • Podržava do 150psi
  • 6 standardnih režima
  • 3 adaptera za ventil

Kompresor vazduha nove generacije sa većim performansama

U poređenju sa Xiaomi prenosivom električnom pumpom 1S, detalji su optimizovani, unutarnja struktura je redizajnirana, sa otprilike 25% bržom brzinom naduvavanja, značajan korak napred.

Poboljšana za do 25%

Brža i bolja pomoć sa visokonaponskim magnetnim motorom, pumpa ima ubrzanje brzine od 25%. Može napuniti praznu gumu za samo 8 minuta*, uz snažne performanse naduvavanja.

Poboljšane performanse naduvavanja

Napumpajte deset guma kad je potpuno pumpa napunjena. Nadograđena hardverska oprema znači poboljšanu energetsku efikasnost. Kada je potpuno napunjena, kontinuirano možete dopumpati deset guma* ili potpuno napumpati dve prazne gume*, čineći rutinsko održavanje jednostavnim i lakim.

Visokoprecizni cilindrični blok - Podržava do 150psi

Visokoprecizni liveni cilindar od 19mm, može postići pritisak naduvavanja do 150psi. Potrebno je samo 86 sekundi* da napunite biciklističku gumu visokim pritiskom.

Tačan prikaz trenutnog pritiska u gumama

Postavite željenu vrednost pritiska ili izaberite prethodno postavljeni režim za naduvavanje jednim dugmetom. Automatski zaustavlja naduvavanje kako biste bili oslobođeni potrebe za praćenjem, radi veće jednostavnosti upotrebe. Senzor pritiska u vazduhu koristi digitalni čip, sa tačnošću očitavanja pritiska u gumama do ±1 psi*.

Novi brzi priključni adapter za ventil za vazduh

Brza instalacija bez prljanja ruku. Novo dodat brzi priključni adapter za ventil za vazduh omogućava vam laku i brzu instalaciju ventila za vazduh.

Xiaomi Prenosiva pumoa 2 je teška samo oko 490g*, jednostavana je po dizajnu i praktičana za putovanje i nošenje. Stavite je u ranac, u kasetu u automobila ili u fioku kod kuće. Kompaktana, elegantana i ne zauzima mnogo prostora.

*Kada je potpuno napunjen na temperaturi okoline od 25°C±2°C, uređaj može da naduva jednu automobilsku gumu 205/55 R16 na pritisak od 2,5 bara sa pritiska od 0 bara za približno 8 minuta.
*Kada je potpuno napunjen na temperaturi okoline od 25°C±2°C, uređaj može ponovo naduvati automobilske gume od 10, 205/55 R16 do pritiska od 2,5 bara sa pritiska od 2,0 bara. Svakoj gumi je potrebno oko 2 minuta za ponovno naduvavanje.
*Kada je potpuno napunjen na temperaturi okoline od 25°C±2°C, uređaj može da naduva najmanje 2 automobilske gume 205/55 R16 na pritisak od 2,5 bara od pritiska od 0 bara.
*Na temperaturi okoline od 25°C±2°C, ako je naduvani predmet guma za drumski bicikl od 700c, biće potrebno oko 86 sekundi u proseku da se naduva sa pritiska od 0 psi na pritisak od 120 psi.
*Mi prenosivi električni vazdušni kompresor je precizan do ±2psi u detekciji pritiska u gumama; tačnost Xiaomi Prenosiva pumpa 2 je nadograđena na ±1psi.
*Približna težina Xiaomi Prenosiva pumpa 2 od 490g odnosi se na težinu samog uređaja, isključujući adapter ventila, igličasti ventil, adapter za vazdušni ventil koji se brzo povezuje i torbicu za skladištenje.
*Xiaomi Prenosiva pumpa 2 ne dolazi sa adapterom za napajanje kao standard.
*Svi podaci na ovoj stranici su sa HOTO laboratorije, osim ako nije drugačije naznačeno. Zbog različitih okruženja, stvarni proces upotrebe može biti malo drugačiji.

Specifikacije

Glavne karakteristike
Snaga 5V ⎓ 2A
Priključci Tip-C
Vreme punjenja ≈ 3 sata
Baterija Lithium-ion 2000mAh (14.4Wh)
Opšte
Boja Crna
Dimenzije 123 x 75.5 x 45.8mm (uređaj), 200mm (crevo)
Težina ≈ 490g
Radna temperatura -10°C to 45°C
Dodatne informacije Pritisak inflacije: 0.2–10.3bar/3–150psi;