Mi Električni trotinet Pro 2

Proizvod nije dostupan
Pogledajte slične proizvode u kategoriji Trotineti.

Mi Električni trotinet Pro 2 je jedan od najsnažnijih električnih trotineta koji ćete trenutno naći i jedan je od najmoćnijih Xiaomi modela.

Jednostavan je za upravljanje i zahvaljujući svom dizajnu lako se može preklopiti za 3 sekunde!

Ovaj model ima visokokvalitetni motor snage 300W, u zavisnosti od prevezenog tereta, uslova okoline i stanja baterije omogućava maksimalnu brzinu od 25 km/h. 

Savršena kombinacija lepog i korisnog, odvešće vas na još dalje destinacije. Mi Električni trotinet Pro 2 odlikuje litijumska baterija od čak 12400 mAh - jedna od najvećih baterija koju ćete trenutno naći. Neverovatna baterija vam omogućava da pređete 45 km uz jedno punjenje.

Telo trotineta je napravljeno od aluminijumskog materijala koji se koristi u vazduhoplovnoj industriji, male gustine, ali velike izdržljivosti. Sa procenjenom težinom od 14.2kg, ovaj trotinet možete bez problema nositi svuda sa sobom.

Nova generacija 8.5” pneumatskih točkova

Prosečan životni vek trajanja točkova od 8.5” je povećan i do 3 puta. Osim što obezbeđuju fluidnu i udobnu vožnju na ravnim putevima, takođe pružaju maksimalnu udobonost i na neravnim putevima kao što su šljunak, zemljani putevi i trava. Prednje svetlo od 2W efektivno poboljšava bezbednost noćne vožnje. Kada se upali prednje svetlo, automatski će se upaliti i zadnje. Kada pritisnite kočnicu, zadnje svetlo će treperiti kako bi dao signal i upozorenje pešacima i vozilima iza vas.

Lako birajte između tri režima brzine

Kada žurite na posao, pritisnite S da biste išli brže. Kada uživate u laganoj vožnji, pritisnite D za standardni režim brzine i kada prolazite kroz gužvu pešaka, pritisnite režim za pešake da biste išli sporije. Na najbolji način prilagodite brzinu okruženju, tako što ćete duplim pritiskom na dugme za paljenje menjati između ovih režima, lako i jednostavno.

Režim za pešake 0-5km/h; Standardni režim 0-20km/h; Sportski režim 0-25km/h

Multifunkcionalna komandna tabla

Prikazuje vam 8 različitih informacija u realnom vremenu: brzinu, režim brzine, snagu i ostale informacije o vožnji.

Mi Električni trotinet PRO 2 možete povezati sa Mi Home aplikacijm preko Bluetooth-a, da biste otkjučali ili zaključali trotinet, pratili podatke o vožnji (kilometraža, brzina, nivo baterije, itd.) i da biste podesili sva potrebna podešavanja.

 

Specifikacije

Glavne karakteristike
Maksimalna brzina 25 km/h
Domet 45 km
Režim rada Režim za pešake 0-5km/h; Standardni režim 0-20km/h; Sportski režim 0-25km/h
Motor Brushless DC
Snaga motora 300 W
Maksimalna snaga 600 W
Gume 8.5” pneumatske gume
Materijal kućišta Aluminijum
IP-rating IP54
Kočnice E-ABS i kočioni disk
Baterija
Baterija Li-ion 12400 mAh
Voltaža 37V
Maksimalna voltaža 42V
Životni vek Do 500 punjenja zadržava snagu do 70%
Vreme punjenja 8-9 sati
Opšte
Dimenzije - rasklopljen 1130 x 430 x 1180 mm
Dimenzije - sklopljen 1130 x 430 x 490 mm
Težina 14.2 kg
Boja Crna
Nosivost 100 kg
Visina vozača 120 – 200 cm
Godine vozača 16-50
Radna temperatura -10°C do 40°C
Temperatura skladištenja -20°C do 45°C
Dodatne informacije FBC4025GL; Nagibnost: 20%; Svetla se nalaze napred, sa obe strane i pozadi, kako bi naglasila vidljivost noću i osigurala vam bezbednu noćnu vožnju.