Mi True Wireless Earphones 2

Dostupan online

Ključne karakteristike:

Wireless slušalice

  • Povezivanje: Bluetooth 5.0
  • Impedansa: 32Ω
  • Domet: 10m

 

Osetite slobodu muzike uz slušalice Mi True Wireless Earphones 2! Prikladna kontrola jednim prstom osigurava brzi pristup omiljenim pesmama, jednostavno uparivanje i izvrsni kvalitet zvuka.

Mi True Wireless Earphones 2 - Muzika bez ograničenja

Vrhunski zvuk sa jasnim basom
Detaljan zvukMi True Wireless Earphones 2 odlikuju 14,2mm veliki zvučnici s velikom kompozitnim dinamičkim kalemom. Bas je pun i dubok, srednji opseg mekan i prirodan, dok su zvukovi visokih frekvencija svetli i jasni. Jasniji i prefinjeni zvuk, pun detalja.

Brzo i automatsko pop-up uparivanje*Mi True Wireless Earphones 2 prilagođene su MIUI operativnim sistemima.
Nakon prve veze, kada otvorite kućište za punjenje, automatski će se otvoriti pop-up prozor za Bluetooth uparivanje.
Povezivanje je lakše i možete proveriti jačinu slušalica i kućišta za punjenje. Brzo, automatsko uparivanje, nije potrebno vreme čekanja.
 

Regulisanje buke iz okruženja za kristalno čiste pozive

Ne morate brinuti o smetnjamaDvostruki mikrofon koristi integrisanu tehnologiju za smanjenje šuma u okolini, koja će takođe osigurati i bolje prepoznavanje glasa i visok kvalitet zvuka.

LHDC Bluetooth zvuk visoke rezolucije

LHDC Bluetooth tehnologija visoke rezolucije postiže gotovo savršene performanse i kvalitet zvuka.

LHDC

*LHDC format je podržan samo na određenim modelima pametnih telefona.

 

Detekcija korišćenja u ušima koju pokreću ugrađeni optički senzori
Izvadite i zaustaviteUgrađeni infracrveni senzor može otkriti nosite li slušalice u ušima u stvarnom vremenu. Čuje se kad ih ubacite, a reprodukcija će se automatski zaustaviti kad ih uklonite. Bez obzira gledate li film ili slušate muziku, nećete propustiti nijednu notu.

Brzo punjenje, dug radni vek baterije *Slušalice se automatski pune u kućištu za punjenje. I komplet i kućište za punjenje podržavaju brzo punjenje, što će osigurati potpuno punu bateriju u roku od jednog sata. Reprodukcija traje oko četiri sata. Kada se koristi sa futrolom za punjenje, celokupni život baterije može biti i do 14 sati. Dugo trajanje baterije omogućava da vaša muzika ostane duže s vama.

1h | napunjeno
4h | jednokratna upotreba
14h | reprodukcija muzike

Bluetooth 5.0 * mikročip
Stalan protok

Sa mikročipom Bluetooth 5.0 * dobićete stabilniju bežičnu vezu, veće brzine prenosa i jaču kompatibilnost, što će vam doneti kvalitetan zvuk i jasnije iskustvo razgovora.

 

Moderan dizajn udoban za nošenjeModeran dizajn bolje pristaje ušnom kanalu za veću udobnost i stabilnost. Zaustavite svoju muziku kako biste komunicirali s ljudima oko vas, bez potrebe za uklanjanjem slušalica. Jedna slušalica teži samo 4,5g, kompaktna je i lagana, što je čini lakšom i udobnijom za nošenje.

 

Zaista bežična, neograničena slobodaKoristi bežični dizajn i povezuje levo i desno uvo za bežični stereo zvuk. Nemojte biti ograničeni, možete koristiti jednu ili obe slušalice, kako bi zadovoljili različite potrebe.

 

 

* Prvo povezivanje mora biti završeno ručno u Bluetooth postavkama vašeg pametnog telefona. Bluetooth funkcija uređaja treba biti uključena kao uobičajena kako bi se uspostavila automatska veza.

* Pop-up funkcija za uparivanje radi samo na određenim modelima Mi / Redmi pametnih telefona sa instaliranom najnovijom MIUI verzijom. Više modela će biti podržano nakon ažuriranja softvera.

* Test izdržljivosti: Slušalica je potpuno napunjena, volumen je došao do 100% (smartphone), vreme korišćenja može doći do 4 sata. Kada se slušalice i paket za punjenje potpuno napune, muzika se može neprestano puštati oko 14 sati. Specifična vremena upotrebe mogu varirati zavisno od uslova upotrebe.

* Da biste zaštitili sluh, preporučuje se da skinite slušalice svakih 30 minuta, tako da vam se uši odmore.

* Izvor podataka o izdržljivosti baterije: Shenzhen MORLAB Communications Technology Co., Ltd. Izvještaj br.: SZ19070223A01.

* Zbog prirode Bluetooth slušalica, elektromagnetske smetnje u određenim područjima mogu prekinuti vezu. Zbog prirode bežične tehnologije, audio i video signali mogu se usporiti kada uređaj obavlja funkcije prikaza i emituje Bluetooth audio signale.

* Prilikom punjenja, proverite je li otvor za punjenje bez vlage ili stranih stvari.

Specifikacije

Model
Model TWSEJ06WM
Tip proizvoda Slušalice
Povezivanje
Funkcije Kontrola na dodir, Automatsko uključivanje i uparivanje, Mogućnost korišćenja jedne slušalice, Podrška za AAC tehnologiju
Dužina kabla / m
Povezivanje BLE / HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Bluetooth 5.0
Tehničke karakteristike
Osetljivost slušalica / dB
Frektventni opseg 20-20000 Hz
Trajanje reprodukcije 4 h
Impedanca 32
Izlazni napon 5.2 V
Ugrađen mikrofon Yes
Domet 10 m
Baterija 410 mAh
Dodatne informacije
Komplet uključuje Kućište za punjenje x1 ; Leva i desna slušalica x1 ; Type-C kabl za punjenje x1 ; Korisnički priručnik x1