Xiaomi FlipBuds Pro

Nema na stanju

Rata već od 1057 RSD mesečno na 24m
Kupovina na rate isključivo u Mi Store prodavnicama putem Addiko automatik kredita. Više informacija
Ključne karakteristike:
 • Do 40dB poništavanje buke
 • 11mm super balansirani zvučnik
 • Qualcomm® QCC5151
 • Dvostruko povezivanje
 • Režim transparentnosti

Moćan ANC za hibridno aktivno poništavanje buke do 40dB
Opremljen moćnim nezavisnim ANC procesorom, koji donosi mogućnost hibridnog poništavanja buke do 40 dB. Birajte između kancelarijskog, dnevnog i avionskog režima i dobijate najbolje slušno iskustvo za svaku situaciju. Stvarni efekat varira u zavisnosti od veličine uha korisnika, odabranih čepića za uši, strukture ušnog kanala, držanja, žvakanja, vežbanja i drugih uslova.

Dvostruki režim transparentnosti
Budite svesni svog okruženja uz Xiaomi FlipBuds Pro. U režimu transparentnosti, možete komunicirati sa okolinom bez vađenja slušalica. Takođe podržava poboljšanje glasa kako bi frekvencije glasa bile jasne, što olakšava ćaskanje sa prijateljima u bučnim okruženjima.

Oseti magiju i zadivljujući zvuk uz Xiaomi FlipBuds Pro

Super balansirani zvučnik od 11 mm nudi oštre visoke tonove, delikatne srednje i duboke basove kako bi pružio impresivno i uzbudljivo zvučno iskustvo.

Uživaj uz muziku bez čekanja
Brzo punite 5 minuta i možete da slušate muziku 2 sata*. Potpuno napunite slušalice u kućištu za samo 35 minuta*. Futrola podržava Qi bežično punjenja i kompatibilan je sa više uređaja za punjenje*.

Okret za uspešno povezivanje povezali
Otvorite kućište blizu Xiaomi telefona i dodirnite iskačući prozor MIUI da biste uparili. Kada se upare, drugi Xiaomi telefoni povezani sa vašim Mi nalogom automatski će prepoznati vaše slušalice*. Slušalice se mogu povezati na dve platforme kao što su Android, iOS i Windows u isto vreme. Radite na laptopu bez propuštanja telefonskog poziva.

Fina izrada,elegantan izgled
Eksterijer je prošao proces nano-NCVM premaza visokog sjaja, čime se dobija reflektujuća površina i aerodinamičan dizajn, nudeći vrhunsku teksturu i prijanjanje.

Slušajte muziku zajedno sa još jednom osobom

Dva seta slušalica mogu istovremeno da se povežu na jedan uređaj tako da možete da uživate u pesmama, podkastovima i filmovima zajedno.

Pronađite svoje slušalice
Koristite telefon da aktivirate mikro zvučnike slušalica. Zvuk iz zvučnika će vam pomoći da lako locirate izgubljene slušalice u dometu bluetooth veze.

* Režim transparentnosti je podrazumevani, a režim „Poboljšaj glas“ može da se uključi u MIUI Bluetooth podešavanjima.

* Podaci o punjenju slušalica i trajanju baterije dolaze iz Xiaomi Lab-a:
Kada su slušalice isključene zbog prazne baterije, nakon punjenja u trajanju od 5 minuta, sa isključenim aktivnim poništavanjem buke, 50% jačine zvuka, AAC format, slušalice mogu da puštaju muziku 2 sata.
Kada su slušalice potpuno napunjene, sa isključenim aktivnim poništavanjem buke, 50% jačine zvuka, AAC format, slušalice mogu da puštaju muziku do 7 sati. Kada su slušalice potpuno napunjene i kutija za punjenje potpuno napunjena, ukupan vek trajanja baterije tokom puštanja muzike je oko 28 sati;
Kada su slušalice potpuno napunjene, sa uključenim aktivnim poništavanjem buke, 50% jačine zvuka, AAC format, slušalice mogu da puštaju muziku do 5 sati. Kada su slušalice potpuno napunjene i kutija za punjenje potpuno napunjena, ukupan vek trajanja baterije tokom puštanja muzike je oko 22 sata.
Stvarni vek trajanja baterije će varirati u zavisnosti od faktora kao što su jačina zvuka, izvor zvuka, smetnje u životnoj sredini, karakteristike proizvoda i navike korišćenja.
Kada su slušalice isključene zbog prazne baterije, na sobnoj temperaturi od 25°C, kutija za punjenje ima nivo baterije više od 40% ili se puni pomoću kabla za prenos podataka, slušalice su potpuno napunjene nakon punjenja u kutiju za punjenje nakon 35 minuta. Na stvarno vreme punjenja utiču temperatura, skladištenje baterije i varijacije u navikama korisnika.

*Baza za bežično punjenje prikazana na slici nije uključena u paket i mora se kupiti posebno.
*Da biste aktivirali ovu funkciju, bluetooth sinhronizacija u oblaku mora biti uključena u Ksiaomi cloud servisu.
*Možete da testirate pristajanje čepova za uši u MIUI Bluetooth podešavanjima. Rezultati testa su samo za referencu. Zapravo, mogu postojati razlike zbog objektivnih faktora kao što su veličina ušiju, odabrani čepići za uši, struktura ušnog kanala, držanje, itd., pogledajte stvarno korisničko iskustvo.
*Operacija pokreta može se konfigurisati u MIUI Bluetooth podešavanjima.
*Funkcija deljenja zvuka trenutno podržava Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11i, a trenutno se prilagođava više modela.
*Možete da aktivirate alarm za slušalice da biste pronašli izgubljene slušalice u MIUI Bluetooth podešavanjima. Slušalice ne podržavaju spoljni zvuk kada se nalaze u kućištu za punjenje.
*Uverite se da nema tečnosti ili stranih materija u priključku za punjenje prilikom punjenja.
*Ikona funkcije u vezi sa slušalicama na stranici je šematski dijagram. Parametri proizvoda su samo za referencu. Neki parametri proizvoda mogu da se promene zbog promena spoljnih faktora kao što su okruženje i razlike u sistemu mobilnih telefona.

Kredit kalkulator

Addiko Automatik kredit za kupovinu robe u Mi Store prodajnim objektima

Mi Store i Addiko banka nude mogućnost kupovine robe sa periodom otplate od 6 do 24 mesečnih rata.

Šta je Addiko Automatik kredit?

 • Potrošački kredit namenjen za kupovinu uređaja
 • Period otplate od 6 do 24 mesečne rate
 • Iznos od 10.000 RSD do 90.000 RSD
 • Bez obaveznog učešća
 • Mogućnost prevremene otplate kredita bez naknade
 • Odobrenje kredita je moguće bez Administrativne zabrane, samo uz ličnu kartu.
 • Klijenti od 18 do 75 godina (poslednja rata mora da se isplati pre navršenih 75 godina života)

Detaljnije i reprezentativni primer

Specifikacije

Model
Model BHR5114GL
Tip proizvoda Bežične slušalice
Povezivanje
Funkcije Kontrola na dodir, Automatsko uključivanje i uparivanje, Transparentni režim
Dužina kabla / m
Bluetooth 5.2
Tehničke karakteristike
Osetljivost slušalica 40 dB
Trajanje reprodukcije 7 - 28 h
Ugrađen mikrofon Yes
Domet 10 m
Baterija 54mAh (slušalice); 570mAh (kućište)
Dodatne informacije
Komplet uključuje Slušalice; Kutija za punjenje; USB kabl Type-C;Silikonski nastavci; Korisničko upustvo